reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

hahahahah ale ty jestes smiesznawa kropko hahahaha:-D:-D:-D twój mąz ma chyba wesoło bardzo z toba!

ja czasem Marzenko popadam w skrajnosci...wiec nie zawsze ma tak smiesznie...ale zwykle tak wlasnie jest....:-D

Ja też jestem. Z doskoku :-D Właśnie wciągnęliśmy późny obiadek i dalej do rysowania lecę.

no a kawa:confused:...bylysmy umowione-halo!!!!

o nareszcie jakiś ruch na forum
:tak:
hello!

A zaraz chyba nektarynkę wciagnę! ( bez skojarzeń osobistych ) hihihi:-D

Kamila-nie wychodz z ukrycia...Koszałkowo atakuje!!!!!

reklama
dziewczyny co mam zrobić zeby mnie na wymioty nie ciagnęło??

Bernadko-na litosc boska napisz do adminu i zmien nicka...bo ja juz sie niepokoje jak taki niepokojacy nick mam napisac do ciebie....

napisz nam co Ci jest, raz jeszcze i DUZYMI LITERAMI, GŁOSNO!

masz bole miesni i kosci??? glowy??? ciagnie cie na wymioty??? temperatura jak??? co z @??? jadlas cos??mozesz jesc??? jest ci niedobrze??? kreci ci sie w glowie??? napisz wszystko...ok?...a dr kropeczka z ekipa sanitariuszy zaraz Cie uleczy:-)

ide po ta kawe do kuchni, zaraz wracam!

no a kawa:confused:...bylysmy umowione-halo!!!!
Tak! Kawka, właśnie. Dzięki Kochana, bo ja już nie wiem, jak się nazywam tyle mam pracy. Czasami to ubolewam nad moim zawodem. Praca przyjemna i nie aż taka ciężka, ale w domu trzeba dwa razy tyle wypracować. Już lecę po kawkę i się przyłączam, jeśli jeszcze mogę ;-);-);-);-)

Bernadko-na litosc boska napisz do adminu i zmien nicka...bo ja juz sie niepokoje jak taki niepokojacy nick mam napisac do ciebie....

napisz nam co Ci jest, raz jeszcze i DUZYMI LITERAMI, GŁOSNO!

masz bole miesni i kosci??? glowy??? ciagnie cie na wymioty??? temperatura jak??? co z @??? jadlas cos??mozesz jesc??? jest ci niedobrze??? kreci ci sie w glowie??? napisz wszystko...ok?...a dr kropeczka z ekipa sanitariuszy zaraz Cie uleczy:-)

ide po ta kawe do kuchni, zaraz wracam!
nie kosci juz mnie nie bolą kregosłup tylko trochę ale mniej jak wczoraj a najgorzej dzis to to ciagniecie na wymioty!! jeść mogę, temperatura 36,6 , @ jak sie we wtorek zatrzymała po 2 dniach tak sie juz nie pojawiła, glowa nawet nie boli ale spać mi sie strasznie dzis chce!! i to tyle na dzis :baffled:

nie kosci juz mnie nie bolą kregosłup tylko trochę ale mniej jak wczoraj a najgorzej dzis to to ciagniecie na wymioty!! jeść mogę, temperatura 36,6 , @ jak sie we wtorek zatrzymała po 2 dniach tak sie juz nie pojawiła, glowa nawet nie boli ale spać mi sie strasznie dzis chce!! i to tyle na dzis :baffled:
A może napij się mięty, jeśli masz. Mi pomaga na żołądek.

Witam!
Olapolap serdeczne gratulacje!Spokojnych 8 miesięcy życzę!:-)
Makaronaka ależ nas przestraszyłaś...jak dobrze że wszystko ok.:tak:
Hanka ty nie pitol i wyłaź z krzaczorów...poza tym jeżeli dobrze pamiętam to IUI miałaś w czwartek a to oznacza że dziś jest 14 dni po...???? Rób betkę!!!
Kaprycha jak wizyta???:confused:
Kinguś kciuki za usg!:happy2:
Kasiu1979 wyciągnij jak najwięcej a i jeszcze dla siebie złóż wniosek o alimenty...!
Pozdrawiam całą resztę!:-)

Tak! Kawka, właśnie. Już lecę po kawkę i się przyłączam, jeśli jeszcze mogę ;-);-);-);-)

no ja juz jestem...pyyyyychotka plus kawalek ciacha...mniam:-)

asiq....pomysl sobie ze imo czasu i calej reszty to ta praca jest bardzo przyjemna i bardzo wdzieczna...bo czy jest cos milszego jak radosc dziecka???

Bernadko...ja mysle, ze powinnas siknac testa raz jeszcze...bo te @ co sie zjawiaja i snikaja itd...plus te mdlosci, bole kregoslupa(a moze to bl krzyż, co???) i sennosc...to raczej nie przeziebienie i nie wirus...chyba zes cos nieswiezego jadla, przejechal po Tobie walec i balowalas cala noc....:confused:

Ja chyba skorzystam z ogłoszenia które u nas zamieścił "ktoś" , nie dość że zapłodni to jeszcze wspomoże finansowo.....życ nie umierać:-D

juz poczekaj...ja cie zaplodni i jeszcze ci da....no...

Hanka ty nie pitol i wyłaź z krzaczorów...poza tym jeżeli dobrze pamiętam to IUI miałaś w czwartek a to oznacza że dziś jest 14 dni po...???? Rób betkę!!!
Pozdrawiam całą resztę!:-)

dzieki...w imieniu "reszty":-) a jak Ty sie czujesz Martynko???

no w morde!!! wiedzialam ze nie pomylilam terminow i to wlasnie dzis miala -Hanka oczywiscie- robic betke...i co???? Koszalek...jesli Ty cos wiesz a nie gadasz to nogi z dupy poleca....gadaj co wiesz, bo bedzie jak z imbirowym ciasteczkiem w "shreku1"!!!!

reklama
Do góry