reklama
ja dopiero teraz patrzę że one są używane wiec cena jak za używane kosmiczna choć wyglądają jak nowe ;-)Słuchajcie te kombinezony można używane na allegro chwycić
na metce jest rozmiar 0-3miesiące ale długość 59 o co chodzi? jak się mierzy ciuszki dla niemowlaków?
.... ok juz wiem o co chodzi z rozmiarem, pytanie tylko jaki rozmiar zamierzacie kupić takiego kombinezonu?

a co do rozmiary to ja uważam że raczej gdzieś 62

Ostatnia edycja:
Ja na pewno kupię na 56, bo jak maluch wyrośnie z 56, to już kupię lżejszy, wiosenny kombinezon, a nie cierpię ubierać dziecka w za duże ciuszki.ja dopiero teraz patrzę że one są używane wiec cena jak za używane kosmiczna choć wyglądają jak nowe ;-)![]()
a co do rozmiary to ja uważam że raczej gdzieś 62bo to i tak tylko na krótko bo potem się cieplej zacznie robić i akurat dziecko będzie wyrastać a troszkę większy to chyba musi być bo dziecko grubo ubrane jest
chociaż wszystko zależy od producenta jak wypada rozmiarówka
bo ja miałam dla małej kilka kombinezonów i w te większe wchodziła a w mały na 0-3M niezbyt
![]()
P
patrysia*
Gość
Jojku jakie słodziaczkowe kombinezoniki:-)ja mam taki tylko rękawiczki i te kapciuszki na nóżki mam odpiete ale są takie same jak w innych kombinezonikach
i jeszcze taki od chrztu synka mam co kupować już nie bede;-)

margolia
Zaangażowana w BB
kombinezonki rewelacja:-) tez planuje zakup ale czekam az bede wiedziała kto tam we mnie siedzi...bo mi sie marzy taki jak ma moja znajoma różowy z misiem...taki piekny ze szok...albo jej skubne go
ja zakupiłam juz pierwszą porządna rzecz...zdjęcie przykładowe bo przesyłka jeszcze nie dotarła do mnie:-)
a te maleństwa to może nie na zime ale pewnie sie przydadzą, w dodatku za cene niecałych 2 zł za sztuke w moim geant...bawełniane i milutkie
a to kupiłam bo mi sie strasznie spodobało...jak bede miała chłopczykla to oddam znajomej która we wrzesniu rodzi...chyba do tego czasu bede wiedziała płec mojego dzidziula

ja zakupiłam juz pierwszą porządna rzecz...zdjęcie przykładowe bo przesyłka jeszcze nie dotarła do mnie:-)

a te maleństwa to może nie na zime ale pewnie sie przydadzą, w dodatku za cene niecałych 2 zł za sztuke w moim geant...bawełniane i milutkie

a to kupiłam bo mi sie strasznie spodobało...jak bede miała chłopczykla to oddam znajomej która we wrzesniu rodzi...chyba do tego czasu bede wiedziała płec mojego dzidziula

P
patrysia*
Gość
MARGOLA supcio:-)
Kubiaczka
Fanka BB :)
Ja właśnie zamówiłam pościele do łóżeczka
. Jak dostanę to po pstrykam zdjęcia 
Te misiowe kombinezonki to suppeerr są
. Chce taki 

Te misiowe kombinezonki to suppeerr są

Patrysia fajne kombinezoniki a jaki rozmiar tego zielonego ?
Margolia śliczne łóżeczko i ciuszki
ja się zastanawiam nad łóżeczkiem i kupię raczej na samym końcu chyba ze trafi mi się tanio ale zastanawiam się nad tym przerabianym na łóżko zwykłe .... ma niezbyt ciekawe opinie wiec chyba postawie na tradycyjne a z czasem kupię takie jak ma córa
Margolia śliczne łóżeczko i ciuszki

ja się zastanawiam nad łóżeczkiem i kupię raczej na samym końcu chyba ze trafi mi się tanio ale zastanawiam się nad tym przerabianym na łóżko zwykłe .... ma niezbyt ciekawe opinie wiec chyba postawie na tradycyjne a z czasem kupię takie jak ma córa

P
patrysia*
Gość
GOSIA jest to 68
dostałam go od mojej szwagierki na urodzenie dziecka a kupiła większy bo synek miał 56 przy urodzeniu a urodził sie 8 października co chciała abym miała większy abym dłużej go ponosiła (bo wiadomo jeszcze ciuszki ciepłe pod spud się ubiera)co miała racje bo u mnie mniejszy by nie za bardzo
ja jednak musiałam szybko ciuszki o rozmiarze 62 kupować co 68 kombinezonik jak najbardziej

reklama
no właśnie bo się zastanawiam nad rozmiarem z córą też miałam 56 i nosiła z tydzień -dwa bo za nim wyszłyśmy ze szpitala to tydzień.... z kilka dni w domu siedziałyśmy i troszkę ponosiła i był za mały
nie wiem czy w styczniu urodzę czy w grudniu wiec na miesiąc to mało musiała by mieć gdzieś na3 miesiące taki cieplejszy hehe
najlepiej jakbym wiedziała ile maluszek będzie mieć i jaka będzie pogoda ;-)
wiec chyba 62 będzie akurat po pod to ciepłe ciuszki wiec mniej miejsca się robi
muszę zobaczyć bo może ja jakiś mam a nie pamiętam czy wydawałam czy nie

najlepiej jakbym wiedziała ile maluszek będzie mieć i jaka będzie pogoda ;-)

wiec chyba 62 będzie akurat po pod to ciepłe ciuszki wiec mniej miejsca się robi

muszę zobaczyć bo może ja jakiś mam a nie pamiętam czy wydawałam czy nie

Podziel się: