reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Bernadko...ja mysle, ze powinnas siknac testa raz jeszcze...bo te @ co sie zjawiaja i snikaja itd...plus te mdlosci, bole kregoslupa(a moze to bl krzyż, co???) i sennosc...to raczej nie przeziebienie i nie wirus...chyba zes cos nieswiezego jadla, przejechal po Tobie walec i balowalas cala noc....:confused:
.
nie walec po mnie nie rpzejechał to co jadłam było świeże i nie balowałam ani pół nocy hehe a co do bólu to moze faktycznie ból krzyża a co w ciaży boli krzyz??

reklama
A o co chodzi tej .....z wątku o pomocy finansowej????:szok::baffled:

ja nie wiem o czym mowisz...:confused:

....a co w ciaży boli krzyz??
boli w ciazy, boli...i to czesto juz na samym poczatku jak sie zagniezdza, jak sie rozpycha itd....tak sie czuje bol w dole kregoslupa i z boku...wlasnie w krzyzu...
siknij test....
kiedy masz tego ginekologa umowionego?

BADAICKA!!!!!!! Cholero jedna bo Cie znajdziemy u tej tesciowej!!!!

OLAPM...juz???? to wracaj szybko i pisz co i jak....dosc smutku w samotnosci, do cholery-zaraz tu zrobie porzadek!!!

HANIA...bezprawie zagoscilo...szybko chodz tu!!!!!

no ja juz jestem...pyyyyychotka plus kawalek ciacha...mniam:-)

asiq....pomysl sobie ze imo czasu i calej reszty to ta praca jest bardzo przyjemna i bardzo wdzieczna...bo czy jest cos milszego jak radosc dziecka???
Tak, to prawda. To bardzo wdzięczna praca i bardzo ją lubię, tylko chwilowy spadek formy mnie dopadł :-):-)

Bernadko boli krzyż w ciąży...moją bratową bolał

boli w ciazy, boli...i to czesto juz na samym poczatku jak sie zagniezdza, jak sie rozpycha itd....tak sie czuje bol w dole kregoslupa i z boku...wlasnie w krzyzu...
siknij test....
kiedy masz tego ginekologa umowionego?
kurcze tylko się nie potrzebnie nakrece i tak wiem ze nie jestem w ciaży

przecież w ciaży nie ma sie @ chyba ??

Kropeczko jakaś debilka robi sobie żarty i szuka pary która ma problemy z niepłodnością to chyba jakaś która chce sprzedać komórki.
co do snów mich koszmarów to śni mi się np. że idę do lekarza a tam wchodzi mój stary lekarz i mówi że mam guza i trzeba operwać a IVF trzeba bedzie przełożyć na jakiś czas...wiem że to moja psychika...

reklama
Do góry