reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

O i juz widze:-)
Mała waży już 1530 g czyli przytyła, przez 3 tygodnie pół kilo:-D:-D
Ciągle ma mniejszy brzuszek ale mieści się w normie.

Kingus...bardzo sie ciesze, ze Kinia taka duza juz dziewczynka i ze wszystko dobrze...czekamy na foto!!!!!:-)

nie zjadłam niczego co by mnie tak załatwiło na cały dzień ale już dajcie spokój samo weszło to moze samo wyjdzie :tak::-D
taaa a czasem to wchodzi i wychodzi ta sama droga...spytaj np Tikaniska:-), imaginatoin...i inne ;-)
mam nadzieje, ze jutro juz bedzie lepiej!!!

Dziewczyny jakich perfum używacie w okresie letnim???? Bo chciałam sobie cos ładnego kupic , ale kompletnie nie mam pomysłu...... a mam bardzo wybredny nos...:confused2: spodobały mi sie Chanel -Chance ale wersja letnia nowa, tylko że cena mnie zwaliła nóg więc prosze o jakieś propozycje:sorry:

ja lubie n lato swieze zapachy jak np."Touch of Pink" Lacoste i "Gucci Rush 2" z gucciego:-)

wkładki noszę od zawsze dla higieny i jakos się goła bez nich teraz czuje ...:baffled:

ja tez nie umiem bez wkladek zyc...tak sie przyzwyczailam, ze nawet w suche dni nosze...dla higieny i wygody ...wogole...

wypilam juz cala herbatke...ale to bez %-towa...no to nie wiem skad mi to wyszlo...

glodnemu chleb na mysli:-p

Jestem

Mój pupilek się skarży że go molestujecie, gnębicie i wytykacie że jest mym pupilkiem. Ja wiem każdy tu chce byc pupilkiem księżnej no ale jakaś droga podlizywania musi być.
Muszę nagradzać tych którzy się najbardziej podlizują.

Pupilek mój Madzienkowaty jakże zasłużył sobie na ten tytuł i ja bym prosiła aby wykazać się inwencją tworczą a nie tylko zazdrością a wtedy może Madzienek poleci ze stołka i ktoś inny przejmie funkcję.

Ty tu nie bron pupilka Twojego...ale pisz co i jak hania-wiesz ze trzymamy kciuki najmocniej jak sie da i dopingujemy mocno, jestesmy z Toba!!!! badz dobrej mysli slonko i nie sikaj testow ale rob betke!!!

I nie kaz wiecej czekac bo osiwiejemy!!!!!

Buziaki i trzymaj sie dzielnie!!!! czytalas co pisalam marynka ze po inseminacji nie sika sie testow bo klamia i nie wychodza, sa niewiarygodne!!!! Trzeba zrobic sobie ziuk i isc na betke.....bedzie dobrze Hania!!!! musi byc!

kiedy robisz betke? jutro??? czy czekasz do poniedzialku???

reklama
Księżna czyję się wyśmienicie - lekko zmęczona od przerostu władzy ale okielzna ogrom popularności.

Makaroniara ty mnie tu nie denerwuj, ty się lepiej chwal jak to włoskie dymanie z polizei wygląda, bo tu nie jedna zostawi swojego zakisiałego wsika dla wloskiego ogiera.

Tak tak jestem, wiem tęskniłaś, nie mogłaś spać po nocach, starciłaś włosy. Nic na to nie poradze.

Ty niewdzięczna!!!!

Ja zawsze używam Hugo Bossa, ale teraz nie mogę niczego wąchać więc nie pomogę.
??

ja mam Hugo Bossa od lat...chyba juz z 10lat i co sie skonczy buteleczka to go kupuje zas, musi byc poprostu w arsenale:-))) ale to perfum wg mnie na caly rok...nie jest typowy na lato....ten w smiesznej butelce "women" sie nazywa....

a te co Ci koszalku napisalam sa takie lekkie...swieze...
I polecam tez -versace, blue crystal...jakos tak...bardzo fajny...ale nie wiem jak z cena...sorki:-(

Nadmiar wazeliny nie jest wskazany! :-D:-D:-D
Wlasnie..Loree-my sie nie damy...Hanka i tak ma nas za co lubic...i pewnie lubi bardzo, tylko, ze sie pieronica nie chce przyznac tak jawnie na forum:-))))

Ok zmykam, do jutra slonka...bawcie sie wesolo ale grzecznie!
pa

Ostatnia edycja:
Hanka przyszła to trza by piwo polac,nie :-D

Polać trza bo dobrze gada

Ty tu nie bron pupilka Twojego...ale pisz co i jak hania-wiesz ze trzymamy kciuki najmocniej jak sie da i dopingujemy mocno, jestesmy z Toba!!!! badz dobrej mysli slonko i nie sikaj testow ale rob betke!!!
I nie kaz wiecej czekac bo osiwiejemy!!!!!
Buziaki i trzymaj sie dzielnie!!!! czytalas co pisalam marynka ze po inseminacji nie sika sie testow bo klamia i nie wychodza, sa niewiarygodne!!!! Trzeba zrobic sobie ziuk i isc na betke.....bedzie dobrze Hania!!!! musi byc!
kiedy robisz betke? jutro??? czy czekasz do poniedzialku???

Jutro ide na bete bo u mnie i tak sie czeka 4 dni więc czy dzisiaj czy jutro jeden ciul. A dzisiaj miałam na 8 a jutro mam na 14 więc mi lepiej.
Nie nastawić mi sie bo male szanse.

Nadmiar wazeliny nie jest wskazany! :-D:-D:-D
I z tym stwierdzeniem można by było wejść w polemikę

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zawsze chciałam zostac lizusem !!!! :-D
ja lubie n lato swieze zapachy jak np."Touch of Pink" Lacoste i "Gucci Rush 2" z gucciego:-)

ja tez nie umiem bez wkladek zyc...tak sie przyzwyczailam, ze nawet w suche dni nosze...dla higieny i wygody ...wogole.

??
no ja tak samo bez wkladek nie da rady....
a co do perfum to znma te i lubie :)

reklama
Jutro ide na bete bo u mnie i tak sie czeka 4 dni więc czy dzisiaj czy jutro jeden ciul. A dzisiaj miałam na 8 a jutro mam na 14 więc mi lepiej.
Nie nastawić mi sie bo male szanse.

Hania-trzymam kciuki!!! i czekamy na wyniki!!! mysl pozytywnie!!!
Ok ...musze spadac...trzymajcie sie ramy!

PS. Badaicka, dobrze ze Cie tesciowa uwolnila...juz sie balam o Ciebie:-)

Wlasnie w tv podali -dotychczas 36 osob zmarlo w Uk na swinska grype...

tyle na dzis:-)

Do góry