reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Bernadko - pewnie trochę czasu minie - jak pisała Nektarynka, to troszkę trwa - budowa domku:tak:
grunt, że plany już są:tak:

Witaj Olesiu - pewnie, że pamięta:tak:

dzien dobry!

OLAPOP:-):-):-) wielkie gratulacje!!!!!!! Wszystkiego najlepszego na czas ciaży ...no i potem:-)))) Dbaj o Was teraz porzadnie!

Makaronka...ales nam stracha napedzila...ja czytam i czytam...i wreszcie dobre wiesci...juz sie balam...uwazaj na siebie kochanie i nie wymiguj sie od lezenia i odpoczywania...jak trzeba to trzeba. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze...buziaki!!!!

Wikulaa....jak to...to juz minely 2 tygodnie??? ale ten czas leci...
Super, ze wakacje sie udaly i mam nadzieje, ze wrociliscie z prezencikiem w srodku;-)***buziaki!

OLICA-ja slyszalam o tych zylakach...ale moze jest na to jakas rada...? A boli Cie to??? trzymam kciuki slonce...nie denerwuj sie!

Dzen4- super wiesci kochanie!!!! Nie martw sie ze gin byl jakis "suchy"...za 3 tygodnie poogladasz wszystko dokladnie...a teraz najwazniejsze ze jest "obcy" i ze bije serduszko!!!! czekamy na suwaczek!!!!:-)

Zaniepokojona-jak doklanie sie czujesz i jak bylo z tą Twoja @ w tym cyklu???? Bernadko...albo zlapalas jakiegos wirusa, albo jestes przemeczona i organizm tak reaguje...no albo to jednak fasolka ale sie nie chce ujawnic...ja juz nie wiem... Zdrowka Ci kochanie zycze!!!:tak:

Marzenixx...a moze jednak @ nie przyjdzie???? co???? niech nie przyłazi...po co Ci ona teraz????...trzymam kciuki!

Loree-ja uwazam ze kazdy ma prawo tak rodzic jak chce...to nie szpital powinin decydowac...mam na mysli sytuacje gdy cesarka jest wyborem a nie koniecznoscia...jak ktos chce cc to powinien miec, jak chce normalnie i moze to tez, jak chce w wodzie to czemu nie w wodzie...
Choc wiem, jak ludzie do tego podchodza....bo spotkalam sie z opinia, ze powinno sie rodzic naturalnie bo jakbysmy byli stworzeni by rodzic przez cc -czyli dzieci przez brzuch wyciagac - to mielibysmy zasuwak kolo pępka...a nie mamy.

Ja mysle, ze naturalnie...jak sama nazwa nazwa mowi jest naturalnie, blizej tego-jak byc powinno...wtedy sie dziecku ladnie pluca oczyszczaja, itd...ale rozumiem i szanuje mamy ktore decyduja sie na cc bo np sie denerwuja itd....wiec olewaj co gadaja i rob jak sama uwazasz ze bedzie najlepiej dla Ciebie i dzidzi!!!

KINGUS...wiem, pamietam...usg!

Patrysia-ale slodkie te szczeniaki:tak:

Lilu***buziaki!!!

KAPRYSIA-DAJ ZNAC!!!!!!!!!!!!

HANIA-ZROBILAS BETKE??????????...bo tu jajko zaraz zniose!

Wpadlam w zasadzie tylko na chwilke, chcialam zobaczyc co u was i jak Hanka.

Jakos ostatnio nie mialam czasu a i nie wiedzialam co wam napisac, staranka zawieszone, w pracy...:wściekła/y:, zdrowko OK....

Wiolu - jak Ty się czujesz???
Czytałam o tych opracyjnych planach - nie jest zbyt wesoło:no:
przytulam Cie mocno - wiem, że to małą pociecha, ale nic więcej mi do głowy nie przychodzi:no:

Cześć Kropeczko ja sama juz nie wiem bo tak 16 lipca i 17 miałam tą dwudniową @ która sie pojawiła w 32 dc czyli o 3 dni wcześniej i po dwóch dniach zniknęła do teraz czyli do 3 sierpnia czyli w 19dc dostałam znów i to też na 2 dni bo wczoraj to juz tylko plamienia miałam po południu i dziś jak na razie to nic nie leci ale mnie żołądek muli bardzo dziś
i to by było tyle w poniedziałek idę do gina to moze sie cos wyjasni

.

Czy mi się wydaje,czy Ty pytasz o te testy juz setny raz? Jakos mam wrażenie że nic do ciebie nie dociera.

pytam dlatego że przeczytałam wiele różnych opini na ten temat! chyba po to jest to forum, tak? jeśli ktoś ma ochotę odp. to to robi a jeśli nie to po co te zbędne komentarze? pozdrawiam tych co wiedzą jak to jest na początku!

Bernadko - to naprawdę dziwne, co Ci się z tymi cyklami porobiło - podobnie jak u Eve - dobrze, że idziesz do lekarza - miejmy nadzieję, że szybciutko to się wyreguluje:tak:
może to jednak jest efekt tych leków na skórę????
A jak przeziębienie????

reklama
dziekuję dziewczynki że sie o mnie martwicie całuski dla kazdej ja musze uciekać jedziemy z M do mojej znajomej mamy jej chodnik koło domku robic

Andziu ja tych leków już nie biorę tylko maścia sie smaruje i tyle a antybiotyk odstawiłam w ponad tydzień temu bo w tamten wtorek

Do góry