reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
o to czy ich parasolka ma przycisk, dzięki któremu się otwiera czy go nie ma. Ja twierdziłam, że ma taki przycisk. A moja Zocha twierdziłą, że go nie ma. Okazało się, że parasolka nie ma plastikowego przycisku, tylko taką metalową wypustkę. A Zosi chodziło przecież o przycisk plastikowy. Więc nie dogadałyśmy się o co nam dokładnie chodzi, w związku z czym przegrałam zakład. Ale nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego, ile radości może przynieść dzieciom wygranie zakładu:-)​
No to ładnie ciotka,ładnie :-D:-D:-D:-D:-D
Tylko pamietaj,że te lody to musza byc teraz mega duże i wypasione w kóncu to wygrana :-):-):-)

Dostałam odpowiedź z BROSA :-(
Witam,
nie należy stosować elektrofumigatora w pomieszczeniu, w którym jest
akwarium z rybkami.

Pozdrawiam,
Krystyna Woźniak
BROS Sp. j.
61-619 Poznań
ul. Karpia 24
tel.:(0-61) 826 25 12 w. 63
fax:(0-61) 820 08 41

Witam,
akwarium z rybkami.

Pozdrawiam,
Krystyna Woźniak
BROS Sp. j.
61-619 Poznań
ul. Karpia 24
To kabinuj piękna gdzie to wstawić... bystra dziewczynka jesteś, to na pewno cosik wykombinujesz:tak:
A ja zmykam na lody

Witam,
akwarium z rybkami.

Pozdrawiam,
Krystyna Woźniak
BROS Sp. j.
61-619 Poznań
ul. Karpia 24
No tyle to w sumie wiedziałaś, pytanie czy możesz to włączyć w innym pomieszczeniu a skoro szkodzi rybkom to ludziom nie?
Ci moi znajomi mają 2kę dzieci małych i jakoś się tym nie martwią, włączają w kuchni na 2-3 godziny dziennie, wszyscy żyja i mają się dobrze;-)

reklama
Witam.

Kroptusiu trzymaj się dzielnie, to już naprawdę końcówka. Może synuś po porodzie wynagrodzi Ci te wszystkie nieprzespane noce? Niektóre dzieci śpią w nocy:-)
Ja urodziłam córkę w 37 tygodniu. Ważyła 3030 i wszystko było super. Tak więc teraz już na pewno z maluszkiem będzie dobrze.

Badaicka dziękuję za zaproszenie. Buziaczek dla Ciebie.

Andzia chyba wyjechała, bo nie pisze czy jest @.

Hanka pewnie jutro odbierze betę?

Wikula lody to najlepsza nagroda dla dzieciaków. Moja je uwielbia i czasem tylko nimi da się ją przekupić;-)

Kropeczko wyłaź z krzaków!!! Do raportu!

Nektarynko
wiesz może dlaczego po ściągnięciu aktualizacji mój laptop nie dał się uruchomić? Sam się restartował. I tak juz 2 razy, zawsze po aktualizacjach.Z góry dzięki.

Rozmawiałyście o zachciankach w ciąży. U mnie zawsze hitem jest cola. Mogłabym pić litrami. Ale staram się tego nie robić.
No i lody- każdą ilość!:-)

A jesli chodzi o wróżki to byłam u jednej 2 lata temu. Głównie dlatego żeby pokazać innym,że nie ma w co wierzyć. A dokładniej mojej siostrze,która jest wielką fanką wróżek. Jakoś do tej pory nic się nie sprawdziło, ale wrózka powiedziała,że do 2 lat zajdę w ciążę i urodzę synka... Może coś w tym jest, ale tak naprawdę to nie jestem przekonana, zwłaszcza,że ona słyszała jak mówiłam mojemu M że chcę drugie dziecko.

Miłego popołudnia!

Do góry