Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja Zuzka tez ważyła 2800 jak miała 2 m-ce. Teraz ma 9300Moje nigdy nie osiagneły chyba tego minimum
Jak mialy 2 miesiace to wazyły po 2800
U nas dostałam decyzje o przedłużeniu okresu zasiłkowego do października i że zmienia się ustawa o zasiłkach rodzinnych od listopada(maja być wyższe) i w związku z tym nowe wnioski składa się we wrzesniu . Ale musze się jeszcze dokładnie wypytac.A dziewczyny pamiętacie, zaczął się sierpień i czas składać o wychowawcze i rodzine

.
?Przecież do końca października przedłużyli wypłatę
,to wystarczy na początku września złożyć, przynajmniej u mnie tak jest
.
.U nas decyzje sa do konca pazdziernikaA dziewczyny pamiętacie, zaczął się sierpień i czas składać o wychowawcze i rodzine
I z tego co wiem to papiery beda wydawali dopiero po 15 sierpniaDuuuzo zdrowka KochanaHej Dziewczynki przyszłam się tylko wyżalić, że choruję. Chyba jakaś grypa żołądkowa ...:-( Cały dzień w łóżku, prawie nic nie robiłam. Zjadłam przez cały dzień jedną bułkę popiłam szklaneczką herbaty i już mi było niedobrze więc nie jadałam potem cały dzień.
Dobrze że był M w domu to było mi łatwiej... A teraz tylko maluchy umyję , wezmę prysznic i znów do wyrka. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie... Moja teściowa ma to samo...
Dla mnie to już tradycja z tą grypą żołądkową bo w poprzednich ciążach też ją przechodziłam, więc teraz też musiało być bez wyjątku...
o.k. uciekam bo ledwo siedzę...
Trzymajcie się i dobrej nocki ...
I oby jutro bylo juz lepiejŚliczna sukienkaLUNKA
Ja ta licytuje
AC272* NOWA KOLEKCJA MODNA SUKIENKA 36/38 (701549060) - Aukcje internetowe Allegro
Ale jak jej nie wygram to najwyzej poszukam czegos na miescie![]()

podoba mi się 
Święte słowaI bardzo dobrze, zamknij oczy i Bóg strzegł się przejmwać i denerwowac, w końcu mu to zbrzydnie i się domyśli.
Ale głodna jestem, chciałam zapchac się paróweczką, ale była o jakieś 2 m za krótka, hihi

ja bym też coś przekąsiła ale nie mam siły i ochoty wstawać 
Oj, zdrówka życzę oby szybko minęłoHej Dziewczynki przyszłam się tylko wyżalić, że choruję. Chyba jakaś grypa żołądkowa ...:-( Cały dzień w łóżku, prawie nic nie robiłam. Zjadłam przez cały dzień jedną bułkę popiłam szklaneczką herbaty i już mi było niedobrze więc nie jadałam potem cały dzień.
Dobrze że był M w domu to było mi łatwiej... A teraz tylko maluchy umyję , wezmę prysznic i znów do wyrka. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie... Moja teściowa ma to samo...
Dla mnie to już tradycja z tą grypą żołądkową bo w poprzednich ciążach też ją przechodziłam, więc teraz też musiało być bez wyjątku...
o.k. uciekam bo ledwo siedzę...
Trzymajcie się i dobrej nocki ...

A dziewczyny pamiętacie, zaczął się sierpień i czas składać o wychowawcze i rodzine

na szczęście cało dojechałam
Kubek zasnął, dzisiaj mało spał więc szybko padł. Mam tylko nadzieję że się za wcześnie rano nie obudzi jak ostatnio po 5
zajrzę do Was jutro
spokojnej nocki życzę dziewczęta