reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

niunia i jak bylas u lekarza ?
ja w 8 miesiacu tez wywinelam orla ale na brzuch nie spadla - jednak ja dwa dni pozniej i tak mialam wizyte u lekarza a ze czulam dobrze Ale to nie panikowalam :tak:

elissa no to i ja Gratuluje :tak::happy2:

Patrycja eee tam , wszystko jest mozliwe :-)

Kinga no to Ty jestes chyba jakims robotem jezeli udaje Ci sie funkcjonowac :-p:-D

A ja bylam z rodzicami na zakupach i Ala byla na pierwszej randce :-D w jednym sklepie spotkala chlopaczka w Jej wieku , 3 miesiace starsszy :-) mial na imie Kubus , wnuczek sklepowej i jak fajnie trzymali sie za raczki a potem Ala pomagala mu zbierac plastikowe wiaderka i inne duperele sprzed sklepu bo babka miala zamykac a jak skonczyli to usiedli sobie na chodniku i rozmawiali o trawie :szok::-D

reklama
Polna :D :D :D :D :D to niezla masz corcie, ty jej lepiej pilnuj :p

elisse to i ja gratuluje fasolinki!!!!

kurcze, nie wiem jak wy dziewczyny ale ja uwazam, ze ten watek ma dzialanie 'terapeutyczne' juz 3 dziewczyny weszly, pisaly ze nie ma szans a pozniej co? ciezarowki, narzeczone...zony :p

Ostatnia edycja:
Elisse no to moje wielkie gratulacje!! Twój TŻ już wie?? kiedy idziesz do gina? opowiadaj wszystko? jakie plany? :):)

A co do mojego wyniku to będzie czwartek a w piątek idę do gina

Ja jakoś w to nie mogę uwierzyć :dry: w sobotę zrobię jeszcze jeden test, nie wiem czy ma sens umawianie się do gina? Dobrze by było umówić się chyba na przyszły tydzień, potem mam urlop :tak: A mojemu TŻ powiem jak wszystko będzie w porządku i minie najgorszy okres. Powiedziałam tylko mojej przyjaciółce i Wam dziewczyny :happy2: w sumie, to ja się tego tak szybko nie spodziewałam, a na teście pisze, że może wyjść fałszywie negatywny. Może ja jestem w tej grupie :zawstydzona/y:
A to mój test. W rzeczywistości wyraźniejszy, ponieważ tylko w telefonie mam aparat :sorry2:

Ja widzę jedną wyraźną czerwoną kreseczkę a drugą różową. zdjęcie się powiększa :-D
Polna Ala już za młodu się widocznie wprawia :-) jak będzie starsza, adoratorzy w kolejce będą się ustawiać.

niunia radzę pójść do lekarza, nawet do szpitala, nie dlatego, że uważam, że coś mogło się stać, ale dla uspokojenia siebie :) będziesz czuła się lepiej jak pokaża Ci na usg, że wszytsko w porządku, a Twoje samopoczucie jest ważne dla malucha :)
A co do mojego wyniku to będzie czwartek a w piątek idę do gina
no to z niecierpliwością czekamy, może Wasze wesele przeżyjecie w trójkę a nei w dwójkę :)?
A ja bylam z rodzicami na zakupach i Ala byla na pierwszej randce :-D w jednym sklepie spotkala chlopaczka w Jej wieku , 3 miesiace starsszy :-) mial na imie Kubus , wnuczek sklepowej i jak fajnie trzymali sie za raczki a potem Ala pomagala mu zbierac plastikowe wiaderka i inne duperele sprzed sklepu bo babka miala zamykac a jak skonczyli to usiedli sobie na chodniku i rozmawiali o trawie :szok::-D
no to ładnie polna to już teściową zostałaś, takie romanse, że szok :D

kurcze, nie wiem jak wy dziewczyny ale ja uwazam, ze ten watek ma dzialanie 'terapeutyczne' juz 3 dziewczyny weszly, pisaly ze nie ma szans a pozniej co? ciezarowki, narzeczone...zony :p
no to Kinga musimy się pilnować, żeby nas fala ciąży z naszego wątku nie dosięgnęła :p

Ja jakoś w to nie mogę uwierzyć :dry: w sobotę zrobię jeszcze jeden test, nie wiem czy ma sens umawianie się do gina? Dobrze by było umówić się chyba na przyszły tydzień, potem mam urlop :tak: A mojemu TŻ powiem jak wszystko będzie w porządku i minie najgorszy okres. Powiedziałam tylko mojej przyjaciółce i Wam dziewczyny :happy2: w sumie, to ja się tego tak szybko nie spodziewałam, a na teście pisze, że może wyjść fałszywie negatywny. Może ja jestem w tej grupie :zawstydzona/y:
A to mój test. W rzeczywistości wyraźniejszy, ponieważ tylko w telefonie mam aparat :sorry2:

Ja widzę jedną wyraźną czerwoną kreseczkę a drugą różową. zdjęcie się powiększa :-D.
o rany ogromne gratulację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! starsznie się cieszę :* leć do gin i pisz co i jak :)

Maziulko kochana wszystkiego najlepszego i najcudowniejszego :*:* Życze Ci dużo, dużo szczęścia!! Spokojnych 8 miesięcy i pięknego, ZDROWEGO maleństwa :*:*:*:*

matosia :szok::szok::szok: o matko masz racje! ja to nie mam co sie bac he he wiatropylna nie jestem ;-):-D

elisse to ja widze dwie kreski... a test moze wyjsc falszywie negatywny, ale nie falszywie pozytywny (chyba ze masz problemy z nerkami jak to pisala mazia), wiec kochana niech to do ciebie dojdzie ze jestes w ciazy :tak: super :-) bardzo sie ciesze!

cannella a co tam slonce u ciebie?

Ahh jak miło, że się o mnie pytacie :):*
U mnie wszystko ok. w sumie. Przechodziliśmy mały kryzys, ale wczoraj pierwszy raz porozmawialiśmy tak szczerze od serca :)

Elisse strasznie Ci gratuluje i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. :* Bardzo ciesze się Twoim szczęściem mimo, że zazdroszcze :D hehe :D

Kinga na mnie ten wątek chyba nie ma zbawiennego wpływu niestety …:( Nie jestem ani narzeczoną, ani żoną ani mamą :) Szkoodaa :(

Paulisia witaj w naszym gronie :) Im Nas więcej tym lepiej :D

reklama
Witam Mamuski ;-) u Nas nocka ladna , Ala usnela lotem bliskwicy o 21 i wstala o 7:30 :tak: teraz mnie meczy ze chce isc do sklepu :-D
Dzis na 15 do lekarza , tata poeiedzial ze wezmie 2 godz przepustki wiec gdzies o 14 wyjedziemy no ale itak bedzie ciezko dojechac i zaparkowac w Rzeszowie bo dzis tam beda kolarze z Toure de Pologne a ich trasa miesci sie obok gabinetu mojego lekarza :dry: musze oblukac zaraz oktorej dokladnie beda w Rzeszowie - tata to sie cieszy jak dziecko bo moze uda mu sie ich zobaczyc jak beda jechac :-D

Kinga a wezzzz mnie nie strasz :-p mam nadzieje ze Ala niewda sie wemnie :-D

elisse wOw alezzzzz PINK :-) wiesz co , ja mialam podobny dylemat tylko ze ja zrobilam blad w robieniu testu :sorry2: dalam za malo kropelek i dlatego druga kreska wyszla tak slaba a skad wiem bo po 10 minutach zrobilam drugi test i dalam jedna krople wiecej i obie kresi byly bardzo wyrazne :tak:

Canella jakby to powiedziala moja ciotka - na kazdego potwora przyjdzie pora :-DOna mi tak czesto mowila zakazdym razem jak sie pytala czy mam kogos a ja odp ze zostane zakonnica bo jakos chlopaka nie mialam :sorry2:

Do góry