reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

reklama
tylko ten zestaw moim zdaniem jest za duży do przeciętnego pokoju Zuzia ma naklejone te naklejki w takim pokoju do zabawy a on ma ok 50 m więc wygląda to ok nie jest tego za dużo

Luandzia - nasza Zuzia tez ma takie naklejki i tez sie wszyscy pytają czy sami malowaliśmy. Ona ma w małym pokoiki ale nie wygląda to wcale na za wiele, codziennie jak idzie spac to robi papa kazdemu ze zwierzaczków:-p

No ja wreszcie kupiłam farby do pokoiku Michasia. Mam nadzeję, ze wszystko dziś z mężem przygotujemy i najdalej w piatek zacznie malowanie. Będzie niebiesko - żółto, z przewagą niebieskiego (ale taki delikatny, bardziej morski)

bardzo wam zazdroszczę, ze macie gdzi eurządzać te kąciki i pokoiki dla dzidziusiów. ja też bym bardzo chciała, ale nie mam gdzie, na razie szukam domu ...

reklama
Do góry