reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny na sam poczatek witam Was :tak:
mam nadzieje ze wybaczycie mi moja nieobecnosc ale wiecie jak u mnie teraz bywa
jezdzimy zalatwiamy bo co chwile czegos brakuje klientek na tipsy przybywa o zgrozo brakuje mi rak :szok::szok::szok::szok: i oczu do upilnowania malegooooo :sorry2::sorry2::sorry2:
juz sie nie moge doczekac kiedy to wszystko sie skonczy i troche odsapne :tak::tak:
ale trzeba troche czasu....
no jutro jeszcze do USC, do Panstwa G., do banku i to takie latanie
ale mamm nadzieje ze sie oplaci to juz nie bede marudzic :-p:-p:-p

reklama
Hej!

Jestem mamą 3 letniego Sebastiana, od roku jestem mamą siedzącą w domu, mieszkamy w Norwegii, nie mam tu żadnych znajomych ze względu na brak języka norweskiego i strasznie mi się nudzi. Codziennie wychodzimy na podwórko, poza tym pranie, sprzątanie, gotowanie. Mąż pracuje i cały czas go nie ma w domu bo często robi nadgodziny bo dużo pracy mają. Chętnie bym gdzieś wyszła i z kimś pogadała ale tu nawet nie ma gdzie się ruszyć, z tym jest tragedia...
Pozdro dla wszystkich nudzących sie mam.:-D
witam nowa mamusie domowa :-D:-D:-D

I wkoncu dotarlam:tak:
Wzielam siore na zakupy i kupilam prezent dla chrzesniaka:tak::tak::tak:
Jak wrocilismy do domu to chcialam wlaczyc laptopa ale nie moglam:no::no::no::szok:Przed wyjsciem Dominik go "wylaczal" bo niby Wiktoria wlaczyla i znowu mi wszystko skasowali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jakos udało mi sie wszystko odzyskac i go wlaczy,zostal mi tylko norton do uruchomienia,ale M wpisal tam jakies haslo i ja nie mam pojecia jakie a zostalo mi jeszcze 80 dni subskrypcji wiec bez sensu zebym kupowala nowego

a ja dziś wywaliłam M z Oliwka na spacer a ja sama wzięłam się za prasowanie.oj było ciężko.2 h prasowałam,już miałam dość.ale wszystko wyprasowane i ładniutko poukładane :-):-):-):-):-)
Ja tez wkoncu bede musial sie za to wziasc a nie tylko przenosic z pokoju do pokoju;-):-D
A ja mam totalnego doła :-:)-:)-(

nawet wieśc o tym ze bede ciocia bratanka mnie nie ucieszyla :no::no::no:

czarek rano zwymiotował, niedużo wiec zarzadzilam glodowke :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do rana nic tylko suche wafle i pić :no::no::no::no:

a ja to juz wogole masakra:no::no::no::no:

bylam u gina zbadał mnie zrobił usg i pokazał że nie znalazł zadnego zarodka :no::no::no::no:
w dodatku znalazł jakies małe torbiele koło lewego jajnika (jak mnie badał właśnie tam mnie bolało)

zlecił mi badania beta hcg dzis mialam pierwsze za dwa dni drugie :baffled::baffled::baffled:
powiedział że to jest albo baaaaaaardzo wczesna ciąża że nie widać zarodka (no ale chyba dostałabym okres :confused::confused::confused::confused::confused: bo mowiac baardzo wczesna moim zdaniem mial na mysli 2-3 dni a to juz ponad tydzień ba 10 dni)
albo ciąza jest pozamaciczna ( wg mnie to właśnie będzie to dziś robilam kolejny test wyszedł pozytywnie pasek nie był aż tak wyraźny jak przy czarku ale nie był blady jak wcześniej poprostu był troszkę jaśniejszy od tego drugiego)
na necie znalazłam że przy ciąży pozamacicznej tak wlasnie wychodzą testy bo wolniej wytwarza sie hormon hcg :-:)-:)-:)-:)-(

ja juz naprawde nie mam sily, łzy cisną mi sie do oczu i rycze od kąd wyszłam od lekarza :angry::angry::angry::angry::angry::-:)-:)-:)-:)-:)-(
Trzymam kciuki zeby bylo ok:tak:A bardzo wczesna ciaza to nie 2-3 dni ale nawet 2-3 tygodnie

nie wiem czy to źle czy dobrze wytłumaczie mi :
moje usg:
macica ap 46 mm
endometrium 9 mm
okolica przydatków bz

znalazlam juz z tym endometrium ale reszty nie moge znaleźć:no::no::no::no:
pomóżcie proszę:tak::tak::tak::tak:
bz to bez zmian
a ta wielkosc macicy to nie wiem
Hej!

Jestem mamą 3 letniego Sebastiana, od roku jestem mamą siedzącą w domu, mieszkamy w Norwegii, nie mam tu żadnych znajomych ze względu na brak języka norweskiego i strasznie mi się nudzi. Codziennie wychodzimy na podwórko, poza tym pranie, sprzątanie, gotowanie. Mąż pracuje i cały czas go nie ma w domu bo często robi nadgodziny bo dużo pracy mają. Chętnie bym gdzieś wyszła i z kimś pogadała ale tu nawet nie ma gdzie się ruszyć, z tym jest tragedia...
Pozdro dla wszystkich nudzących sie mam.:-D
Witam:-)

Moje dziewczynki wlasnie zasypiaja i na narozniku w salonie ale do siebie do lozecek nie chca isc:no::no::no:

Jak wrocilismy do domu to chcialam wlaczyc laptopa ale nie moglam:no::no::no::szok:Przed wyjsciem Dominik go "wylaczal" bo niby Wiktoria wlaczyla i znowu mi wszystko skasowali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jakos udało mi sie wszystko odzyskac i go wlaczy,zostal mi tylko norton do uruchomienia,ale M wpisal tam jakies haslo i ja nie mam pojecia jakie a zostalo mi jeszcze 80 dni subskrypcji wiec bez sensu zebym kupowala nowego
pochwal się zakupem :tak::tak::tak::tak::tak:

ja wrocilam z jajecznica :-D

to lobuziaki

reklama
pochwal się zakupem :tak::tak::tak::tak::tak:
Tych zakupo jest cała siatka za smyka bo siora wziela sobie jedna zabawke a reszte takich rzeczy praktycznych:tak:Jestem tylko ciekawa ak ja to zapakuje i zabiore ze soba:szok:
A wiec kupilam interaktywnego misia Teddy,mleko bebilon duze,dwie herbatki hipp,plyn do kapieli j&j na dobranoc,kubek niekapek lovi i czteropak chusteczek pampers:-)

ja wrocilam z jajecznica :-D

to lobuziaki
Ale mi narobilas smaka:tak::tak::tak:A jestem mega glodna:-)

Moja Wiki juz spi u mnie a Klaudia nagle wstala ,ale chyba zaraz tez padnie:-D:-D:-D

Do góry