reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Behhh moja historia jest podobnie zakrecona. My sie poznalismy w Szkocji gdzie ja pojechalam na zarobke a Davide przyjechal jako turysta i spotkalismy sie w hostelu w ktorym oboje mieszkalismy przez krotki czas. Przez 1szy rok porozumiewalismy sie po angielsku. Ja sie zaczelam uczyc wlsokiego sama odkad Go poznalam. Uczylam sie z netu i z ksiazek i nauczylam sie podstaw w rok, potem sie przeprowadzilam tutaj i poszlam na kurs dla obcokrajowcow no i tez niejako nie mialam wyboru bo z Davide rodzina TYLKO po wlosku, nawet
Co do gramatyki to Goska opowiadała,że Moreno sie na nia wsciekał,że pisać sie nie umie nauczyć,bo ona najpierw poznała mowe i to ta taka potoczną a dopiero później całą resztę.No bo przeciez do urzędu tez trzeba iść cos załatwic :rofl2:
Moja kuzynka mieszka we Włoszech juz 16-17 lat :-D

a wierci się głównie w nocy:-):-)

teraz szukam na allegro zimowego kombinezoniku, to będzie moja pierwsza licytacja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: oby mnie to nie wciągnęło za bardzo;-)

A jak Twoje staranka?
A tak Allegro potrafi wciągnąc :-D
Podjeliśmy decyzję,że idziemy na żywioł :-) nie mierzę temperatuty,nie mam suwaczka z dniami cyklu(staram się nie zerkac na Marzenki :-D) co ma byc to bedzie.Jak do końca listopada się nie uda to wtedy ide do G na rozmowę co dalej

reklama
A tak Allegro potrafi wciągnąc :-D
Podjeliśmy decyzję,że idziemy na żywioł :-) nie mierzę temperatuty,nie mam suwaczka z dniami cyklu(staram się nie zerkac na Marzenki :-D) co ma byc to bedzie.Jak do końca listopada się nie uda to wtedy ide do G na rozmowę co dalej

ja pamiętam że miałam już umówioną wizytę u lekarza w klinice bezpłodnoci, czekałam na nią i wiązałam z nią duże nadzieje ale... nie pojechałam...bo... fasolka mnie wyprzedziła:-) tego Wam życzę;-) wiem, że catedra miała podobnie, tylko jak ona poszła do tego lekarza ale już z fasolką o której nie wiedziała:-)

Do góry