reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
spróbujęU mnie był krwiakJeden gin mi powiedział, że ciąża jest martwa i mam iść do szpitala na wyczyszczenie macicy
Powinnam pójść do niego z Helenką
Ja wrzucam filmiki na you tube
YouTube - Anika, siostrzyczka Helenki
![]()

Mama Helenki
i Aniki :D
A co ci nie wychodzi 
Słodziak ten twój synek

Słodziak ten twój synek

A powinnas zebys wiedzialaU mnie był krwiakJeden gin mi powiedział, że ciąża jest martwa i mam iść do szpitala na wyczyszczenie macicy
Powinnam pójść do niego z Helenką
Ja wrzucam filmiki na you tube
YouTube - Anika, siostrzyczka Helenki
![]()

Nie wrzucaj tu takich filmikow Kochana bo wiesz....

Ale macie super pamiatke
Ale slodziaczekcoś mi nie wychodzi
![]()

Mama Helenki
A powinnas zebys wiedzialaCi niektorzy lekarze to sa godni pozałowania
Nie wrzucaj tu takich filmikow Kochana bo wiesz....;-)
Ale macie super pamiatke
Ale slodziaczek![]()
Na razie mi to nie grozi

Nawet jakbym chciała to gin kazał się wstrzymać przynajmniej na 3 lata

Mama Helenki
Dowikla, i co z tym fotosikiem próbowałaś jeszcze raz ?? 

Mama Helenki
Dobra, spadam.
Hmm, pisze sama do siebie...
Helena strasznie marudzi i wyje
Do jutra
Hmm, pisze sama do siebie...
Helena strasznie marudzi i wyje

Do jutra
Marta1981
Rodzyneczka
Hahaha ale fajnie,załapałam się na stronkę 9700,buźki wkleja Olek więc wybaczcie 

:-)

.
Sorki,że tak szybko zniknęłam,ale ślubne przyjechało
i przywiózł chłopakom 10 kaset z Teletubisiami,jakiś gościu do nich na chatę przyszedł i po 3zł
sprzedawał a i 3 golizny jakieś wziął;-);-)
.Na kolację pizza zamówiona - pychotka, na filma zmykam
.

Sorki,że tak szybko zniknęłam,ale ślubne przyjechało

luna665
Mama grudniowa 2007
JEEESTEEEM
na początek, póki pamiętam-dzwoniła AS i macie wszystkie pozdrowienia i uściski, jeszcze nie ma pęcherzy i już mówi raczej nie będzie miałą, za to ma skórcze łydek\\
A Twoje kochanie się postarało, kurcze ale masz z nim fajnie, ale nie zazdroszczę, co by nie zwiędło!!!

No i kochana, gratuluję gadanego synka!
Witaj EWELINKA!!!
Kochana, jesteś w ciąży!!! A teraz grzecznie do lekarza , marsz!!!
No, i to by było na tyle, nic ne pamiętam, bo myśłałm, że nie musze.
na początek, póki pamiętam-dzwoniła AS i macie wszystkie pozdrowienia i uściski, jeszcze nie ma pęcherzy i już mówi raczej nie będzie miałą, za to ma skórcze łydek\\
To u mnie jak nigdy nic absolutnie nic nie było bo nie dolatywało, tak chyba przedwczoraj natłukłam na sobie 14 komarów w wyrku jeszcze z 7, ran na jednej tylko dłoni 6 swędzących bąbelków, reszty nie liczyłamwstałam i patrze a na rece mam 3 bomble od ukąszenia komara a koło oka 4
Ja nawe nie amiętam, czy u nas bya brama robiona, ale chyba nie. Co nie zmienia faku, że w zabobony staram sie nie wierzyć.a ja jak dawno dawno (i nie prawda ma sie rozumieć)brałam ślub to nikt mi bramy nie zrobił i moja babcia powiedziała wtedy no i długo to wy małżeństwem nie będziecie tak bez bramywtedy byłam na nią zła ale no cóż sprawdziło sie i kropka
wczoraj miałam do was wpaść ale moje kochanie chciało mi relaxik zapewnić i jak przyszłam dzieci już spałya ja miałam kolację było winko potem wsólny prysznic i masaz i sex no życ nie umierać
nocka za totonik budził sie od 1 do 6 co 15-20 minut i kto go wie o co kamman
![]()
A Twoje kochanie się postarało, kurcze ale masz z nim fajnie, ale nie zazdroszczę, co by nie zwiędło!!!

No i kochana, gratuluję gadanego synka!
Bardzo fajne łóżeczko i bardzo dobra decyzja. !!!I jeszcze jeden news! Kupujemy Piotrusiowi nowe łóżeczko, o takie: PIĘKNY TAPCZANIK DLA TWOJEGO MALUSZKA! PROMOCJA!! (703589718) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. :-)
Chcemy, żeby się do niego przyzwyczaił zanim maluch przyjdzie na świat, żeby nie było, że mu coś odbieramy, żeby dać dzidziusiowi.![]()
OJ, zdrówka zdróweczka dla malutkiej, no oby nic z tego poważnego nie było.Witam
Mialam jechac nad wode ale nie jadebo Wikusia jest goraca jak ogien
Myslalam ze Jej przejdzie a ma jeszczec wyzsza goraczke
Wlasnie wstala i ma 39,5 i daje Jej nurofen
No fakt, czasu brak. Mój wraca z pracy po 6 rano, śpi do 13, później obiad, ogarnąć, spacer i zakupy i już wieczór...Rzeczywiście jakoś tak jest, że jak facet jest w domu to zawsze brakuje czasu na BB
Z tą polityką, że tyko ze szkoły rodzenia wpuszczają to sprytnie, a pewnie jeszcze za szkołę trzeba zapłacićEeeech... Służba zdrowia
A co do znieczulenia to podobno jak kobieta naprawdę nie daje sobie rady z bólem to powinni bez łaski dawać, bo się należy, tyko że wiadomo jak to w tych naszych szpitalach jest.![]()
Superaśne focie!Nie umiem tam wiec wstawiam tutaj kilka foteczek:-)
I jeszcze coś wam powiem! Tak mi się właśnie przypomniało. Jak przymierzacie ciuchy w sklepach to się najpierw dobrze rozejrzyjcie, czy was nie filmują, bo czasem można przypadkiem darmowy striptiz dla ochroniarzy zrobić.![]()
Przed wyjazdem nad morze kupowałam sobie strój kąpielowy i w Płocku w C&A mierzyłam jeden. Mój m dostrzegł, że w przymierzalniach jest kamera i zastanawiał się, czy filmuje też kabiny i zapytał mnie, czy widzę tą kamerę w lustrze, no więc skoro ja widziałam to i kamera mnie widzieć musiałaZresztą nasze przypuszczenia potwierdziła później sprzedawczyni. Na nasze pytanie powiedziała, że kamera rzeczywiście "kątem zahacza" o kabiny, i że musieli tak zrobić, bo często się kradzieże zdarzają, a poza tym to oni nie mają niczego co się na gołe ciało przymierza
(nie wspomnę, że w C&A oprócz kostiumów kąpielowych można też kupić bieliznę
). Poza tym ja np nie życzę sobie, żeby jacyś obcy faceci mnie oglądali chociażby w bieliźnie, a żeby przymierzyć bluzkę to do stanika trzeba się rozebrać, nie?
![]()
O kuźwa!!! Mni esie to stanowczo nie podoba, co jak co, ale prawem zabronione jest umieszczanie kamer w przebieralni i ubikacji, noo chyba ze sie cos zmieniło, ale z tego co wiem, to nie.o ja pieprzeno co ty
ale jestem w szoku
zresztą dziewczyny np w casto kamery sa w wcbo też podobno kradli i w wc pakowali
a klijenci o tym nie wiedza ja gdybym nie widziała na monitoringu to tez bym nie wiedziała
![]()
Witaj EWELINKA!!!
Ja cokolwiek dawałam małej dopiero od 7 mies, no ale ona do 9 byla na cycu. Jeśłi nie karmisz piersią i nie boisz sie ze szybko ja odrzuci to nie ma problemu, podobnie jak biszkopciki, ale poecam nie te paczkowane, ale z piekarni dobrej, gdzie sami robią.Witam byłam w lumpie i kupiłam Sewerynowi pulowerek H&M. Spodnie dzinsowe za małe na mniei bluzkę ktura będzie dobra jak mi cycki zmaleją
ale jest świetna albo ją komuś odsprzedam a i Sebkowi czapeczkę z daszkiem.
Dziewczyny mam pytanko czy mogę Sebkowi chrupki kukurydziane dawać?
Ja pozaznaczałam kupe cytatów i połowy nie wyświetliło, moze to BB cos szwankuje?wiecie co, mam dosc tego mojego kompa, normalnie wszystko sumiennie czytalam i pozaznaczałam dałam na odpowiedz i....
oczywiscie nic sie nie wyswietlilo
dzis robilam trzeci test i znow to samo, kupilam dwa bo z moja ciocia robilam jej wyszla jedna kreska na nieskazitelnie bialym tle, a mi jedna kreska i bardzo delikatnie zarysowana druga wiec nie wiem co![]()
Kochana, jesteś w ciąży!!! A teraz grzecznie do lekarza , marsz!!!
No, i to by było na tyle, nic ne pamiętam, bo myśłałm, że nie musze.
reklama
coś mi nie wychodzi
![]()
ale z niego słodziak na maxa

Oliwka usypia,niech już usnie bo tez chcę sie połozyć.
chcę się porądnie wyspac bo jutro rano jedziemy do Aquparku

Podziel się: