reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

fajowy ten komplecik :sorry2:zwłaszcza napis na nim ;-)
Ja szukam wózków na allegro z mojej okolicy tak zeby mozna było go na żywo zobaczyc...
ja też:tak:;-)
i dlatego już kupiłam bo trafiłam tanio z fotelikiem ten co chciałam:tak:tylko teraz miejsce będzie zajmować :rolleyes2:

reklama
fajowy ten komplecik :sorry2:zwłaszcza napis na nim ;-)

ja też:tak:;-)
i dlatego już kupiłam bo trafiłam tanio z fotelikiem ten co chciałam:tak:tylko teraz miejsce będzie zajmować :rolleyes2:

Ja też bym najchętniej już kupiła,ale nie pozwala mi na to strach ktory mi dalej towarzyszy przy tej ciazy,boje sie zapeszac:-(
jesli moge wiedziec-jaki wózeczek wybrałaś??

Znalazłam na grudniówkach cudny kombinezonik, ale nigdzie nie moge takiego dostać,zakochałam sie w nim:
lv11020751.jpg

Ostatnia edycja:
Ja też bym najchętniej już kupiła,ale nie pozwala mi na to strach ktory mi dalej towarzyszy przy tej ciazy,boje sie zapeszac:-(
jesli moge wiedziec-jaki wózeczek wybrałaś??

Znalazłam na grudniówkach cudny kombinezonik, ale nigdzie nie moge takiego dostać,zakochałam sie w nim:
lv11020751.jpg

wózek breaker :tak:

a ja kombinezon kojarzy mi się z firmą Ladybird - Little bear ale może to być też i inna ;-)

moja córcia miała podobny dlatego z nią kojarzę :tak:

a ten jest słodki *LADYBIRD* CUDOWNY KOMBINEZON Z MISIEM r. 68 (702799172) - Aukcje internetowe Allegro
1.jpg

i tu jeszcze taki jest śliczny
kombinezon Ladybird misio z uszkami cudo/68(3-6) (705075017) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Anulka!!! podzielam twoją miłość do tych kombinezonów są cuudowne! Widziałam gdzieś taki brązowy jak niedźwiadek...
Tylko jak myślicie jak długo dzidzia w nim posiedzi ja mam termin na 24stycznia ... a on nie jest tani:-(

A jeśli chodzi o wózek bo widziałam, ze niektóre z Was już kupiły, to szukacie dużej gondoli? ja myślałam o x-landerze ale mówią, że ma stosunkowo małą gondolę, myslicie że wystarczy? i czy latem dzidzia przesiądzie się do spacerówki?:confused::confused::confused:

Jakie cudne te kombinezony!!! My mieliśmy dla naszego pierwszego smoka piękny niebieski. Tyle że nasze smoczysko się duże urodziło, ale trochę w nim poleżał. Teraz też będę go używać, niezależnie czy będzie chłopaczysko czy babeczka.;-)

Dorciaa mnie też ten x lander kusi. Koleżanka kupiła dla swojego synka - rodzi na dniach. Mówiła, że jej bratowa kupiła jakiś inny wózek z rzekomo większą gondolą, ale różnicy jakiejś specjalnej nie ma. Myślę, że w lipcu czy sierpniu będzie można się na spacerówkę przerzucić. Tym bardziej, że można chyba rozłożyć, żeby dzieciaczek płasko leżał.

Ostatnia edycja:
Słuchajcie te kombinezony można używane na allegro chwycić
na metce jest rozmiar 0-3miesiące ale długość 59 o co chodzi? jak się mierzy ciuszki dla niemowlaków?:confused:

.... ok juz wiem o co chodzi z rozmiarem, pytanie tylko jaki rozmiar zamierzacie kupić takiego kombinezonu?

Ostatnia edycja:
Słodkie te kombinezony, takie z uszkami pojawiają się zawsze w zimowej kolekcji H&M i C&A, Next też już ma kilka modeli na stronce, a będzie pewnie jeszcze więcej.

Buy Embroidered Pink Fleece All-In-One from the Next UK online shop

Buy Ecru Faux Fur Bunny All-In-One from the Next UK online shop

Co do tych z allegro, to po jednym dziecku jak ktoś odsprzedaje to jeszcze (chociaż to jest nie do sprawdzenia), ale z lumpeksu to bym nie kupiła, a większość ciuszków używanych na allegro to rzeczy z lumpeksu, jak tak przeglądam...

reklama
To może dadzą Ci te rzeczy wcześniej, żebyś na spokojnie posortowała, co potrzebne i dokupiła, bo wyprawki zależą od pory roku urodzenia dziecka. Ja mam piękny kombinezon, ale na rozm. 74, więc mi się już nie przyda...

Do góry