badaicka
Paulusia i Filipek
Tez o tym pomyslałam.Zobacze jeszcze czy cos mi z BROSA odpiszą czy niePrzedpokój może?

Najlepsze to by były moskitiery w oknach ale..czemu to ustrojstwo kosztuje prawie 100zł za metr kwadratowy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez o tym pomyslałam.Zobacze jeszcze czy cos mi z BROSA odpiszą czy niePrzedpokój może?
No to ładnie ciotka,ładnieo to czy ich parasolka ma przycisk, dzięki któremu się otwiera czy go nie ma. Ja twierdziłam, że ma taki przycisk. A moja Zocha twierdziłą, że go nie ma. Okazało się, że parasolka nie ma plastikowego przycisku, tylko taką metalową wypustkę. A Zosi chodziło przecież o przycisk plastikowy. Więc nie dogadałyśmy się o co nam dokładnie chodzi, w związku z czym przegrałam zakład. Ale nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego, ile radości może przynieść dzieciom wygranie zakładu:-)
Spoko, spoko, będzie cały puchar lodowy:-) ( a nawet dwa)No to ładnie ciotka,ładnie
Tylko pamietaj,że te lody to musza byc teraz mega duże i wypasione w kóncu to wygrana :-):-):-)
To kabinuj piękna gdzie to wstawić... bystra dziewczynka jesteś, to na pewno cosik wykombinujeszDostałam odpowiedź z BROSA :-(
Witam,
nie należy stosować elektrofumigatora w pomieszczeniu, w którym jest
akwarium z rybkami.
Pozdrawiam,
Krystyna Woźniak
BROS Sp. j.
61-619 Poznań
ul. Karpia 24
tel.0-61) 826 25 12 w. 63
fax0-61) 820 08 41
No tyle to w sumie wiedziałaś, pytanie czy możesz to włączyć w innym pomieszczeniu a skoro szkodzi rybkom to ludziom nie?Dostałam odpowiedź z BROSA :-(
Witam,
nie należy stosować elektrofumigatora w pomieszczeniu, w którym jest
akwarium z rybkami.
Pozdrawiam,
Krystyna Woźniak
BROS Sp. j.
61-619 Poznań
ul. Karpia 24
tel.0-61) 826 25 12 w. 63
fax0-61) 820 08 41