Hej Lachonki:-)
tak sobie nacytowałam że będe odpowiadac do południa:-)
Więc tak dziewczynki, to ogolnie byla kupa smiechu

nasienie juz zawiezione do gina, ale z tego wszystkiego o nic go nie spytalam bo musiala mnie jedna babka wpuscic zeby czas nie minol trzymania nasiania w cyckach

a moj malz powiedzial ze w razie co on chetny jest do powtroki hahah
:-):-)To bardzo się ciesze że tak wyszło i podszedł M. na luzie. Mój sie przejął i zestresował strasznie:-) Czekamy na wyniki:-)
Naszczęście mój trafił hahaha

Ale co śmiechu mielismy przy ty hihihi

Gdyby nie tyle dni abstynecji to pewnie by nic z tego nie wyszło przez ten smiech!:-)

Jak my sobie przypomnimy naszą przygodę tez się śmiejemy. Ale wtedy w ogóle nam nie było do śmiechu
z jednej strony jestem przerażona a z drugiej nie mogę się doczekać!

Będzie dobrze Martynko. Jak mówi O. Prowadzący : Alleluja i do przodu:-)
Dziewczyny - ponieważ jutro jedziemy a dziś M chce jeszcze posiedziec przy komputerze to ja się z Wami żegnam do końca tygodnia
Baw się dobrze Aniu, wypoczywajcie sobie i przywieź mi kawałek jakiejś skały albo co:-)
No to fantastiko 

Wyjedziecie razem,oderwiecie się od wszystkiego,zmienicie klimat,naładujecie akumulatorki i przy okazji zarobicie troszkę kasiorki 
No i własnie też tak sobie pomysleliśmy. Skoro i tak się nie udaje to chociaż zarobimy troszkę na pokój dla dzidziu:-)
UWAGA: "Mamusiu, wiesz ze juz jestem duzy jak ziarnko ryzu? i mozesz mnie zobaczyc podczas usg?" Tak do mnie przemowila moja fasolka w 5tym tygodniu

czekam z niecierpliwoscia na kolejny odcinek jak minie 6ty
:-):-) pięknie przemawia... Makaronko, ale Ci zazdroszczę, ale tak absolutnie bez zawiści. Bardzo się Ciesze że choć Wam się udało:-) Cały czas trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!!
no ja jestem.....siedze w krzaczkach i czytam czytam czytam....acha i sie witam..........
Dzeni, co ty robisz w tych krzakach tak długo????:-) Jak się czujesz??
wstawie po wizycie u lekarza.....jak juz bede wiedziec napeno ze cos tam jest i ma serduszko.........
To to byle do środy. Wszystko będzie dobrze
Hej Zajaczku!!!:-) jak ja sie ciesze,ze wracasz w tak pozytywnym nastroju!!!:-):-) kochana buziaki szczegolne dla Ciebie,bo mialas ciezki okres...Slonce,najwazniejsze,ze trafilas w dobre rece,teraz musi sie udac!!!:-)
(brakuje mi w tych emotikonkach buziaka :* takiego, jak na gg)-przesylam ich mnostwo :********
zrobilam dzis...TADAM...152 pierogi!! a wrocilam z pracy o 18:30
jestem padnieta juz,ale jeszcze zbiore sily na sexik

;-)
Szafirku

Jestem pozytywnie nastawiona. I staram się nie mysleć o tym co się stało. Wiele łez wylałam w szpitalu i w domu. Jest mi ciężko, kiedy pomyślę że mogłam się cieszyć myślą że rozwija się we mnie nowa istotka. Ale mam dużo wiary w sobie, że nam się uda.
Że yu miałaś siłę na bara bara po tylu pierogach:-)

A tu co tak pusto????

Ja dzis dziewczyny wstałam jakaś zła..... wczoraj miałam takiego nerwa ze szok! No takie mnie PMS dopadło, że chyba dawno takiego nie miałam.....
Pogoda do tego jest do dupy, i wogóle to mam chandre jakąś
Cześć Marzenka, nie jesteś sama Kochanie. Też mam chandrę dzisiaj. Nic nam się nie udaje i szlag mnie trafia. Musze wyjechać, odpocząć i naładowac akumulatory bo nie wytrzymię

A dla Ciebie Mega Buziak
ahhh no wiesz ja bez znieczulenie buzi nie otwieram! lekarka sie smiala bo mowi o to bez znieczulenia a ja
no co pani oczywiscie ze z znieczuleniem! :-)

to tak jak ja...nienawidze chodzic do dentysty. Brzuch mnie boli dwa dni wczesniej
To nikt ze mną kawy nie wypije?
I mam pytanie..mam 44 dc na 30, czy robienie testu teraz ( nie z pierwszego moczu ) bedzie wiarygodne??
Ja poprosze bo zaraz przybiję gwoździa na biurku:-) Kotecek, moja kumpela zrobiła test 6 dniu po spodziewanej @ z wieczornego sikania i wyszły II:-)
Przyznam sie bez bicia,ze dopiero z Paulina wstałysmy 
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY
No naprawdę, lenistwo do kwadratu:-)
Madzia...ty wiesz co:-)
Tak w ogóle to się witam.
Loree, śniadanko zjadłaś??:-)
Dzien dobry Wszystkim!
jestem i żyję...ale co to za życie....
:-(
Zajaczku...a co z Waszym wyjadzem??? Na czym stanelo??? o gince doczytalam, ciesze sie, ze w koncu jakas konkretna babka...mam nadzieje, ze jak inne kobietki tak i Ciebie doprowadzi szybko do ciazy!!!
Cześć Kropeczko:-) Jak dziś się czujesz?? Z wyjazdem do pracy, to raczej jedziemy razem. Co do wyjazdu na wczasy, jeszcze nic nie zaklepaliśmy wczoraj mieliśmy hard core, jazda na maksa a i tak nie załatwiliśmy. Ale dziś mamy zamiar coś wybrać i już.
hej kochane... robilam tesciora ale chyba bedziemy musialy poczekac 2 dni bo jakos dziwnie wyszedl ten test... nie mam pojecia bo nie chcialo mi sie siegac reka po telefon

:-)

wiec ta tempka to taka malo prawdopodobna...
Sandra, kobito przestań juz się martwić tylko się wyluzuj i poczekaj. Trzymam kciukaski:-)
Buziak dla wszystkich!!!!