reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

ojejj co sie tu dzieje od rana :-D
Efe, Enka, wszystkiego Najlepszego !!!

_¶______(¯`v´¯)__¶¶
__¶¶¶__(¯`(●)´¯)__(¯`v´¯)___¶
__¶¶¶¶¶¶(_.^._)__(¯`(●)´¯)_¶¶
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶_¶____(_.^._)__¶¶¶
___¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`v´¯)¶¶(¯`v´¯)¶¶¶¶
___(¯`v¶¶¶¶(¯`(❤)¯)¶(¯`(❀)´¯)¶¶
_(¯`(●(¯`v´¯) (_.^._)¶_¶(_.^._)¶¶
_(_(¯`(❀)´¯)¶¶¶¶¶¶(¯`v´¯) `v´¯)
___¶(_.^._)¶¶¶¶_¶(¯`(●)´¯) ●)´¯)
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`v´¯)¶(_.^._)`v´¯)
¶¶¶¶¶¶¶¶_(¯`(●)´¯)_(¯`v´¯)●)´¯)
¶¶¶¶¶_¶¶¶¶(_.^._)¶(¯`(❀)´¯)._)
¶¶¶_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶_¶_¶(_.^._)
___§§§§.¶¶¶¶¶¶¶__¶_¶¶¶¶¶¶¶
__§§__§§.__¶¶_¶¶__¶¶¶¶¶
___§§__§§§§§§§§წ§§§§§§§§
___§§____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
___§§______¶¶¶¶¶¶¶¶
_____§§____¶¶¶¶¶¶¶¶
_______§§§_¶¶¶¶¶¶¶¶
_____________¶¶¶¶¶
__________¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

(♥) (♥)(♥)(♥) (♥)(♥) Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!

Trzymam kciuki za mamusie na porodówkach, oj to sie zaczeło hurtowo tak jak mówiłam, aż mnie dreszcze przechodzą... HURRAAAA DZIDZIUSIE SIE RODZĄ !!!!

reklama
Efe, Enka wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin
Witam ale super wiesci z rana az milo sie czyta jak sa nowe bobasy
Taszka trzymammkciuki oby poszlo bardzo szybko i beznolesnie:-)

ooo prosze chwilke mnie nie było,a juz jedno dzieciątko jest,a za niedługo bedzie następne i następne

a ja sie cos źle czuje i zastanawiam sie czy to pogoda czy nie,jest mi niedobrze i mam biegunke,jakoś cieżko mi,a tu sie balkonu zbytnio nie da otworzyć bo u nas oberwanie chmury i mi zalewało pokój

ale zupka nastawiona,gulasz sie dusi,wiec bedzie chwilka spokoju i chyba wypakuje torbe dzisiaj z tego wszystkiego

Efe, Enka - wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, satysfakcji no i łatwego porodu!!! i zdrowych maluszków przede wszystkim :)

no a wieści dzisiejsze faktycznie budujące :):):)trzymam kciuki za dziewczyny...
u Karola nie wygląda to na nic powaznego, na razie odsypia nocne wstawanie (ja jak widać już nie) ale wybiorę się z nim do lekarza choćby po to żeby usłyszeć że to niegroźne przeziębienie...a potem dopiero pomyślę o położnej;)

Co za wspaniałe wiadomości z rana :-):-):-)

Karincia gratuluje synka :tak: dużo zdrówka dla ciebie i dla Adrianka

Maggie i Taszka - szybkich i bezbolesnych porodów :-):-):-)

Efe i Enka -spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdrówka radości i miłości i grzecznych maluszków :-):-):-)

a ja nadal 2 w 1... chociaz wczoraj przez cały dzień co godzinke albo dwie miałam takie bóle jak na okres - to są skurcze? czy czegoś innego mam sie jeszcze spodziewac? :confused: moze cos sie ruszy w koncu i u mnie....

reklama
ooo prosze chwilke mnie nie było,a juz jedno dzieciątko jest,a za niedługo bedzie następne i następne

a ja sie cos źle czuje i zastanawiam sie czy to pogoda czy nie,jest mi niedobrze i mam biegunke,jakoś cieżko mi,a tu sie balkonu zbytnio nie da otworzyć bo u nas oberwanie chmury i mi zalewało pokój

ale zupka nastawiona,gulasz sie dusi,wiec bedzie chwilka spokoju i chyba wypakuje torbe dzisiaj z tego wszystkiego

Piwonia,moze i u ciebie cos sie zaczyna dziac,co?

A ja dzis znow nie wiem co na obiad...buuu

Ostatnia edycja:
Do góry