reklama
Cześć Zajączku!
A wiecie co u Kroptusi? Dawno jej nie było!
jestem jestem....od 3 znow na nogach...noooo comments ale choc nadrobilam w czytaniu co napisalyscie jednak nie odpisze, nie ma szans przebrnelam przez 100 stron to zesz jakas masakra ;-)
Kroptusia pewnie nowym samochodem sie wozi i nie ma czasu na BB
Dziekuje za numery![]()
Kochana ... czytajac to polprzytomna o 5 nad ranem wybuchlam smiechem az sie pies krzywo spojrzal...ja sie woze??? ha ha ha ... fakt siedzialam juz w nim pare razy

Kroptusia jeszcze w dwupaku ale nie spakowana.. czesc wyprawki do niej przyszla tylko czesc bo wiecej nie zamawiałam bo ma po Wice.. autem nie jezdzi bo brzuch przeszkadza i zastanawia sie czy Wika moglaby juz jezdzic na podstawce na dzieci zamiast fotelika przy wadze 19kg.. hmm i remont pelną parą wiec dlatego nie zaglada
No jestes Slonce bezbledna....dziekuje za zdanie relacji :-) podziwiam za pamiec i spostrzegawczosc Pani Profesor :-):-):-)
A to dobrze,że wszystko u niej dobrze. Ja nie wiem czy bierze się pod uwagę wiek czy wagę dziecka jak się kupuje podstawkę. Przy małych dzieciach to wiem,że istotna jest waga. Ale to pech- kupic auto i się do niego nie zmieścić!Za to super sprawa po porodzie!
Ja nie miałam auta jak córka była mała a ponieważ urodziłam w zimę , to byłam zawsze skazana na kogoś. Jak była brzydka pogoda to albo siedziałam w domu, albo się prosiłam kogoś o transport. Autko to super sprawa.
napisze tylko tyle: HA HA HA VERY FANY...mieszcze sie do auta

Hej dziewczynki,
Dzisiaj rano zobaczylam IIWiec tamten zeszlotygodniowy test mnie oszukal
Odstawilam w piatek luteine i zdziwilam sie, ze mimo odstawienia tempka nadal utrzymywala sie wysoko + pojawily sie dwa razy dosc silne mdlosci + pobolewal mnie brzuch (niestety nadal mnie pobolewa, nie wiem czy to normalne). Nie moge w to uwierzyc
Pisze do Was tak rano, bo jestem na wyjezdzie i to jedyny moment kiedy moge posiedziec przy kompie... M jeszcze nie wie, zastanawiam sie jak mu powiedziec ;-)
no przepieknie...to niech bede ta 1 ktora pogratuluje, az ciarki mnie przeszly jak przeczytalam i zobaczylam przepiekny wykresik :-):-):-):-) wklej tesciorki dla tych ktorym wychodza czesto 1 krechy a jak widac jest ciaza, trzeba tylko poczekac...i popatrz robilas 31, 14 dpo i nie bylo cienia nawet???? Bardzo sie ciesze i gratuluje jeszcze raz....tempka jednak mowila sama za sie :-)
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Olapolap
SERDECZNE GRATULACJA kochanie
SERDECZNE GRATULACJA kochanie
Hej dziewczynki,
Odstawilam w piatek luteine i zdziwilam sie, ze mimo odstawienia tempka nadal utrzymywala sie wysoko + pojawily sie dwa razy dosc silne mdlosci + pobolewal mnie brzuch (niestety nadal mnie pobolewa, nie wiem czy to normalne). Nie moge w to uwierzyc
Pisze do Was tak rano, bo jestem na wyjezdzie i to jedyny moment kiedy moge posiedziec przy kompie... M jeszcze nie wie, zastanawiam sie jak mu powiedziec ;-)
Gratuluję !!!! :-)
Ciekawe jak Twój facet zareaguje, pewnie się zdziwi.....
KROPTUSIU !!!! Czy masz lub miałaś cos podobnego ???
Od kilku miesięcy cierpię na jakies zapalenia-z badan wynika, że wszystko okey.
Wczoraj wzięłam lusterko , bo pod palcami poczułam zgrubienie na wardze sromowej. Boli mnie to miejsce.
Okazało się, że żylak mi się zrobił :-(
Poczytałam o tym w necie, że to częsta przypadłość u kobiet w ciąży, ze względu na ucisk na główną żyłę….
Podobno to od siedzenia lub intensywnego chodzenia.
Swietnie….. dosyć , że zapalenie, to jeszcze żylaki na wargach i całą tą cześć ciala mam opuchniętą i fioletową, a nie jak zwykle różową…
No nic za tydzień niech lekarz to oceni. Czasem takie zylaki są wskazaniem do CC.
KROPTUSIU !!!! Czy masz lub miałaś cos podobnego ???
Od kilku miesięcy cierpię na jakies zapalenia-z badan wynika, że wszystko okey.
Wczoraj wzięłam lusterko , bo pod palcami poczułam zgrubienie na wardze sromowej. Boli mnie to miejsce.
Okazało się, że żylak mi się zrobił :-(
Poczytałam o tym w necie, że to częsta przypadłość u kobiet w ciąży, ze względu na ucisk na główną żyłę….
Podobno to od siedzenia lub intensywnego chodzenia.
Swietnie….. dosyć , że zapalenie, to jeszcze żylaki na wargach i całą tą cześć ciala mam opuchniętą i fioletową, a nie jak zwykle różową…
No nic za tydzień niech lekarz to oceni. Czasem takie zylaki są wskazaniem do CC.
nie kochana, przyplatalo mi sie w ciazy mnostwo rzeczy i zmartwien ale zadnych zylakow .... i nie wiem czy od siedzenia bo ja cala ciaze glownie siedze/leze i nic nie mam....Nie czytaj za duzo w necie, najlepiej do gina poczekaj co powie...Czesto o wielu sprawach pisza ze to wskazania do CC a gin co innego stwierdza...Tez mialam miec juz z tylu powodow CC a konczylo sie na straszeniu i gadaniu a to lozysko a to to tamto siamto....
nie kochana, przyplatalo mi sie w ciazy mnostwo rzeczy i zmartwien ale zadnych zylakow .... i nie wiem czy od siedzenia bo ja cala ciaze glownie siedze/leze i nic nie mam....Nie czytaj za duzo w necie, najlepiej do gina poczekaj co powie...Czesto o wielu sprawach pisza ze to wskazania do CC a gin co innego stwierdza...Tez mialam miec juz z tylu powodow CC a konczylo sie na straszeniu i gadaniu a to lozysko a to to tamto siamto....
Dzięki za pocieszenie.
Wiem, wiem-pamiętam Twoje przeboje, że ciąża zagrożona, żeby leżeć itd.
Zobaczymy co gin mi powie.
Kurde chyba zaczynam chcieć mieć cesarkę. Bardzo się boję naturalnego porodu....
passingby
Fanka BB :)
wiec tak..............witam sie wieczorkiem.
goscie se juz pojechali..........no i ja tez juz po wizycie.....ktos "obcy" jest we mnie...i juz bije serduszko.....fotki niedostałam,bo.........bo nie......nastepna wizyta za 3tyg..no chybaze by sie cos działo....tfutfu......acha....6tyg i 6 dni.....dostałam sterte lekow i zwolnienie..hihihih....moge se je sobie przedłozyc.....a co????
Super - ani się obejrzysz a już będzie brykało po domu

Hej dziewczynki,
MEGA MEGA GRATULACJE!!!
Kroptusiu, Sylwio - a Ty kiedy wybierasz się na porodówkę????
Jak maly zechce wyjsc na dobre :-) poki co pcha sie, wygina, wypina pupe i to wsio, w nocy wstaje srednio co godzine, spie zwykle do 3 po 2-3h wiec chodze na rzesach - ale cala noc zwykle boli brzuch jakbym miala dostac @, skurcze sa i bole krzyza....wszystko sie szykuje, 37 tc na liczniku wiec mysle ze juz tylko ostatnia prosta...strasznie sie ciesze, okropnie ciezka ciaza, tyle lez i stresu tyle niewiadomych od 8tc poczawszy, jeszcze tylko AZ porod...boje sie bardzo
Dzięki za pocieszenie.
Wiem, wiem-pamiętam Twoje przeboje, że ciąża zagrożona, żeby leżeć itd.
Zobaczymy co gin mi powie.
Kurde chyba zaczynam chcieć mieć cesarkę. Bardzo się boję naturalnego porodu....
kochana ja sie wogole boje to juz tuz tuz a jak pomysle o 1 porodzie....kazdy pociesza, drugi bedzie szybszy badz lzejszy niz pierwszy by sie nie stresowac, ale nie umiem, paralizuje mnie mysl na wspomnienie sprzed 6 lat i boje sie ze znow bedzie to samo brak rozwarcia a te kaza czekac w nieskonczonosc...a u mnie moze byc brak rozwarcia uwarunkowany genetycznie i sie nie zrobi nawet po 3 dobach - konieczne CC ale to zobaczymy, boje sie znow meczenia na marne skoro tak czy siak ma go nie byc niech szybciej robia
reklama
dziewczyny zaczelam krwawic. Boje sie jak cholera. Moj mezy wlasnie ejdzie z pracyz eby mne zabrac do szpitala. ktora z Was sie modli, niech sie za nas pomodli a ktora nie niech trzyma kciuki. TAk jednak sobie mysle ze stracilam ta fasolke bo mi wylecial skrzep czarny wielkosci suszonej sliwki.
Wiem z ebedziecie szalec, to ja moze zostawie moj nr komorki ktorejs z was
Brak mi slow, ide dac pieskowi jesc i jade.
Wiem z ebedziecie szalec, to ja moze zostawie moj nr komorki ktorejs z was
Brak mi slow, ide dac pieskowi jesc i jade.
Podziel się: