reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Jakie z Ciebie,jakie z Ciebie !!!ee...no i smieja sie ze mnie
ogladam wlasnie film na TVN-ie o dziewczynie chorujacej na bulimie.
Poprawiłas mi humorek i tyle

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Powiem ci ze ja ogolnie mam sporo sluzu na gaciorach ale wtych suchszych dniach ciezko mi okreslic jaki on jest nawet jak sobie palucha włoze..... a jak ty wzrokowo?? lusterko se przykladasz czy jak?Marzenixxx
Nie bede wiecej pisac jak badac sluz bo juz mnie zlinczowali za te moje metody.Ja tam na wiele sposobow obserwuje. Paluszek sie sprawdza. Wczesniej kiedy zaczynalam badalam wzrokowo (bo szyjka jest zaczopowana bialym sluzem po malpie i widac ladnie kiedy sie sluz zaczyna zmieniac).

lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
tak, wczesniej tak robilam...lustereczko i tyle. bo na poczatku nie wiedzialam co i jak....i nadal twierdze ze lustereczko bylo najlepsze :-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
o patrz, to ja tez tak spróbuje :-)tak, wczesniej tak robilam...lustereczko i tyle. bo na poczatku nie wiedzialam co i jak....i nadal twierdze ze lustereczko bylo najlepsze :-)
A gdzie te pijaczki polazły ???? Siedzieć mi tu bo mozliwe , że wielmozna wpadnie na kwilke

badaicka
Paulusia i Filipek
No przeca jestem ale nie chce przeszkadzać w tłumaczeniu Lolitki co i jak,bo ja to zawsze badalam paluchami tzn brałam na paluchy i patrzyłam jaki ten łon jest 

lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
ale mowie ze to moje metody...nieksiazkowe. u mnie zawsze dzialaja ! ale co jedna to inna. u nnie jest o tyle ciezko ze mam malo sluzu wogole i nie mam typowo plodnego. u mnie zmiana z bialego musi oznaczac plodny - choc daleko mu do ksiazkowych opisow
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja ja czasami też, ale są takie dni że ciężko mi okreslic jaki jest sluz....No przeca jestem ale nie chce przeszkadzać w tłumaczeniu Lolitki co i jak,bo ja to zawsze badalam paluchami tzn brałam na paluchy i patrzyłam jaki ten łon jest![]()

dalej sączyśz pifko???
badaicka
Paulusia i Filipek
A jak małż mi kupił czteropaczekja ja czasami też, ale są takie dni że ciężko mi okreslic jaki jest sluz....
dalej sączyśz pifko???

reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
o kurczaczek to sie spisał heehA jak małż mi kupił czteropaczek![]()

ja własnie kanapeczki z papryczka zajadam

Podziel się: