reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
Ja też zapinam niezależnie czy prowadzę (zazwyczaj tak) czy jako pasażer jestem.Ja mam pytanie:
Czy i jak zapinacie pasy w samochodzie?? Macie te specjalne nakładki na pasy czy jakos je specjalnie przekładacie??
Ale nieźle z tymi żylakami, współczuję. Mam nadzieję, że mnie to nie dopadnie
bosastopka
Dziewczyny, a ja mam takie pytanie i może któraś pomoże rozwiać wątpliwości. Za każdym razem gdy mam robione USG i pomiary Kropeczki, to wszystko wychodzi zgodne z tygodniem ciąży oprócz kości udowej, która jest przeważnie o 2 tygodnie młodsza. Ostatnio USG miałam w szpitalu w 23 tyg. i było tak: główka - 23 tydz., całość - 22-23 tydz., a udko (FL) - 20 tydz. Lekarz mówi, że to jeszcze może się zmienić ale sama nie wiem co robić :-(
Z moim mężem nie zdecydowaliśmy się na USG 3D, bo to bardzo duży koszt, ale coraz częściej o tym myślę. Może warto? Czy tam będa mogli to dobrze sprawdzić?
Dzięki!
Z moim mężem nie zdecydowaliśmy się na USG 3D, bo to bardzo duży koszt, ale coraz częściej o tym myślę. Może warto? Czy tam będa mogli to dobrze sprawdzić?
Dzięki!
butterfly27
Zawsze twierdziłam, że kobiety mają gorzej na tym świecie.aż mnie wszystko zabolało
zobaczcie ile kobiety muszą znieść i jeszcze potem faceci się dziwią że kobiety w ciąży takie przewrażliwione
mnie ostatnio troszkę telepieale wszystko mnie drażni mam problemy z hemoroidami dupsko mnie boli do tego ciągle upławy i stany zapalne i ta cukrzyca
na dokładkę męczy mnie pogoda
więc sobie marudzę troszkę![]()
Mam nadzieję, że szybko miną te stany zapalne.
Jak dowiesz się czegoś ciekawego od swojego gina na temat tych żylaków to koniecznie podziel się z nami informacjami..Jak to jak ?
No nic-za tydzien idę do gina to niech mi tam wymaca czy nie wydziwiam....
Ale myślę, że nie....
Ja też marudzę od kilku dni, dosyć , że zapalenia, że załatwiam się raz na około tydzień to jeszcze teraz fioletowa mała Mi i żylaki na sromie.....
Ja zaraz uciekam po wyniki badań. Mam nadzieję, że będą dobre.
Miłego dzionka
Witam:-)
Bosastopka ja mam podobną sytuację, według usg główka 26 tydzień, całość Dzidz - 26 tydzień, a nóżki - 24 tydzień,
czyli tez różnica 2 tygodni. Często nóżki później zaczynają się rozwijać, zresztą wydaje mi sie, że to u kazdej z nas może przebiegac różnie. Ale tak, jak pisze Olica później się wszystko wyrówna, jeszcze troche podrosną te nasze Maluszki :-)
Bosastopka ja mam podobną sytuację, według usg główka 26 tydzień, całość Dzidz - 26 tydzień, a nóżki - 24 tydzień,
czyli tez różnica 2 tygodni. Często nóżki później zaczynają się rozwijać, zresztą wydaje mi sie, że to u kazdej z nas może przebiegac różnie. Ale tak, jak pisze Olica później się wszystko wyrówna, jeszcze troche podrosną te nasze Maluszki :-)
Ja zapinam bez względu czy jestem kierowcą czy pasażerem. Wyczytałam gdzieś, że większe szkody może spowodować brak zapiętych pasów niż same pasy. Mam zamiar kupić ten adapter ale to pewno w przyszłym tygodniu - na razie brzusio mam nie tak duży więc mi pasy nie przeszkadzają.
Ja korzystam z takiego adapteru (zapinany po bokach wiec w spodnicy mozna spokojnie jezdzic) i jestem bardzo zadowolona. Nie uciska, moge sie odprezyc podczas jazdy, a nie trzymac dolna czesc pasa z daleka od brzucha rekoma. Fakt, jest to drogi zakup, ale wg mnie warto
Zauważyłam, że czasami (tak jak teraz) wchodzę na forum i wypisuję głupoty, tylko po to, żeby popatrzeć sobie na suwaczekFascynuje mnie to, w jakim tempie się przesuwa
![]()
Agissa ja sobie wkleiłam ten suwaczek na pulpit komputera i aktualizuje mi sie codziennie :-) bo tez uwielbiam na niego patrzec

reklama
bosastopka
Dziękuję Wam! Co ja bym bez was zrobiła :-) Wiem, że panikuję, ale... kto pyta nie błądzi i lepiej się czuje:-)!
Dzięki!!!
Dzięki!!!