reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Słuchajcie te kombinezony można używane na allegro chwycić
na metce jest rozmiar 0-3miesiące ale długość 59 o co chodzi? jak się mierzy ciuszki dla niemowlaków?:confused:

.... ok juz wiem o co chodzi z rozmiarem, pytanie tylko jaki rozmiar zamierzacie kupić takiego kombinezonu?
ja dopiero teraz patrzę że one są używane wiec cena jak za używane kosmiczna choć wyglądają jak nowe ;-):-D

a co do rozmiary to ja uważam że raczej gdzieś 62 :tak: bo to i tak tylko na krótko bo potem się cieplej zacznie robić i akurat dziecko będzie wyrastać a troszkę większy to chyba musi być bo dziecko grubo ubrane jest :tak:chociaż wszystko zależy od producenta jak wypada rozmiarówka :tak: bo ja miałam dla małej kilka kombinezonów i w te większe wchodziła a w mały na 0-3M niezbyt :no:

Ostatnia edycja:
ja dopiero teraz patrzę że one są używane wiec cena jak za używane kosmiczna choć wyglądają jak nowe ;-):-D

a co do rozmiary to ja uważam że raczej gdzieś 62 :tak: bo to i tak tylko na krótko bo potem się cieplej zacznie robić i akurat dziecko będzie wyrastać a troszkę większy to chyba musi być bo dziecko grubo ubrane jest :tak:chociaż wszystko zależy od producenta jak wypada rozmiarówka :tak: bo ja miałam dla małej kilka kombinezonów i w te większe wchodziła a w mały na 0-3M niezbyt :no:
Ja na pewno kupię na 56, bo jak maluch wyrośnie z 56, to już kupię lżejszy, wiosenny kombinezon, a nie cierpię ubierać dziecka w za duże ciuszki.

Jojku jakie słodziaczkowe kombinezoniki:-)ja mam taki tylko rękawiczki i te kapciuszki na nóżki mam odpiete ale są takie same jak w innych kombinezonikach:tak:i jeszcze taki od chrztu synka mam co kupować już nie bede;-)

kombinezonki rewelacja:-) tez planuje zakup ale czekam az bede wiedziała kto tam we mnie siedzi...bo mi sie marzy taki jak ma moja znajoma różowy z misiem...taki piekny ze szok...albo jej skubne go:-p

ja zakupiłam juz pierwszą porządna rzecz...zdjęcie przykładowe bo przesyłka jeszcze nie dotarła do mnie:-)
picture9426.jpeg

a te maleństwa to może nie na zime ale pewnie sie przydadzą, w dodatku za cene niecałych 2 zł za sztuke w moim geant...bawełniane i milutkie
picture9427.jpg

a to kupiłam bo mi sie strasznie spodobało...jak bede miała chłopczykla to oddam znajomej która we wrzesniu rodzi...chyba do tego czasu bede wiedziała płec mojego dzidziula:sorry2:

picture9428.jpg

Patrysia fajne kombinezoniki a jaki rozmiar tego zielonego ?

Margolia śliczne łóżeczko i ciuszki :tak:

ja się zastanawiam nad łóżeczkiem i kupię raczej na samym końcu chyba ze trafi mi się tanio ale zastanawiam się nad tym przerabianym na łóżko zwykłe .... ma niezbyt ciekawe opinie wiec chyba postawie na tradycyjne a z czasem kupię takie jak ma córa :sorry2:

GOSIA jest to 68:tak:dostałam go od mojej szwagierki na urodzenie dziecka a kupiła większy bo synek miał 56 przy urodzeniu a urodził sie 8 października co chciała abym miała większy abym dłużej go ponosiła (bo wiadomo jeszcze ciuszki ciepłe pod spud się ubiera)co miała racje bo u mnie mniejszy by nie za bardzo:sorry2:ja jednak musiałam szybko ciuszki o rozmiarze 62 kupować co 68 kombinezonik jak najbardziej:tak:

reklama
no właśnie bo się zastanawiam nad rozmiarem z córą też miałam 56 i nosiła z tydzień -dwa bo za nim wyszłyśmy ze szpitala to tydzień.... z kilka dni w domu siedziałyśmy i troszkę ponosiła i był za mały:baffled: nie wiem czy w styczniu urodzę czy w grudniu wiec na miesiąc to mało musiała by mieć gdzieś na3 miesiące taki cieplejszy hehe
najlepiej jakbym wiedziała ile maluszek będzie mieć i jaka będzie pogoda ;-):-D

wiec chyba 62 będzie akurat po pod to ciepłe ciuszki wiec mniej miejsca się robi :confused:

muszę zobaczyć bo może ja jakiś mam a nie pamiętam czy wydawałam czy nie :no:

Do góry