reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień dobry :-)

Ja przez całą ciążę walczę z upławami. Na badaniach nic nie wychodzi a upławy raz są raz ich nie ma. Profilaktycznie łykałam probiotyk lacibios femina i trochę pomagało.

anne_geddes_schmetterling.jpg

Najwiecej jest w ciązy tych upław.Powiem mojemu gin i moze mi cos na nie da:tak:

reklama
wiem i sie ciesze,bo niby najgorsze są 3miesiące i trzeba uwazac.Chciałabym juz w pon na usg zobaczyc dzidziunke.Ja z Kasią jade na 15tą do gina.

na bank zobaczysz dzidzie bedzie już machać rączkami:-Dja w 8 tc widziałam serduszko i machało rączkami:tak:ja musze czekać do 24 sierpnia i wtedy już będe wiedzieć płeć dokładnie ach już się nie mogę doczekać:-pi wogóle uwielbiam patrzeć na moje maleństwo na usg:-)

Kropeczko ja to z Tobą zwariuję! Jak nie jem źle, jak jem to też źle:-D:-D:-D

Przykro mi,że musisz tyle czekać na wizyty, to jakaś paranoja!

Badaicka trzymam kciuki żeby luz pomógł zafasolkować! W końcu musi się udać! Wiesz,że jestes w stanie zajść w ciążę i urodzić zdrową dzidzię, bo przecież masz córeczkę.

Nektarynko chciałabym chociaż fundamenty juz mieć pod wymarzony domek!

Zaniepokojona piękny domek! I jak fajnie brzmi " dom w majeranku"!:-)
Powiem szczerze,że miałabym problem zdecydować się na jeden projekt. Jest tyle pięknych,że nie umiałabym wybrać chyba. Wiem jak ma w środku wylądać mój domek i jaki ma byc układ pomieszczeń. To juz coś...;-)

na bank zobaczysz dzidzie bedzie już machać rączkami:-Dja w 8 tc widziałam serduszko i machało rączkami:tak:ja musze czekać do 24 tc i wtedy już będe wiedzieć płeć dokładnie ach już się nie mogę doczekać:-pi wogóle uwielbiam patrzeć na moje maleństwo na usg:-)

Juz sie nie moge doczekac:tak:Tez sie doczekasz szybko nam zleci.:tak:

Ruch prawidłowy i zwolniony są najważniejsze bo to pokazuje że plamnieczki są w stanie dopłynąć do celu a nie, że kręcą się w miejscu.
A czy przy zwyrodniałych nie powinno być norma <84% ???
A tak to wyniki bardzo dobre
A no własnie jest tak jak piszesz <84 % , to ja źle przepisałam z kartki :-)
Najważniejsze że wszystko jest wporządku:tak:

Ja mam z pudełka z ryżem
30 dag ryżu
10 dag pieczarek
5 dag cebuli
4 dag tłuszczu
10 dag parmezanu, 1 żółtko
1 papryka czerwona i zielona
1 cebulka czerwona, sól
pieprz, majeranek, śmietana
Kingus przepis poprosze jak najbardziej , ale to na GG mi wrzuć ok? :**

reklama