reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
skoro u Was deszczowo to znaczy, że u mnie też zacznie lać wieczorem albo najdalej jutro:baffled:zawsze do Polski B wszystko dociera z opóźnieniem:-D:-D:-D
ja już wypiłam dzisiaj dwie kawy to teraz będę się raczyć herbatką z pokrzywy, podobno dobrze robi na włosy a mi ostatnio strasznie wypadają:szok::szok::szok::szok:
i nadal za nic się w pracy nie wziełam:baffled::baffled::baffled:jakoś nie mam weny do roboty a i roboty prawie wcale nie mam:happy2:

My jestesmy po sniadanku ale ja jestem jakas mega zmulona:no::no::no:
Przydalby mi sie drzemka wiec jak poloze dziewczynki to sama tez sobie pospie;-):-)
No i jeszcze @ sie zbliza-powinna przyjsc w czwartek ale chyba zawita szybciej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mlody wlaczyl sobie sony a dziewczynki hmmm nawet nie wiem gdzie sa i co robia:szok::szok::szok:
Pada wiec siedzimy w domu:no:

skoro u Was deszczowo to znaczy, że u mnie też zacznie lać wieczorem albo najdalej jutro:baffled:zawsze do Polski B wszystko dociera z opóźnieniem:-D:-D:-D
ja już wypiłam dzisiaj dwie kawy to teraz będę się raczyć herbatką z pokrzywy, podobno dobrze robi na włosy a mi ostatnio strasznie wypadają:szok::szok::szok::szok:
i nadal za nic się w pracy nie wziełam:baffled::baffled::baffled:jakoś nie mam weny do roboty a i roboty prawie wcale nie mam:happy2:
nie wiedzialam tez musze sobie taka herbatke sprawic, włoy to na potege mi leca, :tak::tak::tak::tak:
po czarku mi zostało:tak::tak::tak:

ewelinkaaa a gdzie twoj m pracuje:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

U nas tez pada.
A moj maz w domku robi tatuaze.
Narazie jest bez pracy - 8 miesiecy byl na zwolnieniu lekarskim (zagranicznym)wiec sie nam opłacało. Miesiac temu sie zwolnil bo i tak pracy nie mieli dla niego (kryzys) i robi badania do innej pracy. I tak sobie dorabia.

Ja musialabym sie wziasc za sprzatanie bo tak to przekladam z dnia na dzien:no::no::no:
Wczoraj uszykowalam sobie sterte prasowania i tak lezy sobie do dzisiaj nietknieta-przenioslam to tylko do innego pokoju:-D:-D:-D
A i jeszcze nie wymyslilam prezentu na chrzciny:baffled::szok:Niby siora chce fotelik samochodowy do 18 kg ale to bysmy musialy razem kupic i jakos nie mozemy sie zgrac w czasie:no:a mialysmy isc tylko do pati i maksa
Wiec chyba dam kase i sami sobie kupia

EWELINKA
Ja kiedys chcialam taki fajny tatuaz ale jakos stchorzyłam:no::-D
Wy to pewnie obydwoje macie jakies fajne:confused:

U nas tez pada.
A moj maz w domku robi tatuaze.
Narazie jest bez pracy - 8 miesiecy byl na zwolnieniu lekarskim (zagranicznym)wiec sie nam opłacało. Miesiac temu sie zwolnil bo i tak pracy nie mieli dla niego (kryzys) i robi badania do innej pracy. I tak sobie dorabia.

kurcze, moj m marzy o tatuazu, ale narazie nas na taki wydatek nie stac :tak::tak::tak::tak:
a ja to tylko takie z henny preferuje :tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry