reklama
martyna222
udało się ! :)
wiecie napiszę coś strasznego nie mogę się doczekać @ bo ...wtedy zaczynam;-)
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
hehe wiemJulitko wszystkie są ładne...![]()

martyna222
udało się ! :)
Jacie kręce jeszcze więcej teraz to już napewno miałabym problem z decyzją...u mnie były tylko złote wstążeczki
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
ładne są ładne... kurcze nie mogę wybrać ...Julitka - 1,6, 11 - te mi sie podobaja

Dziewczynki, wlasnie zadzwonil moj makaronek z wynikiem betki. Mowi ze jest okolo 31000
i ze wg ichnich norm napisali ze 8 tydzien 
albo maja jakies normy zanizone albo bliznieta Hance ukradlam a jej przyjdzie sie meczyc z trojaczkami :-)
Ciezarowki jakie mialyscie na poczatku wyniki betki?
Ale jestem szczesliwa, troche sie balam tego wyniku dzisiaj. lepiej zawyzona niz zanizona prawda??

Ale jestem szczesliwa, troche sie balam tego wyniku dzisiaj. lepiej zawyzona niz zanizona prawda??

Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Moje gratulacje słoneczkoDziewczynki, wlasnie zadzwonil moj makaronek z wynikiem betki. Mowi ze jest okolo 31000i ze wg ichnich norm napisali ze 8 tydzien
albo maja jakies normy zanizone albo bliznieta Hance ukradlam a jej przyjdzie sie meczyc z trojaczkami :-)
Ale jestem szczesliwa, troche sie balam tego wyniku dzisiaj. lepiej zawyzona niz zanizona prawda??![]()

Makaronka jaki świetny wynik ale sie cieszę
a no właśnie gdzie jesteś Hanka??????
ale mnie cały kręgosłup i plecy bola aż nie mogę siedzieć leżeć z resztą też mi źle nie wiem co sie podziało
troche to wyglada rzeczywiscie na przeziebienie jakies Bernardko. A nie przepracowalas sie ostatnio w tym Twoim megaogrodzie?? Generlanie wiadomo ze antybiotyki wyniszczaja troche organizm do tego stres, goraco i wysilek fizyczny i prosze - kryzys gotowy. Trzymj sie dzielnie powinno samo przejsc niedlugo. Buziak dla Ciebie na poprawe samopoczucia.
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
witam i o zdrowie pytam...
zakupilam sobie wlasnie zolte adidasy
zakupilam sobie wlasnie zolte adidasy

Podziel się: