reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziekuje kochana, o pamiec. Nie odzywam sie, bo nie wiem co mam napisac nie moge sie podzielic moimi "obserwacjami cylku" bo ich nie prowadze. NIC sie nie dzieje, wszystko tak jakby zawislo w powietrzu, do niczego nie prowadzi, ale tak przynajmniej wylaczylam sie z tej mojej niezdrowej pogoni za dzidzia. Wszystko jest OK wiec sie o mnie nie martwcie, jakos bedzie ;-)
Ta opcja niestety nie wchodzi w grę, bo za bardzo sie tu wszystkie zżyłyśmy i polubiłyśmy więc proszę o pozostawianie tutaj oznak życia ;-)

Dobry :-)
Cześć babolce ;-)
Ja właśnie wróciłam z Mielna, połaziłam trochę, zapieknake zjadłam , przy okazji wpadłam na jakis słupek i zdarłam kolano:baffled:
No i jestem..... mam full sprzatania i nic mi sie nie chce...... ale musze sie ogarnąć i zabrac sie do roboty bo i lutowanie mnie czeka.....;-)
weź ty kobito nie wnerwiaj ludziów ok!!! :dry: ty masz za dobrze! :-D:-D:-D a kolanko mezu pomizia i zaraz sie zagoi! :-D
właśnie mi się udało luknij na niegho :) ja zmykam do męża będę wieczorkiem:-)
wyslalam ci zaproszonko na 28dni :-)
[...]
I tyle mialam do powiedzenia i szczerze mówiąc gdzies mam teraz to czy kogos urazilam czy nie bo nie mialam takiego zamiaru. Siedz.e na forum od marca i jestem mila i grzeczna ale...i teraz mozna zaczac na mnie najezdzac. wyrazilam swoje zdanie na niektore tematy.
nie no kochana epopeja 1 klasa! :-):-):-):-)
Ola pm...............i wkoncu ktos to powiedział po ludzku........wsumie wiesz mnie tez nikt tu nie musi lubiec.......jako ciezarowka moge tu niewchodzic....pewnie tez przezyje.......ale traktuje was jak kolezanki z ktorymi mozna pogadac a nie sie kłucic
:tak::tak::tak: co racja to racja tylko nigdzie mi tu nie uciekac! :no:
Witam was Kobitki:-)Ja tak na chwilke zeby Wam napisac jak było u lekarza.Mniałam robione USG i widziałam dzieciątko i jak bije serduszko,ciesze się bardzo;-):-)
:-) ale superasne wiesci!!!!! a jak sie czujesz?
Hani betka niestety nie wyszła..... :-:)-:)-(
................. :no::no::no::no::no: :-(
Kurcze się Wam pochwalę...Mąż miał 2 tygodnie postu przez moje leki..a dzisiaj kończę leki...Normalnie on cały wieczór planuje jutrzejsze szaleństwa :)) Wariat..A ja mówiąc szczerze też się doczekać nie mogę :)
dobrze ze nie jestem wasza sasiadka! :-p :-D:-D:-D

u mnie jednak jeszcze przed owu badz w trakcie :-p czy tylko mi sie chce az tak dzisiaj spac!? :dry:

reklama
Do góry