reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i jestesmy po jeziorku:tak::tak::tak:Było fajnie bo nie było samego ostrego slonca tylko sporo chmur:-):tak:
Mlodzi sie wyszaleli i dziewczynki spaly we wozku ponad godzinke:tak::tak::tak:

Jak wracalismy to Wiki byla juz cos niewyrazna i zasypiala w samochodzie:no:W domu zmierzyłam Jej temperature ale na szczescie ma tylko 38,4 wiec nawet na razie nie zbijam

AGNES
Super ze wypad sie udal:tak::tak::tak:
Ja planuje wyjad nad morze od 20-23 ale zobaczymy co z tego wyjdzie:-);-)

JOANNA
Witaj

witam lepiej pózno niż wcale :zawstydzona/y::-(
Juz myślałam że oblewałaś zdany egzamin.. ale oblany tez mozna oblać;-):-D:-D:-D Nastepnym razem będzie lepiej:-)

Asia ta nakładka z biedronki disneya jest super,kupiłam ją Oliwce :tak::tak::tak::tak::tak: Oliwka tylko na niej chce się teraz załatwiać.a do tego jest pachnąca :tak::tak::tak:
Ja kupiłam nocnik-tylko zastanawiam sie jak to z tym zapachem;-);-)Wogóle to stoję w biedronce i wącham te nocniki a ludzie na mnie jak na idiotke patrzyli

No i jestesmy po jeziorku:tak::tak::tak:Było fajnie bo nie było samego ostrego slonca tylko sporo chmur:-):tak:
Mlodzi sie wyszaleli i dziewczynki spaly we wozku ponad godzinke:tak::tak::tak:

Jak wracalismy to Wiki byla juz cos niewyrazna i zasypiala w samochodzie:no:W domu zmierzyłam Jej temperature ale na szczescie ma tylko 38,4 wiec nawet na razie nie zbijam

AGNES
Super ze wypad sie udal:tak::tak::tak:
Ja planuje wyjad nad morze od 20-23 ale zobaczymy co z tego wyjdzie:-);-)

JOANNA
Witaj

Super że wypadł się udał! U nas niestety klapa-znowu pożarłam się z A. Bo usiadł z tyłu w aucie a tam leżał Zuzi krem z filtrem i wysiadamy z auta a on cały biały i na mnie z ryjem że zaśmiecam samochód-no i i dzień do du...:wściekła/y::wściekła/y:

czesc lasencje:-)
melduje ze zyje:-):-):-):-):-):-)
cala i zdrowa poki co.bede po 22 bo dzis bede milaa kontakt ze swiatem wiec licze na was:-):-):-)
Witam! ;-)

Hej lasencje!
Anabuba,Joasia witajcie;-):tak:!
Sorki,że rano tak nagle się pojawiłam i zniknęłam.Byliśmy dzisiaj w Cyrku Zalewski.Julowi baaaaaaaaaardzo podobał się występ treserki psów,kucyka i kozic:-p;-):tak: i brawo mocno bił,podobnie było jak pani na trapezie występowała:tak::-D.Trochę kicha,bo nie można było w środku zdjęć robić i jak Mirek cyknął fotkę wielbłądom bez lampy:-p(aparat schował między plecami tych c przewd nami siedzieli) to ochroniarz podszedł i powiedział,zaciągając po rusku,że na przewie można będzie sobie zdjęcie zrobić:baffled: - taaak tyle że takie fotki swoim aparatem kosztowały 10zł:szok:.Paczka popcornu czy wata cukrowa 8zł a różdżka świecąca 15:szok:.Wiem,ze koszt utrzymania zwierząt jest wysoki:tak: ale to już trochę zdzierstwo:sorry2:,przejażdżka na wielbłądzie czy fotka z psami lub słoniem(na słoniu) po dychu:confused:a wejściówka w promocji pakiet rodziny (2+2) 70zł.A teraz najlepsze - mój Mirek pierwszy raz w życiu był w cyrku.
Nerwa jakiegoś mam chyba z powodu @ bo już zapomniałam jak to jest ją mieć:dry:.
Z małżem mam spokój na jakiś czas,bo kupił sobie wieżę na mp3 i kartę pamięci za 135zł - jest u nas taki fajny sklep w który gościu sprzedaje sprzęt taki bez pudełka lub taki co na wystawie w sklepie stał - od razu zastrzegam -wszystko legalne :tak:.
A ja piekłam chleb,nawet nawet wyszedł tylko mogłam więcej posolić;-):tak:.

Witam byłam w lumpie i kupiłam Sewerynowi pulowerek H&M. Spodnie dzinsowe za małe na mnie:baffled: i bluzkę ktura będzie dobra jak mi cycki zmaleją:baffled: ale jest świetna albo ją komuś odsprzedam a i Sebkowi czapeczkę z daszkiem.
Dziewczyny mam pytanko czy mogę Sebkowi chrupki kukurydziane dawać?
jak najbardziej antoni jewst fanem pałek kukurydzianych:tak::tak:
Na priv napisałam;-):tak:.

Skąd ja to znam :sorry2:jakbym o swoim czytała;-):tak::-D.

Nie,no rewelacja a potem na You Tuba,super:cool2:.Ja bym podała ich o naruszenie godności:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.

No nie wiesz kto podjada smakołyki z szafek -:no: Duchy Łakomczuchy;-):tak::-D:-D.
Jestem ale musiałam nadrobić 8 stron a prosiłam,oszczędnie pisać;-):-).
Jadźka,suwaczek Sebka Ci wybył:tak:.
Zabrałam Olka z tygodniowej gościny i jeszcze ile prezentów przywiozłam:szok:.Była siorka stryjeczna mojego ze Szkocji i przywiozła mi ekstrakt z wanilii(taki jak Nigella Lawson używa do wypieków) i herbatę Thinnings,bo u nas w Tesco już są ale to podróby:sorry2: a tu z 1 torebki to 5 herbat idzie zaparzyć:tak::szok:.Julu dostał koszulkę z REBEL Junior.Przy wolnej chwili wkleję fotkę:tak:.
ale fajnie masz dziecię wróciło i jeszcze prezenty są:happy2:
pewnie że możesz juz dawać :tak::tak::tak::tak::tak:

własnie wróciłismy z rynku.
jestesmy zmeczeni na maksa.Oliwka była w iekszości czasu bardzo niegrzeczna :no::no::no::no::no::no:

w ogóle się nie słuchała,ganiała jak szalona,latała cały czas za gołebiami,umorusana jak największy brudas :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o mały włos nie wpadła do fonntanny :no::no::no::no:a ja nie wziełam ubrań na zmianę.

nie wiem jak tak patrzyłam to dzieci grzecznie chodziy z rodzicami za rączkę a moje dziecko jak wypuszczone z buszu :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D powaznie az momentami było mi głupio.

zamiast wypocząć to zmachałam się okrutnie za nią biegając :tak::tak::tak::tak::tak:

moje białe spodnie sa już biało czarne niestety :no::no::no::no::no::no::no::no::no:
kochana masz poprostu normalne dziecko:cool2:
coś mi nie wychodzi
:no::no::no::no::no:
słodzizna:tak:
Hahaha ale fajnie,załapałam się na stronkę 9700,buźki wkleja Olek więc wybaczcie :ninja2::confused::-D:-):cool::cool2::angry::happy::laugh2::sorry:.
Sorki,że tak szybko zniknęłam,ale ślubne przyjechało:tak: i przywiózł chłopakom 10 kaset z Teletubisiami,jakiś gościu do nich na chatę przyszedł i po 3zł:szok: sprzedawał a i 3 golizny jakieś wziął;-);-):ninja2::wink:.Na kolację pizza zamówiona - pychotka, na filma zmykam:-p.
a które wolisz teletubisie czy golizne??:-p
JEEESTEEEM

na początek, póki pamiętam-dzwoniła AS i macie wszystkie pozdrowienia i uściski, jeszcze nie ma pęcherzy i już mówi raczej nie będzie miałą, za to ma skórcze łydek\\

To u mnie jak nigdy nic absolutnie nic nie było bo nie dolatywało, tak chyba przedwczoraj natłukłam na sobie 14 komarów w wyrku jeszcze z 7, ran na jednej tylko dłoni 6 swędzących bąbelków, reszty nie liczyłam

Ja nawe nie amiętam, czy u nas bya brama robiona, ale chyba nie. Co nie zmienia faku, że w zabobony staram sie nie wierzyć.

A Twoje kochanie się postarało, kurcze ale masz z nim fajnie, ale nie zazdroszczę, co by nie zwiędło!!!:-D:-D:-D

No i kochana, gratuluję gadanego synka!

Bardzo fajne łóżeczko i bardzo dobra decyzja. !!!

OJ, zdrówka zdróweczka dla malutkiej, no oby nic z tego poważnego nie było.

No fakt, czasu brak. Mój wraca z pracy po 6 rano, śpi do 13, później obiad, ogarnąć, spacer i zakupy i już wieczór...

Superaśne focie!

O kuźwa!!! Mni esie to stanowczo nie podoba, co jak co, ale prawem zabronione jest umieszczanie kamer w przebieralni i ubikacji, noo chyba ze sie cos zmieniło, ale z tego co wiem, to nie.

Witaj EWELINKA!!!

Ja cokolwiek dawałam małej dopiero od 7 mies, no ale ona do 9 byla na cycu. Jeśłi nie karmisz piersią i nie boisz sie ze szybko ja odrzuci to nie ma problemu, podobnie jak biszkopciki, ale poecam nie te paczkowane, ale z piekarni dobrej, gdzie sami robią.

Ja pozaznaczałam kupe cytatów i połowy nie wyświetliło, moze to BB cos szwankuje?
Kochana, jesteś w ciąży!!! A teraz grzecznie do lekarza , marsz!!!

No, i to by było na tyle, nic ne pamiętam, bo myśłałm, że nie musze.
no nie zazdrość bo wlę go jędrnego jak zwiędniętego;-):-D
Witam u mnie jak nigdy tylko Sebek śpi a tata z synkiem klocki układa. Na kolacę mieliśmy grila, pychotka :-). Jutro jadę na giełdę do lubina ale się cieszę:-D. Uwielbiam chodzić po starociach i takie fajne rzeczy można kupić za grosze:tak::tak::tak:.
ja też kocham takie giełdy:tak:

Witam!​

3-----10lat-Myszunia-2594.gif
wszystkiego naj naj naj:happy2::happy2:
Witam weekendowo!
Wczoraj napisałam posta i zawiesił mi sie komp a dzis walczyłam żeby go wogóle włączyć:wściekła/y::angry:
Zacznę od tego że Tacie zeszła opuchlizna i myślałam ze juz będzie dobrze. A tu o 17 wczoraj Mama dzwoni że Tacie duzo gorzej-okazało się że piguła podała za duzo insuliny i spadł mu cukier do 30mg! Ale i tak się ciesze że zajarzyli że to od cukru:angry::baffled:
Wszystko juz sobie wysprzatałam, o jedfnym oknie umytym nie wspomnę. Tylko podłogi zostały i ziemniaczki ugotować. Tata odzyskał apetyt więc gotuje dla niego żeberka w kapuście:tak::-)
Zuzka zasnęła więc łykam kawulca i lece dalej;-)
Nie wiem co z tym kompem. Jak wyłącze go z prądu albo tym guziczkiem z tyły to potem za Chiny nie moge go włączyć:wściekła/y::wściekła/y::confused:
nasza służba zdrowia bez komentarza:no:
Hej lasencje!
Anabuba,Joasia witajcie;-):tak:!
Sorki,że rano tak nagle się pojawiłam i zniknęłam.Byliśmy dzisiaj w Cyrku Zalewski.Julowi baaaaaaaaaardzo podobał się występ treserki psów,kucyka i kozic:-p;-):tak: i brawo mocno bił,podobnie było jak pani na trapezie występowała:tak::-D.Trochę kicha,bo nie można było w środku zdjęć robić i jak Mirek cyknął fotkę wielbłądom bez lampy:-p(aparat schował między plecami tych c przewd nami siedzieli) to ochroniarz podszedł i powiedział,zaciągając po rusku,że na przewie można będzie sobie zdjęcie zrobić:baffled: - taaak tyle że takie fotki swoim aparatem kosztowały 10zł:szok:.Paczka popcornu czy wata cukrowa 8zł a różdżka świecąca 15:szok:.Wiem,ze koszt utrzymania zwierząt jest wysoki:tak: ale to już trochę zdzierstwo:sorry2:,przejażdżka na wielbłądzie czy fotka z psami lub słoniem(na słoniu) po dychu:confused:a wejściówka w promocji pakiet rodziny (2+2) 70zł.A teraz najlepsze - mój Mirek pierwszy raz w życiu był w cyrku.
Nerwa jakiegoś mam chyba z powodu @ bo już zapomniałam jak to jest ją mieć:dry:.
Z małżem mam spokój na jakiś czas,bo kupił sobie wieżę na mp3 i kartę pamięci za 135zł - jest u nas taki fajny sklep w który gościu sprzedaje sprzęt taki bez pudełka lub taki co na wystawie w sklepie stał - od razu zastrzegam -wszystko legalne :tak:.
A ja piekłam chleb,nawet nawet wyszedł tylko mogłam więcej posolić;-):tak:.
daj kromeczkę:tak:

chyba nie wszystko mi się zaznaczyło:confused::confused:
witam lasencje po pracowitym 14 godzinnym dniu pracy melduję że żyję i pdam na twarz więc pewnie nie posiedzę:-:)-:)-:)-(
u nas upałow ciąg dalszy :szok:ale wole to niż jesienną szarugę:tak:

reklama
Do góry