reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No wziełąm się troszkę za siebie :-p Pozmywałam i poskładałam ręczniki i dalej klapnęłam d... przy kompie :baffled:
kochana to teraz musisz ze 3 dni odpoczywać:-D:-D:-D:-D:-D
ja tam się słucham pietruszki i sprzatanie mu zostawiam na jutro:-p:-pno co jak bedzie miał chłopak zajęcie to na głupoty nie będzie miał czasu a z drugiej strony jak by miał tak czyściutko i ugotowane to by myślał że siedzenie w domu z dziećmi to taka sielanka:-D:-D

Ja swojego wczoraj wysłałam na zakupy :tak: Wrócił do domu z pustym portfelem zdziwiony,ze tyle wydał i sie pyta jak ja to robię że na wszystko starcza:-D:-D:-D

Dzieki:-)Kochana moje dzieci nei sa duze tylko jakies takie wyrosniete;-):-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D No rzeczywiście! Szczególnie te szczypiorki! :-D:-D:-D

kochana to teraz musisz ze 3 dni odpoczywać:-D:-D:-D:-D:-D
ja tam się słucham pietruszki i sprzatanie mu zostawiam na jutro:-p:-pno co jak bedzie miał chłopak zajęcie to na głupoty nie będzie miał czasu a z drugiej strony jak by miał tak czyściutko i ugotowane to by myślał że siedzenie w domu z dziećmi to taka sielanka:-D:-D

Ooooo, jaka ty mądra kobieta jesteś! Święta racja, niech wie, że w domu nie ma lekko! :tak:

Ja swojego wczoraj wysłałam na zakupy :tak: Wrócił do domu z pustym portfelem zdziwiony,ze tyle wydał i sie pyta jak ja to robię że na wszystko starcza:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D Ja mojemu powierzyłam portfel na wakacjach - postanowiłam się o nic nie martwić. Muszę go pochwalić, że zarządził się bardzo dobrze, ale narzekał na drożyznę, oj narzekał. :-D Szczególnie w Pobierowie, bo tam rzeczywiście ceny jak z kosmosu :szok::szok::szok: Ale to chyba wszędzie nad morzem tak jest, bo krótki sezon mają to się nachapać muszą. :dry:

No to gratulacje dla małego gaduły i dla dumnej mamy! :-D:-D:-D:-D

My też nie mamy za dużo miejsca i patrzyliśmy w sklepach na takie rozkładane kanapy dla dzieci, ale jak taką kanapę nam rozłożyli, to się okazało, że w zasadzie to dziecko śpi na prawie miękkich poduszkach, które w dodatku mogą się rozjechać, więc postanowiliśmy kupić takie łóżeczko dla dobra Piotrusiowego kręgosłupka. Nie wiem jak nam się dwa łóżeczka i nasze łóżko zmieszczą razem, no ale jakoś chyba się przemęczymy. :sorry2:;-)

Biedna Wikusia! Oby szybciutko przeszło. :tak:

Ten twój Pietruszka to normalnie książę z bajki! :-D Gdzie ty takiego chłopa znalazłaś? :szok: :-D:-D:-D

Rzeczywiście jakoś tak jest, że jak facet jest w domu to zawsze brakuje czasu na BB :-D
Z tą polityką, że tyko ze szkoły rodzenia wpuszczają to sprytnie, a pewnie jeszcze za szkołę trzeba zapłacić :angry: Eeeech... Służba zdrowia :wściekła/y:
A co do znieczulenia to podobno jak kobieta naprawdę nie daje sobie rady z bólem to powinni bez łaski dawać, bo się należy, tyko że wiadomo jak to w tych naszych szpitalach jest.:wściekła/y:
noooo 200 zl za 10 spotkan-ja tam wole za tąkase miec pościel już dla dziecka...:baffled::baffled:

no ja tez sie zdziwiłam że nie można...

a co dozniczulenie to WOGÓLE nie majązewnątrzoponowego w moim szpitalu nawet za kase:confused::no::no::no::-(
ja to juz byłam gotowa nawet zapłacic za to:-(
jeśli mnie złapie dośc wolno poród to pojade do Rybnika..... tylko musze sie tam popytc tez jak jest:confused::tak::tak::tak:

myszunia to moze 14 tego urodzisz?fajnie by było:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D No rzeczywiście! Szczególnie te szczypiorki! :-D:-D:-D

Ooooo, jaka ty mądra kobieta jesteś! Święta racja, niech wie, że w domu nie ma lekko! :tak:

:-D:-D:-D:-D Ja mojemu powierzyłam portfel na wakacjach - postanowiłam się o nic nie martwić. Muszę go pochwalić, że zarządził się bardzo dobrze, ale narzekał na drożyznę, oj narzekał. :-D Szczególnie w Pobierowie, bo tam rzeczywiście ceny jak z kosmosu :szok::szok::szok: Ale to chyba wszędzie nad morzem tak jest, bo krótki sezon mają to się nachapać muszą. :dry:
kochana ja 30 lat mieszkałam w pobierowie i ceny takie trzymaja tam niestety cały rok więc ratunkiem dla portfela były cotygodniowe zakupy w pobliskiej(30km)biedronce bo inaczej by na nic nie starczyło no niestety ceny maja kosmiczne:baffled::baffled:

I jeszcze coś wam powiem! Tak mi się właśnie przypomniało. Jak przymierzacie ciuchy w sklepach to się najpierw dobrze rozejrzyjcie, czy was nie filmują, bo czasem można przypadkiem darmowy striptiz dla ochroniarzy zrobić. :wściekła/y:

Przed wyjazdem nad morze kupowałam sobie strój kąpielowy i w Płocku w C&A mierzyłam jeden. Mój m dostrzegł, że w przymierzalniach jest kamera i zastanawiał się, czy filmuje też kabiny i zapytał mnie, czy widzę tą kamerę w lustrze, no więc skoro ja widziałam to i kamera mnie widzieć musiała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zresztą nasze przypuszczenia potwierdziła później sprzedawczyni. Na nasze pytanie powiedziała, że kamera rzeczywiście "kątem zahacza" o kabiny, i że musieli tak zrobić, bo często się kradzieże zdarzają, a poza tym to oni nie mają niczego co się na gołe ciało przymierza :szok: (nie wspomnę, że w C&A oprócz kostiumów kąpielowych można też kupić bieliznę :angry:). Poza tym ja np nie życzę sobie, żeby jacyś obcy faceci mnie oglądali chociażby w bieliźnie, a żeby przymierzyć bluzkę to do stanika trzeba się rozebrać, nie? :dry:

reklama
noooo 200 zl za 10 spotkan-ja tam wole za tąkase miec pościel już dla dziecka...:baffled::baffled:

no ja tez sie zdziwiłam że nie można...

a co dozniczulenie to WOGÓLE nie majązewnątrzoponowego w moim szpitalu nawet za kase:confused::no::no::no::-(
ja to juz byłam gotowa nawet zapłacic za to:-(
jeśli mnie złapie dośc wolno poród to pojade do Rybnika..... tylko musze sie tam popytc tez jak jest:confused::tak::tak::tak:

myszunia to moze 14 tego urodzisz?fajnie by było:-D:-D:-D
meduska nie nastawiaj się na ból zadziałaj psychiką ja z każdym skurczem mówiłam sobie no i jeden mniej do końca i szczerze aż tak mocno nie boli tzn jest ból ale o nim się zapomina :tak:kohana a rodzisz sama czy z M????mi rodzenie z pietruszką pomogło miałam się na kim uwiesić kogo potrzymać za rękę z kim pogadać(położna powiedziała że jak pracuje 15 lat to pierwszy raz widziała tak rozgadaną parę rodzących:-D) komu powiedzieć że masz dość i idziesz do domu wrócisz jak przestanie boleć z kim spacerować:tak:

Do góry