reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Z wózeczkiem to jeszcze poczekam, znajac mnie i tak bedzie zupełnie inny od tego... Chciałabym zacząc kompletowac powoli ciuszki do maleństwa, tylko nie wiem od czego zacząć , jestem zielona w tym temacie, nie wiem od jakiego rozmiaru kupowac(obaj z mężem jesteśmy wysocy wiec dzidzia malusia nie bedzie),co bedzie mi najbardziej potrzebne...echhh same zmiany w moim zyciu:tak:
Ja zaczynam od 56, też z mężem jesteśmy wysocy, ja 176 cm, mąż 182cm, a synek urodził się 53 cm. I większość dzieci taka się rodzi.
Zacznijcie od pajacyków, śpioszków, body, kaftaników (dobre, póki kikut pępka nie odpadnie) plus kombinezon zimowy. Warto mieć z 5 kompletów ciuszków na przebranie, żeby ciągle nie prać.
Ze 2-3 beciki, skarpetki, czapeczki niewiązane, 2 kocyki w tym 1 grubszy do wózka.

super wózki podobają mi się te typy co tu kobitki dajecie :tak:i widze że odrazu fotelik gratis:-)

A u nas tak :ja mam 158 a M ma 182 a synuś urodził się równe 56 co niestety ja musiałam sobie odmówić z tego rozmiaru bo tylko kilka razy ponosiłam i już za ciasne (bo szybko na wadze rósł)co mam w sumie nowe jeszcze nie noszone:-Dtak wiec ja głównie zaopatrzałam się w 62:tak:

JET PICASSO BABYACTIVE + FOTELIK+GRATIS! 3w1! (695198113) - Aukcje internetowe Allegro
fajny, gdybym miała takie fundusze to brałabym go:tak:
Dziewczyny jakie macie zdanie o kołyskach?? znajoma ma taką ręcznie robiąną, piękna jest i jest w stanie mi ją pożyczyć, ale nie wiem jak to w koncu z tym bujaniem jest..
Buszuje po allegro śliczny komplecik znalazlam "jestem aniołkiem mamusi":tak:zamawiam na pewno WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (705215766) - Aukcje internetowe Allegro

ANULKA sliczne i takze zamówie jak będzie bo dopiero po 24 abym wiedziała jaki kolorek;-)

ja tez sie wstrzymuje , jutro moze na usg zobacze kto tam we mnie mieszka:tak:
KOMPLETY WELUR PÓŁ-ŚPIOCHY + KAFTANIK roz 62 (693917879) - Aukcje internetowe Allegro ten komplet tez mi sie tez podoba i tu by mi zalezalo na kolorze, a to wszystko od jednego sprzedawcy wiec bym za jednym zamachem wiecej rzeczy wziela.. znalazlam jeszcze"jestem aniolkiem tatusia":tak:

Najbardziej zastawiam się nad wózkiem, na allegro jest mnóstwo ładnych i nie drogich wózków tylko mieszkam na 3 piętrze i wózek musi być lekki, żebym mogła w razie czego sama sobie dać z nim radę.. a na allegro ciężko sprawdzić czy wózek jest lekki czy jak się prowadzi, ostatnio byłam w babyfancie, i takie tańsze wózki są od 1.300 zł ;/. Łóżeczka widziałam fajne juz za 300 zł, wielofunkcyjne, kojec, łóżeczko, przewijak, ale strasznie podobają mi się drewniane łóżeczka z baldachimem ;). Tyle tych wydatków, zobaczymy jak fundusze pozwolą nam szaleć ;).
Ciuszki to są takie prześliczne, że wolę kupić coś dla dzidzi, niż sobie ;). Już troche ich nazbierałam ;).

reklama
Do góry