reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

a co to sie stalo ze nie kawka???
a tak jakos poprostu czasami nie mam ochoty na kawke :tak:

ja byłam w zeszłym roku u wróżki i powiedziała mi że juz niedługo będe wciąży tak gdzies za 2-3 lata:szok: a druga ta bardziej wiarygodna powiedziała ze w tym roku nie urodze ale zajde w ciąże...... i ze bedzie zagrozona i takie tam....... nawet szczegóły podała ...
ale niezbyt w to wierze bo duzo rzeczy sie nie sprawdziło z tego co mówiła.... chociaz w podswiadomosci gdzies mi to caly czas chodzi....:tak:

reklama
no wez..przeciez to nie zdrowe..jak smialas:-D:-D:-D:-D:-D
A tam sranie w banie! To co miałam z głodu paść? :-D
Całą ciąże jadłam wszystko bez wyjątku i jak urodziłam tez.:tak:
Urodziłam Paule w sierpniu a na święta jadłam kapustę z fasolą, pierogi z kapustą i grzybami, smażoną rybę i mandarynki.Karmiłam ja piersią 8 miesiecy i nic jej nie było.
Wiadomo nie jadłam wszystkiego w ogromnych ilosciach ale nie ograniczałam sobie jadłospisu-na szczęście młoda nie jest alergikiem i wsio było i jest ok

Kobieto! Byłej blondynki pytasz..Czy Ty uważasz że w związku ze zmianą koloru włosów przybyło mi rozumu?
:-D:-D:-D:-D:-D Toś mi dowaliła,a taka miałam nadzieję :-D:-D:-D:-D

nie mam pojecia co do tych rybek ale wydaje mi sie ze bez wylewania dziala szkodliwie na wode skoro tak pisza na opakowaniu... moze na przyklad dlugo sie utrzymywac w wysokim stezeniu w wodzie...
Czyli co mówisz że jak właczam do kontaktu na noc,żeby nas komary nie wpierdzieliły to to szkodzi moim rybkom,tak? :szok::szok::szok::-:)-:)-(
jak pojde to na pewno sie wam pochwale...ale tak mysle, ze dopiero gdzies za kilka miesiecy jak sie nie uda zafasolkowac z ginem...:-):-)
Ło matko kochana aż tyle nam każesz czekać? ;-);-);-):-)
No dobra może nam zrobisz prezent pod choinke :-D

A tam sranie w banie! To co miałam z głodu paść? :-D
Całą ciąże jadłam wszystko bez wyjątku i jak urodziłam tez.:tak:
Urodziłam Paule w sierpniu a na święta jadłam kapustę z fasolą, pierogi z kapustą i grzybami, smażoną rybę i mandarynki.Karmiłam ja piersią 8 miesiecy i nic jej nie było.
Wiadomo nie jadłam wszystkiego w ogromnych ilosciach ale nie ograniczałam sobie jadłospisu-na szczęście młoda nie jest alergikiem i wsio było i jest ok
a wiesz gadanie sobie a dziecko od dziecka inne moja bratowa nie mogla nawet soku pomaranczowego sie napic bo zaraz bylo uczulenie czy cos smarzonego ugryzla to mala od razu miala kolke! :no: wiec mozna powiedziec ze mialas szczescie!

a wiesz gadanie sobie a dziecko od dziecka inne moja bratowa nie mogla nawet soku pomaranczowego sie napic bo zaraz bylo uczulenie czy cos smarzonego ugryzla to mala od razu miala kolke! :no: wiec mozna powiedziec ze mialas szczescie!
EeeeWwwwwAaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Napisałam przecie,że na szczęscie młoda nie jest alergikiem i wszystko było i jest ok

:-D:-D:-D:-D:-D
Czyli co mówisz że jak właczam do kontaktu na noc,żeby nas komary nie wpierdzieliły to to szkodzi moim rybkom,tak? :szok::szok::szok::-:)-:)-(

Ło matko kochana aż tyle nam każesz czekać? ;-);-);-):-)
No dobra może nam zrobisz prezent pod choinke :-D
no nie bierz mojej wiedzy za pewnik bo to dywagacje babskie tylko - trza by sie jakiegos chemika zapytac...

no to moze do tej wrozki szybciej pojde...

EeeeWwwwwAaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Napisałam przecie,że na szczęscie młoda nie jest alergikiem i wszystko było i jest ok
nie krzykaj! :zawstydzona/y: ja nieprzytomna jestem!!!!! mozna do mnie mowic a ja i tak czuje sie jak pijana mucha ktora wpadla do puszki z piwem :baffled:
wczoraj (oj glupia ja glupia) wypilam kawe ktora maz zostawil i .... nawet nie sprawdzalam jakie mialam cisnienie ale ........... do dzisiaj czulam sie jak na haju normalnie delira! cud za zasnelam ale to dzieki melisie! a i tak bylo cos kolo 24ej .... ehhh... a rano wstalam przed mezem co = sie z cudem bo zawsze wstaje ok 20 min pozniej :confused::confused::confused::confused: jak jechalam do pracy to musialam lyknac moj cudowny napoj z gumi jagud na uspokojenie! :no:

własnie na Polsat Cafe jest program o babce która jest w ciąży i ma czworaczki i tylko 1 łożysko i 1 owodnie..i na swiecie zyja tylko 1 czworaczki ktore sie urodzily z czyms takim

reklama
Czesc dziewuszki!ja siedze i pije kawke,moge sie przylaczyc do was?mam teraz troche czasu,bo jestem na zwolnieniu po operacji.jesli cos moge komus pomoc,to sluze.mam duze doswiadczenie w starankach(prawie 3 lata ),a chrzest i komunie tez juz mam za soba.pozdrawiam cieplutko:-):-):-):-):-)

Przepraszam zem ja taka ciekawska :sorry2: ale jaki byl powod Twoich tak dlugich staranek i co sprawilo ze w koncu sie udalo ? :sorry2:

Moja siostra bedac w ciazy miala dwie zachcianki- LODY I WODKAAAA :blink: wodke gdyby jej dali to mogla pic litrami tyle zeby zaspokoic ciazowa zachcianke :sorry2:

Do góry