reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Mój Paweł lubi myć naczynia :-D zwłaszcza w goracej wodzie.Mówi,ze wtedy sobie fajnie raczki "odmacza"
A przy okazji tego mycia robi ogórki do słoików na zime bo to u nas jego działka czyt przetwory
no to żeś znalazła sobie jakiegos księciunia !!!:-D
obiecuje ze pomoge przy obserwacji wykresu ale badaj szyjke i sluz.. ja zazwyczaj przy siusianiu sprawdzam sluz papierkiem czyli kilka razy dziennie raz wieczorem podczas kapieli kiedy robie badanie szyjki.. i zapisuje najbardziej płodny..
dziekuje nektarynko! ale szyjki badać nie umiem i chyba nie chce... ale sluz będe jak najbardziej!

reklama
Sorki lachonki ale mła męda przylazła. Mamy małe problemy z jego bratem i na szybko debata była.

Do tego moj głęboko wierzy że jestem zaciążona i nie da mu się nic przetłumaczyć. To jak ja sobie wytłumacze porażkę to jedno ale jemu przetłumaczyć to będzie gorzej.
Dla chłopa to zbyt skomplikowane skoro wszystko przebieglo zgodnie z planem.

Sorki lachonki ale mła męda przylazła. Mamy małe problemy z jego bratem i na szybko debata była.

Do tego moj głęboko wierzy że jestem zaciążona i nie da mu się nic przetłumaczyć. To jak ja sobie wytłumacze porażkę to jedno ale jemu przetłumaczyć to będzie gorzej.
I pewnie męda sie nie myli ! Ma nosa i czuje że jego armia dała czadu :D:-D

Hanka Ty sie słuchaj chłopa bo dobrze gada i nic mu tłumaczyc nie trzeba bedzie :tak:
Bedzie chłopak jak się patrzy :-D

reklama
Do góry