reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

HEJ DZIEWCZYNKI!!!!
Moznaby zakrzyknac Victoria i nie chodzi tu wcale o nasza corunie. Po wczorajszym kontrolnym usg wielka ulga.
Lezenie non stop i picie 4 litrow plynow dziennie faktycznie pomaga - poziom wod plodowych wrocil do normy, Viki ma
w czym plywac, a przede wszystkim moze sie dobrze rozwijac. Nasz kolosek wazy juz caly kilogram!!! Podczas usg
dzidzia otwierala i zamykala buzie polykajac wody plodowe. Smialismy sie, ze to ona skubana pewnie je tak wypija.
Myslalam, ze teraz bede mogla wreszcie wstac, ale niestety lekarze stwierdzili, ze skoro sa efekty to trzeba
kontynuowac i mam lezec i pic jeszcze minimum 9 tygodni. Jesli wszystko bedzie szlo tak, jak do tej pory to mimo
nocnych skurczow dotrzymam do daty porodu. Czego i wam i waszym szkrabom zycze.

reklama
Mam neta wiec pisze ;-) Jestem w Holandii dzisiaj q Amsterdamie w kafejce. Straszny upal, ale naprawde jest pieknie i warto bylo :tak: Zwiedzilismy z mezem juz prawie cala Holandie i najpiekniej jest na polnocy - am gdzie mieszkamy. Juz jutro powrot do Polski...

Miran ciesze sie, ze wszystko wraca do normy :-)

Kaska k - wiem o czym mowisz. Mnie tez zaczyna dobijac to, ze faceci nie moga poznac smaku ciazy i trudow z nia zwiazanych. A jezeli ktos powie, ze kobiety w ciazy maja latwiej i zawsze maja pierwszenstwo - to go wysmieje...

kilolek co do cc to moja siostra na drugi dzień po cc normalnie chodziła i troszkę ją bolało ale nic tragicznego :)) co do wyników to masz prawidłowe, bo właśnie po to się robi to 75 żeby zobaczyć czy po tych 2 godzinach ci nie przekracza, a widać że szybko ci spada ten poziom :))

bosastopka ja mam w sumie to główkę na 23 brzuszek na 22 i 2 a kość udową na 22 i 5 a badanie miałam robione w 24 i 4. Więc nie przejmuj się bo wszystko się wyrówna :))

miran cieszę się że masz dla nas dobre wieści :)) nie ma sensu się spieszyć do wstawania, leż tak jak lekarz kazał :))
natalka fajnie że się odzywasz :)) ciekawa byłam jak tam zniosłaś podróż ale to będziesz opowiadać pewnie jak wrócisz :))

HEJ DZIEWCZYNKI!!!!
Moznaby zakrzyknac Victoria i nie chodzi tu wcale o nasza corunie. Po wczorajszym kontrolnym usg wielka ulga.
Lezenie non stop i picie 4 litrow plynow dziennie faktycznie pomaga - poziom wod plodowych wrocil do normy, Viki ma
w czym plywac, a przede wszystkim moze sie dobrze rozwijac. Nasz kolosek wazy juz caly kilogram!!! Podczas usg
dzidzia otwierala i zamykala buzie polykajac wody plodowe. Smialismy sie, ze to ona skubana pewnie je tak wypija.
Myslalam, ze teraz bede mogla wreszcie wstac, ale niestety lekarze stwierdzili, ze skoro sa efekty to trzeba
kontynuowac i mam lezec i pic jeszcze minimum 9 tygodni. Jesli wszystko bedzie szlo tak, jak do tej pory to mimo
nocnych skurczow dotrzymam do daty porodu. Czego i wam i waszym szkrabom zycze.
kochana super wiesci:-)jakos przelezysz ta ciaze a potem sie jeszcze nachodzisz:-)

Ja tez zapinam pasy jak prowadze i jak jestem pasazerem w pierwszej ciazy tez tak robilam do samego konca bo prowadzilam auto do 2tyg przed porodem:-)

J

Agissa ja sobie wkleiłam ten suwaczek na pulpit komputera i aktualizuje mi sie codziennie :-) bo tez uwielbiam na niego patrzec :tak:
a no wlasnie... jak to zrobić?

Mam neta wiec pisze ;-) Jestem w Holandii dzisiaj q Amsterdamie w kafejce. Straszny upal, ale naprawde jest pieknie i warto bylo :tak: Zwiedzilismy z mezem juz prawie cala Holandie i najpiekniej jest na polnocy - am gdzie mieszkamy. Juz jutro powrot do Polski...
super! Fajnie, ze wakacje udane :-)

reklama
Do góry