reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

NeSSi no to współczuję, domyślam się, że to nie jest przyjemne. U mnie to jest ewidentny ból, coś podobnego do skurczu. Mam wtedy problem z ruszeniem nogą, bo każdy ruch go nasila:(. Też miałam kupić tą poduchę, ale myślałam, że to zrobię, jak będę miała problemy ze snem. Hmm a może trzeba nabyć ją już teraz, może mi też pomoże. Aha i mi dzisiaj ginka tłumaczyła, że zmienia się krzywizna kręgosłupa i środek ciężkości i stąd może być ucisk na jakąś gałązkę nerwów.

reklama
Hej Laseczki moje Kochane,ja na chwilke tylko, by podrzucić Wam troszkę słońca z piekielnie gorącego, nadmorskiego Sarbinowa :-) :-) :-) Ponoć jutro ma się zmienić pogoda i oby rzeczywiście tak było, bo się chyba po same pachy zakopię na plaży. U mnie raczej wsio oki, nawet plecy jakby mniej bolą- no w końcu to wakacje :-) Mam nadzieję, ze i u Was wszystko w porządku. Podc zytam Was po urlopie.
Buziaki dla Was wszystkich!

Reve, no nareszcie! Ja się tu o Ciebie martwiłam, a Ty się urlopujesz niedobra :-D

Mi poducha trochę pomogła, ale uważam, że warto kupić, przyda się potem do karmienia albo opatulenia dziecka by nie spadło z łóżka np.

OMG ... pokonalam gore prasowania !! ani mi ani mojemu sloneczku chyba to si enie spodobalo ale ktos to zrobic musial ...
musze teraz pocytac co naskrobalyscie :)

OMG ... pokonalam gore prasowania !! ani mi ani mojemu sloneczku chyba to si enie spodobalo ale ktos to zrobic musial ...
musze teraz pocytac co naskrobalyscie :)

szkoda, że nie wiedziałam o Twoim prasowaniu. podrzuciłabym Ci moje :-D zabieram się za nie od 2 dni i jakoś mi nie wychodzi... nienawidzę prasować!

reklama
Do góry