reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski wpadlam sie przywitac;)
testuje inetrenet z mojego el bo wykupilam w orange 20mb za 10zl.mam nadzieje ze z tego konta mi idzie.nie wiem xzemu z siory kartak sie nie chcialo polaczyc:baffled:

u nas jakos powoli leci.pogods sie popsula strasznie mi do was teskno.na gg mniej mi ciagnie wiec moze chciaz tam w dzien uda mi sie na chwile zajrzex.
mam prosbe=Dowikla )albo ktorakoloiwke z dziewczynz) moyesy mi sparwdyic na stronie orange jak sprawdzic w orange free ile jeszcze transferu zosatlo?
bo teraz orientacyjnie patrze na licznik ale zebym sie nie walnela.tylko daj mi znac na gg/

reklama
ANABUBKA kazala napisac ze odpadla:no:

Oto moja wymeczona ferajna:-D:-D:-DJak po jakiejs imprezce:szok:

Załączniki

• SDC11061.jpg
    SDC11061.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 32
Witam:-D:-D:-D

No to super prezent-coś do zabawy i praktyczne rzeczy:tak::tak:
A. juz śpi, ja umyłam wózek bo jutro daje go na reklamacje-podobno ma trwac tydzień naprawa i maja wymienić stelaż. Ale dostaniemy zastępczy-aż mi kopara opadła-jak w autoryzowanym serwisie samochodowym:-D:-D:-D
nie wiedziałam że tak robią :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

wpadlam na chwile wieczorkiem-zab mnie boli jak choleraa-juz 2 apapy wzielam i ucho jeszcze od niego strasnie nawala i wogóle cała strona:baffled::baffled:

łaże isie krece w kolko bo na miejscu nei potrafie usiedzec z bólu:baffled::dry:
ból zęba najgorsze co może człowieka spotkać :tak::tak::tak::tak:

Tak się zastanawiam teraz bo Siostra tez chce żebym, była chrzestyna ale nie wiem czy mogę bo nie mamy ślubu kościelnego:baffled: Nie wiecie jak to jest?

my mamy ten sam problem :tak::tak::tak::tak:
mamy takiego ksiedza ze szok, wyobrazcie sobie ze przyjechal teraz z wakacji :tak::tak::tak::tak: i powsadzał przez listonosza w kazda skrzynke kartke świateczną (bożonarodzeniową) w kopertę ostęplowaną pieczątką pt: ofiara na kościół :no::no::no::no: a jak sprzatamy kościół to w ksiedze w ktorej sie zapisuje sa tez koperty pt: ofiara od sprzątaczek
i tak na kazdym kroku :tak::tak::tak::tak::szok::szok::szok::szok::szok:
a ja juz tak kombinuję że może jak sie zalatwi nauki przedmałżeńskie pójdzie łatwiej, wiesz to nie bedzie małżeństwo ale zawsze jakiś poważny krok w tę stronę :tak::tak::tak::tak::tak:

A sie wyzalilam w "jak ratowac swoje małżenstwo"..
Mąz przyszedł pijany po raz "xxxx" i poległ w 2 pokoju.

faceci :-:)-:)-:)-:)no::no::no::no:
mój wie ze jak przegnie to spi na wersalce w duzym pokoju a ze nie lubi spac sam wiec probuje pic jak najmniej :tak::tak::tak::tak::tak:

Mieszkam na wiosce i on wie że kościelnego nie mamy jak był na kolędzie to mu powiedziałam że chcemy w tym roku jak troche finansowo sie podniesiemy(on sam za ślub 700zł bierze +zapowiedzi 150) i jak zdrówko Zuzki będzie ok. A teraz Tata chory więc nie wiem kiedy stanę przed ołtarzem. A marzy mi się:-)Ten ksiądz jest taki że na mszy w niedziele po nazwisku mówi kto do kościoła nie chodzi. Jak znajomi chrzcili dziecko i nie maja śłubu to na chrzcie na kazaniu powiedział że dziecko w grzechu wychowywać będą. No i kartki do spowiedzi chrzestnym daje:szok::angry::baffled:
swoja droga kościół nie jest instytucją opodatkowaną tak więc żadnych opłat pobierać nie powinien moim zdaniem
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
witam laseczki wpadłam na chwilunie ( nie żebym tam jakaś uzleżniona od bb była:-D)
doczytałam tylko że meduskę boli ząb możesz apap ,padadol,alev (najlepszy na ból zębów zreszta) i najlepiej dentysta ale wiem jak to jest jak się człowiek boi a najlepiej sie połóż z głową nisko a tułowiem wysoko to pomaga:tak:
no i zmykam bo pietruszka mnie woła a taki pachnący wymyty pachnie bruno bonami jak nic będziemy sie dobrze bawić;-);-);-)buziaki jutro melduję się rankiem z kawą kobitki obecność obowiążkowa:-D:-Dzaznijcie się przyzwyczajać że niedługo szkoła i trzeba wcześniej wstawać i meldujcie się już tak koło 7:-D:-D:-D:-D
mmmm szykuje sie niezla nocka :tak::tak:;-);-);-):-D:-D

jakie słodziaki zdjęcie przecudne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anabubka to dla ciebie :

Wyślij SMS-a o treści ILE pod numer 1666 (koszt SMS-a zgodny z cennikiem Twojej obecnej taryfy). Po chwili dostaniesz SMS-a zwrotnego.

wracaj do nas szybko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dowikluś zdjęcie normalnie po imprezowe:-D:-D:-D:-D:-D:-Dszczypiorki są super:-D:-D:-D:-D
witam porannie gdzie wszystkie z kawą??????????
nocka ok :tak:toni obudził się raz o 4 na piciu a potem spał ale już o 6.30 wyspany(szykuje sie na szkołę:-D) adam nie spi od 4 bo mu się koszmary śniły to pietruszka obudził się przd 5 zbaczył że adam nie śpi wzioł go do kuchni i siedzieli i gadali pijąc herbatkę:szok::szok:wieczór no jami;-);-):-):-):-):-)
julina jeszcze śpi dzisiaj mam w planie prasowanie bo znów kosz kipi 3 prania od niedziei i trzeba poprasować a potem wyprawa do biedronki po pampersy chusteczki kaszkę i jakieś inne pierdoły tylko ta moja biedronka to tak zaopatrzona że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no ja nadrabiam wszystko wy meldujcie się z kawusią:cool2:

Ja się meldujękochana
Troszkę później, ale najpiew nadrobiłam wczorajsze zaległości

Nocka jako taka, ale nie najgorsza, nie mam co narzekać jak sie ostatni tydzień jeszcze pamięta, hihi
POgoda masakra, planowałam wypad do Moni a tu taka dupa wisi w powietrzu:)))

reklama
witaj lunka:happy2:
u ns pogoda widać będzie ok słonko troszkę chmurek jak na spacer ideał a moja julina nadal śpi i co by było śmieszniej adam też padł u mne przed telewizorem tylko toniek chodzi na czworaka i bawi się w najlepsze:-D:-D

Do góry