reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Jestem

Mój pupilek się skarży że go molestujecie, gnębicie i wytykacie że jest mym pupilkiem. Ja wiem każdy tu chce byc pupilkiem księżnej no ale jakaś droga podlizywania musi być.
Muszę nagradzać tych którzy się najbardziej podlizują.

Pupilek mój Madzienkowaty jakże zasłużył sobie na ten tytuł i ja bym prosiła aby wykazać się inwencją tworczą a nie tylko zazdrością a wtedy może Madzienek poleci ze stołka i ktoś inny przejmie funkcję.

reklama
Mój pupilek się skarży że go molestujecie, gnębicie i wytykacie że jest mym pupilkiem. Ja wiem każdy tu chce byc pupilkiem księżnej no ale jakaś droga podlizywania musi być.
Muszę nagradzać tych którzy się najbardziej podlizują.

Pupilek mój Madzienkowaty jakże zasłużył sobie na ten tytuł i ja bym prosiła aby wykazać się inwencją tworczą a nie tylko zazdrością a wtedy może Madzienek poleci ze stołka i ktoś inny przejmie funkcję.
hahahahahha zdechłam ze smiechu :-D:-D:rofl2:

Hej Hania
Jeszcze 25 dni i koniec kamieniołomów czy moze zdecydowałas sie zostac?

Jadźka ja mam nasrane ale nie aż tak

ja na chwilke...wpadam i zaraz wpyadam....
chce sprawdzic czy Hania cos sie odezwala...i jak usg Kingusi????

Tak tak jestem, wiem tęskniłaś, nie mogłaś spać po nocach, starciłaś włosy. Nic na to nie poradze.

Moj makaronek sie wystarszyl ze mam tak elzec juz do konca ciazy, ale mu powiedzialam ze z tego co z kumalam to z 1-2 tygodnie dopoki nie przejda plamienia. 1szy zastrzyk zapodany. Musze mame poprosic zeby mi podeslala jakies gazetki pierdolowate co by czas jakos zajac i chyba zaczne znowu skarpetki z welny na drutach dziergac. uff ale nic to, aby do przodu.

Alleluja i do przodu siostrzyczko:-)

Dzemke sobie strzeliłam tak 2godz.A teraz czekam az mój M sie zjawi.

No tak, przy pierwszej ciąży to luz blues- można spac kiedy się chce. Korzystaj, bo przy nastepnym dziecku juz nie będzie tak łatwo:-)

Kaprycha odezwij sie
[/B][/COLOR][/FONT]

Myslę,że gdyby chciała to juz by się odezwała.

Dziewczyny jakich perfum używacie w okresie letnim???? Bo chciałam sobie cos ładnego kupic , ale kompletnie nie mam pomysłu...... a mam bardzo wybredny nos...:confused2: spodobały mi sie Chanel -Chance ale wersja letnia nowa, tylko że cena mnie zwaliła nóg więc prosze o jakieś propozycje:sorry:
Ja zawsze używam Hugo Bossa, ale teraz nie mogę niczego wąchać więc nie pomogę. Śmierdzi mi nawet mój własny bezwonny antyperspirant:-)
Może i jest bezwonny, ale nie dla ciężarnych:-)

Hanka jak się czujesz???

dziękuje ze pytasz
tak sobie nie jest najgorzej ale i nie jest dobrze dalej mnie mdli a kregosłup sie do nowa odzywa

BernardkA przypomnialo mi sie, ze ja zanim zaczelam barc ten castagnus i mialam podwyzszona prolaktyne to mialam czesto mdlosci, ale w drugiej fazie cyklu a ty kurczak nie wiadomo w ktorej to fazie sie znajdujesz, niby w pierwszej ale...buuuu (jakaz piekna przykladna polszczyzna)

Nio to fajowo,ja wypiłam z sasiadka reddsika jabłuszkowego a teraz sącze Karmiczka malinowego.Jakos dziś mam takie smaki na owocowe napoje :-)

:baffled:Az sie prawie poplulam, slbna mi gwaltownie na tego reddsika poleciala, ale bym sobie chociaz 2 lyczki chlionela, a u tych glupich makaronow nie ma takich dobrych wynalazkow:-(

hahahahahha zdechłam ze smiechu :-D:-D:rofl2:

liiiiiiizussss:-p

Ja spadam do wyrka znowu, tak tylko od czasu do czasu was kontroluje czy macie umiar i czy JasnieHanka sie nie zechciala odezwac do swych maluczkich.Buziaki

reklama
Do góry