reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama

Ale juz mnie w*****ał ten syf.
Ludzie rowery znosza do piwnic to te sciany u******lą,dzieciaki buciorami okopią az wstyd kogos znajomego na klatke wpuscić bo normalnie jak w jakimś getcie u meneli :wściekła/y::angry:

Madzia skąd ja to znam.Dla mnie to jest chore ja zawsze sprzątam na swoim piętrze i klatkę od nas do piętro niżej,a inny to olewają.Dodam że ja mieszkam w bloku co ma 7 pięter a na każdym z nich jest osiem mieszkań.Także jest co sprzątać.Jak była sprzątaczka,to paniusiom szkoda było 10zł,więcej do czunszu dołożyć żeby nadal była.A teraz małpy w cale nie sprzątają.Więc ja tez sprzątam tylko koło siebie jak to siuę mówi i klatkę schodową jak jest mój termin,raz na 2 miesiące.A tak to jest zajechana jak sto nieszczęść.

Madzia skąd ja to znam.Dla mnie to jest chore ja zawsze sprzątam na swoim piętrze i klatkę od nas do piętro niżej,a inny to olewają.Dodam że ja mieszkam w bloku co ma 7 pięter a na każdym z nich jest osiem mieszkań.Także jest co sprzątać.Jak była sprzątaczka,to paniusiom szkoda było 10zł,więcej do czunszu dołożyć żeby nadal była.A teraz małpy w cale nie sprzątają.Więc ja tez sprzątam tylko koło siebie jak to siuę mówi i klatkę schodową jak jest mój termin,raz na 2 miesiące.A tak to jest zajechana jak sto nieszczęść.
No to tyz masz taki nietypowy blok jak u nas z tym,ze u mnie są parter i 2 pietra i na każdym 10 mieszkań.
Ja osobiscie nie moge pojąć jak dorosli ludzie moga mieszkać i nie poczuwac się do tego żeby sprzątać w bloku.
No przeciez jak w mieszkaniu sprzątają to powinni wiedzieć że jak wchodzą i wychodzą z budynku to brudza i trzeba to posprzatac,samo się nie zrobi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

A ja się tylko przywitam i zmykam.Zaraz jedziemy na małą wycieczkę,do Tokarni do skansenu,około 90km.od nas .
Byłam tam kiedyś ale kupę lat temu na wycieczce w szkole podstawowej,i nic nie pamiętam.Mamy zamiar spędzić fajnie ten dzień:-)
Buziaki

dzien dobry wszystkim!!!!
Asiu zycze udanej niedzieli my w tamtym roku bylismy tez w skansenie nie daleko nas fajnie bylo
mysmy wrocili juz z gieldy samochodowej i bazarku z ciuchami mlody az buzie z wrazenia otwieral jak patrzyl na te wszysstkie roznosci
pozdrowki dla wszystkich i do wieczorka papa

WITAM WIECZOROWĄ PORĄ,JAK WAM LASKI MINĄŁ DZIONEK
My spędziliśmy miło dzień,byliśmy w Tokarni w skansenie wsi kieleckiej,i odwiedziliśmy po drodze Chęciny i ruiny zamku.Jejku jak dziwnie jest zobaczyć coś po kilkunastu latach.Chłopaki się wyszaleli,Emil przywiózł z Chęcin pamiątkę w postaci zdartego łokcia i kolanka,no bo on wszystko "ja siam"i miał siam,poślizgnął się na kamieniu i fiknął.
Teraz moje łobuziaki już dawno śpią po dniu pełnym wrażeń.Ja zmykam pod prysznic,i też niebawem w kimonko bo jakaś taka padnięta jestem.

Buziaki dla wszystkich małych i dużych.

reklama
Do góry