hej Asik jak to z tym wymuszeniem???a jak nerwy na egzaminie????jak dzieciaki??gdzie byłaś jak ciebie nie było???hej Malinka;-)
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Malinka,leć po masełko śmietankowe;-)

Zobacz załącznik 155310
Tubisie lubię
ale taki maraton to nie dla mnie
a te drugie to baaaaaaaaaaardzo rzadko
.Jakoś nie pociąga mnie ten gatunek
.

Zobacz załącznik 155310
Tubisie lubię

Joanna73
uzależniona od BB
hej Asik jak to z tym wymuszeniem???a jak nerwy na egzaminie????jak dzieciaki??gdzie byłaś jak ciebie nie było???
Wogóle sie nie denerwowalam na placu tak mi pieknie poszło ze az trudno uwierzyc

Dzieciaki jak dzieciaki Zuzia pyskuje drze sie Wojtek jest u mojej mamy a Gabi wszystko psuje A nie bylo mnie bo z tytulu niezdanego egzaminu narobilo sie troche klopotow Mąz sie tak wkurzyl ze potluk szkalinki poszarpał Gabi wydziera sie na dzici i teraz w pracy zadzwonil i wiem ze wypil z kolegami bo bardzo mu sie jezyk plątal

samo to ze nastepny egzmin musze znowu zdawac testy a jak nie zdam to nie bede mogal zdac jazduy no i ponad miesiac musze czekac a od 1 wrzesnia musze podjac kurs z Biura pracy bo mnie wyrejestruja no i szkola dzici sie zacznie nie wiem jak ja dam radę
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
Joasiu,tulę mocno
.

Witaj Kochanaczesc lasencje:-)
melduje ze zyje:-):-):-):-):-):-)
cala i zdrowa poki co.bede po 22 bo dzis bede milaa kontakt ze swiatem wiec licze na was:-):-):-)

Dobranoc:-)ide sie myc i spać DOBRANOC :-)
ja mlode wlasnei polozylam ale Wikusi musialam dac czopek bo znowu byla mega goraca

Ale siora znalazła mi w internecie ze neonatolog ktora prowadzila male po porodzie jezdzi na prywatne wizyty domowe wiec w razie czego wiem juz gdzie mam dzwonic-chociaz to dobre
Adas od mojej siory tez mial po powrocie znad jeziora goraczke ponad 39

A z dobrych wiadomosci to to ze na 99,9 % na weekend od 21 jedziemy do Grzybowa

Marta1981
Rodzyneczka
Dowilkuś,trzymam kciuki aby wyjazd wypalił ;-)
&&&.A i z tą doktorka też niezła wiadomość.

Joanna73
uzależniona od BB
hej jestescie/Malinka jestes?
DziekiDowilkuś,trzymam kciuki aby wyjazd wypalił ;-)&&&.A i z tą doktorka też niezła wiadomość.

Ale moja Klaudia jest nawiedzona

Teraz obydwie rycza i chodza mi po chacie

Joanna73
uzależniona od BB
to ide spac ;-)chyba sie starzeje bo ostatnoi potrzebuje wczesnijsie połozyc i nawet nie chce mi sie telewizji ogladac an czytac boze jak ja powtorze te cholerne testy chyba bede musial dzbanek kawy wypic zeby przy nich nie usnąc 

reklama
Joanna73
uzależniona od BB
DOWIKLA współczuję nie ma nic gorszego niz rozbudzone dzieci

Podziel się: