Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czy któraś z Was zna moze normy dla krzywej cukrowej przy 75g glukozy?
Dziś odebrałam wyniki
na czczo mam 86
po godzinie 165
a po dwóch 106
To po godzinie duże, ale reszta chyba ok? Ktos wysnuje jakiś wniosek?
a co to mozę oznaczać jak na czczo dobbrze, po godzinie sporo za duzo, a po dwóch juz ok?
Jejku, dziewczyny
Nawet nie wpadłabym na to że na wardze sromowej może się żylak zrobić!!!
SZOK![]()

ale wszystko mnie drażni mam problemy z hemoroidami dupsko mnie boli do tego ciągle upławy i stany zapalne i ta cukrzyca 

Jak to jak ?A tak wogole to mam pytanie: Jak tam dosięgnełaś, żeby to zobaczyć?:-)
Na zatwardzenia polecam czopki glicerynowe. Kosztuja dosłownie kilka złotych i sa bardzo bezpieczne. W szpitalu po porodzie je dają.
A mi zylaki na wargach zrobiły sie po porodzie. Wchłonęly się same po ok 3 tygodniach, ale nie powiem nieprzyjemne to bylo i przeszkadzało bardzo, bo miałam tego duzo i naprawdę wielkie. .
Teraz raczej nie możemy nic stosować. Gin nic mi nie przepisał. Sama nie pytałam o szczegóły, bo byłam przejęta badaniem i chciałam tylko usłyszeć, że z Maleństwem jest wszystko w porządku.
Szczerze powiem, że ja też nie wiedziałam. Nie wiem czy to jest częste. Pewnie u osób, które mają siedzącą pracę i w ciąży pracują to tak.
Czytałam troszkę w internecie na ten temat, ale niestety nic nie znalazłam. Wyczytałm tylko, że jeśli są duże to są przeciwskazaniem do porodu naturalnego.
My już zmykamy spać. Dobranoc
Ja mam pytanie:
Czy i jak zapinacie pasy w samochodzie?? Macie te specjalne nakładki na pasy czy jakos je specjalnie przekładacie??
aż mnie wszystko zabolało
zobaczcie ile kobiety muszą znieść i jeszcze potem faceci się dziwią że kobiety w ciąży takie przewrażliwione
mnie ostatnio troszkę telepieale wszystko mnie drażni mam problemy z hemoroidami dupsko mnie boli do tego ciągle upławy i stany zapalne i ta cukrzyca
na dokładkę męczy mnie pogoda
więc sobie marudzę troszkę![]()
Kochana ja mam podobnieA czy któraś z Was zna moze normy dla krzywej cukrowej przy 75g glukozy?
Dziś odebrałam wyniki
na czczo mam 86
po godzinie 165
a po dwóch 106
To po godzinie duże, ale reszta chyba ok? Ktos wysnuje jakiś wniosek?