Mój teść zwariował! Dzisiaj cały dzień robi na ogródku huśtwakę, taką drewnianą z możliwością zawieszenia hamaka, bądź dwóch huśtwaek (takich normalnych - dla dzieci - on dziadkiem nie jest). A jak go spytałam po co te hustwki, to mi mówi, że dla moich dzieci... Oby zostały one jak najszybciej wykorzystane!! A może on jest prorokiem, jasnowidzem, czy kimś w tym rodzaju.... Oby tak było...
reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no moze to faktycznie bedzie prorocze - na blizniaki???Mój teść zwariował! Dzisiaj cały dzień robi na ogródku huśtwakę, taką drewnianą z możliwością zawieszenia hamaka, bądź dwóch huśtwaek (takich normalnych - dla dzieci - on dziadkiem nie jest). A jak go spytałam po co te hustwki, to mi mówi, że dla moich dzieci... Oby zostały one jak najszybciej wykorzystane!! A może on jest prorokiem, jasnowidzem, czy kimś w tym rodzaju.... Oby tak było...
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
moi teście jeszcze nic sie nie pytaja az dziwne, ale pewnie dlatego ze oni sa bardzo taktowni i nie mówią nic czego nie powinni hehe:-)
wikula jak bylo na panienskim???
wikula jak bylo na panienskim???
Mój mąż ma siostrę bliźniaczkę, u mnie w rodzinie też są bliźniaki, więc może już wystarczy.....no moze to faktycznie bedzie prorocze - na blizniaki???
z nadzieją w przyszłość
aa tam opowiadasz - dzieci nigdy dosc:-):-):-)Mój mąż ma siostrę bliźniaczkę, u mnie w rodzinie też są bliźniaki, więc może już wystarczy.....
a mnie cos brzusio pobolewa i apetyt mnie dopadl i caly czas bym jadla wiec moze @ przyjdzie szybko. Normalnie mialam 30-31 dniowe cykle no i juz by wypadalo, zeby przyszla...
Niech już przychodzi, bo trzeba szybko zacząć działaćaa tam opowiadasz - dzieci nigdy dosc:-):-):-)
a mnie cos brzusio pobolewa i apetyt mnie dopadl i caly czas bym jadla wiec moze @ przyjdzie szybko. Normalnie mialam 30-31 dniowe cykle no i juz by wypadalo, zeby przyszla...

katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Hello Kasiu,gdzie byłaś jak Cie nie było? ;-)
Jak tam małe w brzuszku?
Jaśnie pan hrabia sie odzywał ostatnimi czasy? Zamierza Ci pomóc w zakupie wyprawki czy nie?
małe w brzuszku sobie rośnie;-) - ciekawe czy chłopiec czy dziewczynka, ale ja tam swoje wiem;-) jak kupuje ciuszki to mnie kopie i się wierci - więc wiem, że to po mamie i wie ze to dziewczynka:-):-)
a o pewnych osobach to niewarto pisać :-):-):-)
Mój mąż ma siostrę bliźniaczkę, u mnie w rodzinie też są bliźniaki, więc może już wystarczy.....
e tam wystarczy, my chcemy bliźniaki na forum:-) Hanka dorzuci trojaczki:-)
z nadzieją w przyszłość
Kurcze tak mnie kusi, zeby juz teraz sie starac a nie czekac jeszcze miesiac przynajmniej ale chyba nie powinnismy...
reklama
Kurcze tak mnie kusi, zeby juz teraz sie starac a nie czekac jeszcze miesiac przynajmniej ale chyba nie powinnismy...
a co mówią lekarze?
Podziel się: