hehehe....Julowi takie dzisiaj w Tesco kupiłam i jak doszłam do kasy to pusty kartonik na taśmie położyłam a wcześniej miał skazę:-( i tak samo jak u Olka sama przeszła
.
no a moj m tez ma skaze - na szczescie Sewi nie ma :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe....Julowi takie dzisiaj w Tesco kupiłam i jak doszłam do kasy to pusty kartonik na taśmie położyłam a wcześniej miał skazę:-( i tak samo jak u Olka sama przeszła
.
aha :-)Agnes,Julu cyca do 8 m-ca ciągnął i uwielbia przytulać się do zasypiania,bo przeważnie(jak na fotelu nie padnie) to na kolanach mi zasypia wtulony we mnie
![]()
pati to Twój M mleka w ogóle nie moze????? do tej pory????hehehe....
no a moj m tez ma skaze - na szczescie Sewi nie ma :-)

?moj m ma skaze bialkowa i nie moze nabialu ale tak: mleka nie nawidzi ale za to sery serki i takie tam zajada kgpati to Twój M mleka w ogóle nie moze????? do tej pory????![]()

masakra ale normlanie tepakowi nie da sie wbic tego do glowy ze musi troche sztopnac 
chociaz teraz zauwazylismy ze juz nie ma takich plam jak kiedys wiec albo byc moze przeeszlo albo sie zmniejszyl stopien 
a tu coś dla Was jak kolacji jeszcze nie jadłyście;-)

o wlasnie dlatego masz szczescie ze dopiero co sie objadlam bo normlanie nie wiem co bym zrobila........Dobra,ja zgłodniałam i lecę kanapkę sobie zrobića tu coś dla Was jak kolacji jeszcze nie jadłyście;-)
![]()

A ja jestem taka godnaDobra,ja zgłodniałam i lecę kanapkę sobie zrobića tu coś dla Was jak kolacji jeszcze nie jadłyście;-)
![]()
kiedy tylko chceszAgnes,to na kiedy na wspólne oblewanie postów się umawiamy;-)?