reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
u nas ten lezaczek powoli odchodzi w zapomnienie, bo młody tak w tym szaleje, że albo z tego wypełza, albo mam wrazenie że w któryms momencie sie katapultuje!!! to był super wynalazek na poczatek bo sie w tym sam bujał i zasypiał :-D
my juz mamy w samochodzie normalny fotelik (w pozycji najbardziej leżącej z możliwych). młody co prawda jeszcze nie siedzi, ale w nosidełku juz sie nie miesci i mu girki wystają...

agi my mamy taki sam podgrzewacz ale praktycznie z niego nie korzystam :sorry2: dostalam go od wujka w spadku po jego córce i ciezko mi sie go ustawia bo nawet jak ustawie minimalne podgrzewanie to on w moment robi wrzatek :sorry2: i nigdy nie wiem ile czasu w tym trzymac butelke

ja właśnie sprzedaje podgrzewacz na allegro, bo dla mnie to największa pierdoła saska tego świata i kasa wyrzucona w błoto

Larkaa, bo karmisz cycusiem. Jak Karol zjada teraz mleko o 4 w nocy to mam wodę w podgrzewaczu i tylko dosypuję mleko i gotowe. Szybko i wygodnie. Młody mi się nie rozbudza.
Przydaje się też po spacerku. Wkładam słoiczek podkręcam na większą temperaturę, w tym czasie przebieram małego i gotowe.
Mnie się przydaje bardzo.

ja słoiczki grzeje na normalnej kuchence bo jest dużo szybciej, a co do cyca, to ja jestem na karmieniu mieszanym od jakiegoś czasu :) i jednak kuchenka wygrywa w szybkości gotowania :D

ja do chłopców miałam podgrzewacz ale taki starej daty i w nocy jak dawałam picie jak mieli już ok 8-9 m-c to mi się bardzo przydawał zwłaszcza zimą bo latem to picia nie grzałam i nie chorowali. No i do Nikosia też mam taki stary że wojnę secesyjną chyba pamięta i jest git chociaż na razie stoi w szafce i czeka

reklama
Do góry