w.kropeczka
Fanka BB :)
O i juz widze:-)
Kingus...bardzo sie ciesze, ze Kinia taka duza juz dziewczynka i ze wszystko dobrze...czekamy na foto!!!!!:-)
mam nadzieje, ze jutro juz bedzie lepiej!!!
ja lubie n lato swieze zapachy jak np."Touch of Pink" Lacoste i "Gucci Rush 2" z gucciego:-)
ja tez nie umiem bez wkladek zyc...tak sie przyzwyczailam, ze nawet w suche dni nosze...dla higieny i wygody ...wogole...
glodnemu chleb na mysli
Ty tu nie bron pupilka Twojego...ale pisz co i jak hania-wiesz ze trzymamy kciuki najmocniej jak sie da i dopingujemy mocno, jestesmy z Toba!!!! badz dobrej mysli slonko i nie sikaj testow ale rob betke!!!
I nie kaz wiecej czekac bo osiwiejemy!!!!!
Buziaki i trzymaj sie dzielnie!!!! czytalas co pisalam marynka ze po inseminacji nie sika sie testow bo klamia i nie wychodza, sa niewiarygodne!!!! Trzeba zrobic sobie ziuk i isc na betke.....bedzie dobrze Hania!!!! musi byc!
kiedy robisz betke? jutro??? czy czekasz do poniedzialku???
Mała waży już 1530 g czyli przytyła, przez 3 tygodnie pół kilo
Ciągle ma mniejszy brzuszek ale mieści się w normie.
Kingus...bardzo sie ciesze, ze Kinia taka duza juz dziewczynka i ze wszystko dobrze...czekamy na foto!!!!!:-)
taaa a czasem to wchodzi i wychodzi ta sama droga...spytaj np Tikaniska:-), imaginatoin...i inne ;-)nie zjadłam niczego co by mnie tak załatwiło na cały dzień ale już dajcie spokój samo weszło to moze samo wyjdzie![]()
mam nadzieje, ze jutro juz bedzie lepiej!!!
Dziewczyny jakich perfum używacie w okresie letnim???? Bo chciałam sobie cos ładnego kupic , ale kompletnie nie mam pomysłu...... a mam bardzo wybredny nos...spodobały mi sie Chanel -Chance ale wersja letnia nowa, tylko że cena mnie zwaliła nóg więc prosze o jakieś propozycje
![]()
ja lubie n lato swieze zapachy jak np."Touch of Pink" Lacoste i "Gucci Rush 2" z gucciego:-)
wkładki noszę od zawsze dla higieny i jakos się goła bez nich teraz czuje ...![]()
ja tez nie umiem bez wkladek zyc...tak sie przyzwyczailam, ze nawet w suche dni nosze...dla higieny i wygody ...wogole...
wypilam juz cala herbatke...ale to bez %-towa...no to nie wiem skad mi to wyszlo...
glodnemu chleb na mysli

Jestem
Mój pupilek się skarży że go molestujecie, gnębicie i wytykacie że jest mym pupilkiem. Ja wiem każdy tu chce byc pupilkiem księżnej no ale jakaś droga podlizywania musi być.
Muszę nagradzać tych którzy się najbardziej podlizują.
Pupilek mój Madzienkowaty jakże zasłużył sobie na ten tytuł i ja bym prosiła aby wykazać się inwencją tworczą a nie tylko zazdrością a wtedy może Madzienek poleci ze stołka i ktoś inny przejmie funkcję.
Ty tu nie bron pupilka Twojego...ale pisz co i jak hania-wiesz ze trzymamy kciuki najmocniej jak sie da i dopingujemy mocno, jestesmy z Toba!!!! badz dobrej mysli slonko i nie sikaj testow ale rob betke!!!
I nie kaz wiecej czekac bo osiwiejemy!!!!!
Buziaki i trzymaj sie dzielnie!!!! czytalas co pisalam marynka ze po inseminacji nie sika sie testow bo klamia i nie wychodza, sa niewiarygodne!!!! Trzeba zrobic sobie ziuk i isc na betke.....bedzie dobrze Hania!!!! musi byc!
kiedy robisz betke? jutro??? czy czekasz do poniedzialku???