reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

coś mi nie wychodzi
:no::no::no::no::no:

Załączniki

• czarek moj.jpg
    czarek moj.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_2333.jpg
    IMG_2333.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 38
reklama
U mnie był krwiak :baffled: Jeden gin mi powiedział, że ciąża jest martwa i mam iść do szpitala na wyczyszczenie macicy :angry: Powinnam pójść do niego z Helenką :cool2::-p

Ja wrzucam filmiki na you tube
YouTube - Anika, siostrzyczka Helenki :D
:-p:-p:-p
A powinnas zebys wiedziala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ci niektorzy lekarze to sa godni pozałowania:angry::angry::angry:

Nie wrzucaj tu takich filmikow Kochana bo wiesz....:-D:-D:-D;-)
Ale macie super pamiatke
coś mi nie wychodzi
:no::no::no::no::no:
Ale slodziaczek:tak::tak::tak:

Hahaha ale fajnie,załapałam się na stronkę 9700,buźki wkleja Olek więc wybaczcie :ninja2::confused::-D:-):cool::cool2::angry::happy::laugh2::sorry:.
Sorki,że tak szybko zniknęłam,ale ślubne przyjechało:tak: i przywiózł chłopakom 10 kaset z Teletubisiami,jakiś gościu do nich na chatę przyszedł i po 3zł:szok: sprzedawał a i 3 golizny jakieś wziął;-);-):ninja2::wink:.Na kolację pizza zamówiona - pychotka, na filma zmykam:-p.

JEEESTEEEM

na początek, póki pamiętam-dzwoniła AS i macie wszystkie pozdrowienia i uściski, jeszcze nie ma pęcherzy i już mówi raczej nie będzie miałą, za to ma skórcze łydek\\

wstałam i patrze a na rece mam 3 bomble od ukąszenia komara a koło oka 4
To u mnie jak nigdy nic absolutnie nic nie było bo nie dolatywało, tak chyba przedwczoraj natłukłam na sobie 14 komarów w wyrku jeszcze z 7, ran na jednej tylko dłoni 6 swędzących bąbelków, reszty nie liczyłam

a ja jak dawno dawno (i nie prawda ma sie rozumieć)brałam ślub to nikt mi bramy nie zrobił i moja babcia powiedziała wtedy no i długo to wy małżeństwem nie będziecie tak bez bramy:szok:wtedy byłam na nią zła ale no cóż sprawdziło sie i kropka:confused:

wczoraj miałam do was wpaść ale moje kochanie chciało mi relaxik zapewnić i jak przyszłam dzieci już spały:szok: a ja miałam kolację było winko potem wsólny prysznic i masaz i sex no życ nie umierać:zawstydzona/y::-D:-D:-D
nocka za to:wściekła/y:tonik budził sie od 1 do 6 co 15-20 minut i kto go wie o co kamman:confused::confused:
Ja nawe nie amiętam, czy u nas bya brama robiona, ale chyba nie. Co nie zmienia faku, że w zabobony staram sie nie wierzyć.

A Twoje kochanie się postarało, kurcze ale masz z nim fajnie, ale nie zazdroszczę, co by nie zwiędło!!!:-D:-D:-D

No i kochana, gratuluję gadanego synka!

I jeszcze jeden news! Kupujemy Piotrusiowi nowe łóżeczko, o takie: PIĘKNY TAPCZANIK DLA TWOJEGO MALUSZKA! PROMOCJA!! (703589718) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. :-)
Chcemy, żeby się do niego przyzwyczaił zanim maluch przyjdzie na świat, żeby nie było, że mu coś odbieramy, żeby dać dzidziusiowi. :tak:
Bardzo fajne łóżeczko i bardzo dobra decyzja. !!!

Witam
Mialam jechac nad wode ale nie jade :no::no::no:bo Wikusia jest goraca jak ogien:szok::szok:Myslalam ze Jej przejdzie a ma jeszczec wyzsza goraczke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wlasnie wstala i ma 39,5 i daje Jej nurofen
OJ, zdrówka zdróweczka dla malutkiej, no oby nic z tego poważnego nie było.

Rzeczywiście jakoś tak jest, że jak facet jest w domu to zawsze brakuje czasu na BB :-D
Z tą polityką, że tyko ze szkoły rodzenia wpuszczają to sprytnie, a pewnie jeszcze za szkołę trzeba zapłacić :angry: Eeeech... Służba zdrowia :wściekła/y:
A co do znieczulenia to podobno jak kobieta naprawdę nie daje sobie rady z bólem to powinni bez łaski dawać, bo się należy, tyko że wiadomo jak to w tych naszych szpitalach jest.:wściekła/y:
No fakt, czasu brak. Mój wraca z pracy po 6 rano, śpi do 13, później obiad, ogarnąć, spacer i zakupy i już wieczór...

Nie umiem tam wiec wstawiam tutaj kilka foteczek:-)
Superaśne focie!

I jeszcze coś wam powiem! Tak mi się właśnie przypomniało. Jak przymierzacie ciuchy w sklepach to się najpierw dobrze rozejrzyjcie, czy was nie filmują, bo czasem można przypadkiem darmowy striptiz dla ochroniarzy zrobić. :wściekła/y:

Przed wyjazdem nad morze kupowałam sobie strój kąpielowy i w Płocku w C&A mierzyłam jeden. Mój m dostrzegł, że w przymierzalniach jest kamera i zastanawiał się, czy filmuje też kabiny i zapytał mnie, czy widzę tą kamerę w lustrze, no więc skoro ja widziałam to i kamera mnie widzieć musiała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zresztą nasze przypuszczenia potwierdziła później sprzedawczyni. Na nasze pytanie powiedziała, że kamera rzeczywiście "kątem zahacza" o kabiny, i że musieli tak zrobić, bo często się kradzieże zdarzają, a poza tym to oni nie mają niczego co się na gołe ciało przymierza :szok: (nie wspomnę, że w C&A oprócz kostiumów kąpielowych można też kupić bieliznę :angry:). Poza tym ja np nie życzę sobie, żeby jacyś obcy faceci mnie oglądali chociażby w bieliźnie, a żeby przymierzyć bluzkę to do stanika trzeba się rozebrać, nie? :dry:

o ja pieprze:szok::szok::szok:no co ty:szok::szok::szok::szok::szok:ale jestem w szoku:szok::szok::szok:
zresztą dziewczyny np w casto kamery sa w wc:confused::confused::confused:bo też podobno kradli i w wc pakowali:confused::confused::confused:a klijenci o tym nie wiedza ja gdybym nie widziała na monitoringu to tez bym nie wiedziała:no:
O kuźwa!!! Mni esie to stanowczo nie podoba, co jak co, ale prawem zabronione jest umieszczanie kamer w przebieralni i ubikacji, noo chyba ze sie cos zmieniło, ale z tego co wiem, to nie.

Witaj EWELINKA!!!

Witam byłam w lumpie i kupiłam Sewerynowi pulowerek H&M. Spodnie dzinsowe za małe na mnie:baffled: i bluzkę ktura będzie dobra jak mi cycki zmaleją:baffled: ale jest świetna albo ją komuś odsprzedam a i Sebkowi czapeczkę z daszkiem.
Dziewczyny mam pytanko czy mogę Sebkowi chrupki kukurydziane dawać?
Ja cokolwiek dawałam małej dopiero od 7 mies, no ale ona do 9 byla na cycu. Jeśłi nie karmisz piersią i nie boisz sie ze szybko ja odrzuci to nie ma problemu, podobnie jak biszkopciki, ale poecam nie te paczkowane, ale z piekarni dobrej, gdzie sami robią.

wiecie co, mam dosc tego mojego kompa, normalnie wszystko sumiennie czytalam i pozaznaczałam dałam na odpowiedz i....
oczywiscie nic sie nie wyswietlilo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzis robilam trzeci test i znow to samo, kupilam dwa bo z moja ciocia robilam jej wyszla jedna kreska na nieskazitelnie bialym tle, a mi jedna kreska i bardzo delikatnie zarysowana druga wiec nie wiem co :confused::confused::confused::confused::confused:
Ja pozaznaczałam kupe cytatów i połowy nie wyświetliło, moze to BB cos szwankuje?
Kochana, jesteś w ciąży!!! A teraz grzecznie do lekarza , marsz!!!

No, i to by było na tyle, nic ne pamiętam, bo myśłałm, że nie musze.

reklama
Do góry