reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A ja dzisiaj z teściową po raz pierwszy robiłam knedle ze śliwkami i wyszły nam mega dobre:tak::tak: aż wstyd się przyznać, ale zjadłam 5 sztuk:zawstydzona/y:
a moja mama robi takie pyszne knedle z morelami po "austryjacku" kostka cuktu zamiast pestki :-):-):-) i potem obtaczane w bulce tartej z orzechami mielonymi i maselkiem - pychota... a robi je pol godziny...szok:szok::szok::szok:

Witam

Dzien dobry wszystkim!!!

Loree-...ja bym powiedziala malej ciekawskiej istotce, troche prawdy a troche "nibyprawdy"...ale obrazowo....mianowicie:
ze ziemia caly czas sie kreci wokol swojej osi...troche jak hulahop wokol bioder....(pokaz jej to na piłce, jablku, globusie, ..., jakkolwiek)-czyli ze ziemia ciagle sie rusza, ale bardzo, bardzo powoli - tak wolno, ze jak na niej stoimy to tego nie czujemy.... Chmurki zas - tez poruszaja sie po niebie jak dmucha na nie wiatr....i one czasem poruszaja sie szybko a czasem powoli....w zaleznosci od tego jak silny jest wiatr....
I jesli wiatr dmucha słabo i w tym samym kierunku, w ktorym porusza sie ziemia - to patrzac na chmurki i wydaje nam sie ze stoja w miejscu...bo sa ciagle nad nami....pokaz jej to np. idac kolo niej po pokoju i niosac cos nad jej glowa, niech idac ciagle na to patrzy....zobaczy, ze jest to ciagle nad glowa...w tym samym miejscu, choc sie przemieszcza....
...wiecej w tej kwestii chyba juz nie wymysle:-)[/COLOR][/FONT]
matko...co bedzie nastepne???
[COLOR=#00
[FONT=Comic Sans MS]

I Ty to tak na biegu wymyslasz? Bo wiesz, ja jestem często atakowana takimi pytaniami i czasem to juz pomysłów mi brak. Ale cieszę się,że ja interesują takie sprawy. Dzięki, buziak.

Zapomnialabym: macie pozdrowienia do Zajaczka z.......EGIPTU!!! [/QUOTE]

Takiej to dobrze! Ucałuj ją od nas!

A i sie pochwalic zapomnialam, kupilismy nowe (znaczy uzywanie :-p) auto, bo moj m. oszalal na punkcie bezpieczenstwa rodziny, ktora wg niego na 100% sie powiekszy.

Takie autko mamy, tylko inny kolorek (szampanski srebny :-p)
Mazda Tribute 2.0 benzyna (710752109) - Aukcje internetowe Allegro

Fajniutki!!!Ja zawsze lubiłam duże auta. Takie czołgi. Niestety mąż dał mi wybór- albo kupujemy dom, albo BMW X5. No gdzieś musze mieszkać...

no kurna już 4 chętne na gołąbki się zrobiły :)

Pewnie nie są w wersji wegetariańskiej, więc się nie wpraszam;-)

Witam dziewczyny jak długo się staracie o dzidziunię bo ja dopiero zaczęłam no miesiąc temu ale jestem tak napalona na dzidzię że tylko działamy i działamy:-) mam już 3 letniego synka ale musi mieć rodzeństwo:-) takie staranie to fajna sprawa:-)

Nie ma reguły. A jak długo się staraliście z synkiem?

Hejka Eve:-)Oj mam takie mdłości ze juz wytrzymac nie idzie,ale czuje sie juz lepiej jak dzieciątko widziałam jak narazie jest dobrze oby tak dalej:tak:

Ja nie miałam takich mocnych, ale może powinnaś poczytać trochę jak je złagodzić. Jest wątek o tym. Po co się tak męczyć jak można sobie pomóc? Oby przeszły w drugim trymestrze. Albo nawet szybciej.

hm...........w tym roku to juz moj drugi poród............chyba otworze porodówkę w domu......

Całkiem dochodowy biznes. Tylko nerwy trzeba mieć ze stali:-D

To ja sie zglaszam!!!! Najbardziej chcialabym rodzic w domu! :tak: Albo cesarka na zyczenie....

Bałabym się w domu. Ja tylko cc.

Ile dni zostaje sie po porodzie w szpitalu?
To zależy od szpitala. Te "nowoczesne" wypuszczają nawet w 2 dobie a po cc w 3. A w pozostałych to różnie. Czasem 3, czasem 5 dni. Zależy od zdrowia Twojego i dziecka. Moja córka w 5 dobie dopiero dostała żółtaczki i wyszłyśmy po tygodniu.

Asiq sto lat!!!

Kaprycha trzymam kciuki!

no wiesz.....ja z zawodu sprzedawca......i do dzis dnia stoje na rynku.....moj syn kilka rzy pojechał zemna i sie pyta jak ja to wytrzymuje...........takze nerwy mam ok.......nawet powiedziałabym ze w trudnych sytuacjach jestem bardzo opanowa i mysle rozssądnie

reklama
Do góry