reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wiecie co najgorsze jest w tej diecie że muszę od dnia stymulacji odstawić kawe...a to dla mnie masakra...bo ja uwielbiam kawe...:no:
A to konieczne?? a taka jedna mała filiżanka z jednej rozpuszczalnej łyzeczki z mlekiem nie moze byc????
Tak Marzenko będziemy po dzidziusiu się bzykać na całego bo chcemy więcej niż jedno dziecko i jak przypadkiem się uda to będzie super jak nie wrócimy po zamrożone zarodki...
A z chlebkiem to nie bardzo bo ja jasnego nie jem a z ciemnym było jeszcze gorsze...
To super!! I napewno sie doczekacie niespodziewanie !!!!:-D I nie bedziecie musieli wracac po zarodki!

wiesz podobno nie wolno ale zapytam sie dr na wizycie ...czytałam jak pisałaś o tych cyklach że źle liczysz ...wiesz ja też i teraz sobie to uświadomiłam ...bo @ mam własnie 30 dc czyli to już 1 dc...:baffled::baffled:

Kingus tyle kciuków było zacisniętych za to usg,że nie było inne opcji jak ta,że wszystko jest ok
Oluś a dobre masz te ziółka,może ja tez bym zaczeła pić?
Bernadko i jak się czujesz wieczorowa porą?
Marzenka nie siedź sama chodź do nas na kawkę,herbatkę, ziółka lub piwko czy drinusia
Kaprycha odezwij sie

wiesz podobno nie wolno ale zapytam sie dr na wizycie ...czytałam jak pisałaś o tych cyklach że źle liczysz ...wiesz ja też i teraz sobie to uświadomiłam ...bo @ mam własnie 30 dc czyli to już 1 dc...:baffled::baffled:
Wydaje mi sie że taka słabiutka kawka nie zaszkodzi:tak:
A co do cykli to widze że nie jestem sama hihi:-) ja juz zmieniłam suwaczek Ty tez zmien hihihi! Smiac mi sie chce z samej z siebie:-D

reklama
Do góry