reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Julu do cyca się przytulił i zasnął
,taki umęczony i w dzień nie spał
.

a co to za mleczko![]()
Takie zwykle mlekovity o smaku truskawkowyma co to za mleczko???? jakies specjalne?

Przymierzam sie do kupienia Im mleka bebilon comfort dla dzieci z zaparciami i problemami z brzuszkiem ale mala puszka kosztuje 28 zł

Ostatnia edycja:
Oj biedaczekJulu do cyca się przytulił i zasnął,taki umęczony i w dzień nie spał
.
Moje tez bardzo malo dzisiaj spaly bo Klaudia moze z 15 minut

Julu do cyca się przytulił i zasnął,taki umęczony i w dzień nie spał
.
a co on jeszcze cyca je?????

a nie da rady tego mleka na receptę?????Takie zwykle mlekovity o smaku truskawkowym
Przymierzam sie do kupienia Im mleka bebilon comfort dla dzieci z zaparciami i problemami z brzuszkiem ale mala poszka kosztuje 28 zł![]()
a dlaczego lekarka kazała na spróbe dac im te mleczko?
Marta1981
Rodzyneczka
Takie zwykle mlekovity o smaku truskawkowym![]()

no nie dziwie sie jak caly dzien nie spal... no to piekne sny bedzie mial :-)Julu do cyca się przytulił i zasnął,taki umęczony i w dzień nie spał
.
ahaaaaaaaaaTakie zwykle mlekovity o smaku truskawkowym
Przymierzam sie do kupienia Im mleka bebilon comfort dla dzieci z zaparciami i problemami z brzuszkiem ale mala poszka kosztuje 28 zł![]()
no a bebilon troche drogie ja sama juz zrezygnowalam z bebilonu i daje mu od miesiaca zwykle z kartonu z kaszka albo kakaem... ale ciezko bylo

Bo One pija bardzo malo tego pepti i kazała dac Im zeby zobaczyc jak zareaguja
W sumie to co lekarz to mowi mi cos innego bo napewno jak pojde do tej gastrolog to mnie zjebie za to mleko

No ale Im smakowało
A to comfort to nawet nie wiem czy jest na recepte,ale watpie bo mozna je kupic w kazdym markecie

W sumie to co lekarz to mowi mi cos innego bo napewno jak pojde do tej gastrolog to mnie zjebie za to mleko

No ale Im smakowało
A to comfort to nawet nie wiem czy jest na recepte,ale watpie bo mozna je kupic w kazdym markecie
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Agnes,Julu cyca do 8 m-ca ciągnął i uwielbia przytulać się do zasypiania,bo przeważnie(jak na fotelu nie padnie
) to na kolanach mi zasypia wtulony we mnie

Podziel się: