lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
tak na dobranoc i troche do smiechu wywiad z narzeczonym joli rutowicz...
WP.tv - Gwiazdy - WP.PL
Ja PIER...LE....to jest masakra masakrowska. Co za kolo...niezly debil.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak na dobranoc i troche do smiechu wywiad z narzeczonym joli rutowicz...
WP.tv - Gwiazdy - WP.PL
Ta opcja niestety nie wchodzi w grę, bo za bardzo sie tu wszystkie zżyłyśmy i polubiłyśmy więc proszę o pozostawianie tutaj oznak życia ;-)Dziekuje kochana, o pamiec. Nie odzywam sie, bo nie wiem co mam napisac nie moge sie podzielic moimi "obserwacjami cylku" bo ich nie prowadze. NIC sie nie dzieje, wszystko tak jakby zawislo w powietrzu, do niczego nie prowadzi, ale tak przynajmniej wylaczylam sie z tej mojej niezdrowej pogoni za dzidzia. Wszystko jest OK wiec sie o mnie nie martwcie, jakos bedzie ;-)
HielołJestem na kawce
Przepraszam że link w oddzielnym poście ale jak razem chciałam wysłać z tekstem to mnie się cuda działy..

weź ty kobito nie wnerwiaj ludziów ok!!!Cześć babolce ;-)
Ja właśnie wróciłam z Mielna, połaziłam trochę, zapieknake zjadłam , przy okazji wpadłam na jakis słupek i zdarłam kolano
No i jestem..... mam full sprzatania i nic mi sie nie chce...... ale musze sie ogarnąć i zabrac sie do roboty bo i lutowanie mnie czeka.....;-)
ty masz za dobrze! 

a kolanko mezu pomizia i zaraz sie zagoi! 
wyslalam ci zaproszonko na 28dni :-)właśnie mi się udało luknij na nieghoja zmykam do męża będę wieczorkiem:-)
nie no kochana epopeja 1 klasa! :-):-):-):-)[...]
I tyle mialam do powiedzenia i szczerze mówiąc gdzies mam teraz to czy kogos urazilam czy nie bo nie mialam takiego zamiaru. Siedz.e na forum od marca i jestem mila i grzeczna ale...i teraz mozna zaczac na mnie najezdzac. wyrazilam swoje zdanie na niektore tematy.
Ola pm...............i wkoncu ktos to powiedział po ludzku........wsumie wiesz mnie tez nikt tu nie musi lubiec.......jako ciezarowka moge tu niewchodzic....pewnie tez przezyje.......ale traktuje was jak kolezanki z ktorymi mozna pogadac a nie sie kłucic

co racja to racja tylko nigdzie mi tu nie uciekac! 
:-) ale superasne wiesci!!!!! a jak sie czujesz?Witam was Kobitki:-)Ja tak na chwilke zeby Wam napisac jak było u lekarza.Mniałam robione USG i widziałam dzieciątko i jak bije serduszko,ciesze się bardzo;-):-)
.................Hani betka niestety nie wyszła..... :--
-(

:-(dobrze ze nie jestem wasza sasiadka!Kurcze się Wam pochwalę...Mąż miał 2 tygodnie postu przez moje leki..a dzisiaj kończę leki...Normalnie on cały wieczór planuje jutrzejsze szaleństwa) Wariat..A ja mówiąc szczerze też się doczekać nie mogę
![]()

czy tylko mi sie chce az tak dzisiaj spac!? 
Agnieszko ja Ci nie pomogę,bo poprostu nie pamietamA ja się martwię..:-( mam jasno brązowy śluzik... jutro ide na usg to zapytam.. miała tak któras z Was dziewczyny?:-(