kruszynka0988
Wdrożona(y)
O kurcze to może być problemik bo ja malutka ale mój R. wyrośnięty z nas dwoje hehe 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ja zaczynam od 56, też z mężem jesteśmy wysocy, ja 176 cm, mąż 182cm, a synek urodził się 53 cm. I większość dzieci taka się rodzi.Z wózeczkiem to jeszcze poczekam, znajac mnie i tak bedzie zupełnie inny od tego... Chciałabym zacząc kompletowac powoli ciuszki do maleństwa, tylko nie wiem od czego zacząć , jestem zielona w tym temacie, nie wiem od jakiego rozmiaru kupowac(obaj z mężem jesteśmy wysocy wiec dzidzia malusia nie bedzie),co bedzie mi najbardziej potrzebne...echhh same zmiany w moim zyciu![]()
i widze że odrazu fotelik gratis:-)
tak wiec ja głównie zaopatrzałam się w 62

zamawiam na pewno WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (705215766) - Aukcje internetowe AllegroANULKA sliczne i takze zamówie jak będzie bo dopiero po 24 abym wiedziała jaki kolorek;-)

ja tez sie wstrzymuje , jutro moze na usg zobacze kto tam we mnie mieszka
KOMPLETY WELUR PÓŁ-ŚPIOCHY + KAFTANIK roz 62 (693917879) - Aukcje internetowe Allegro ten komplet tez mi sie tez podoba i tu by mi zalezalo na kolorze, a to wszystko od jednego sprzedawcy wiec bym za jednym zamachem wiecej rzeczy wziela.. znalazlam jeszcze"jestem aniolkiem tatusia"![]()