reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
Tych zakupo jest cała siatka za smyka bo siora wziela sobie jedna zabawke a reszte takich rzeczy praktycznychJestem tylko ciekawa ak ja to zapakuje i zabiore ze soba
A wiec kupilam interaktywnego misia Teddy,mleko bebilon duze,dwie herbatki hipp,plyn do kapieli j&j na dobranoc,kubek niekapek lovi i czteropak chusteczek pampers:-)
Ale mi narobilas smakaA jestem mega glodna:-)
Moja Wiki juz spi u mnie a Klaudia nagle wstala ,ale chyba zaraz tez padnie![]()
a no i dobrze, to na prezent

kurcze moze siostrze tez taki kupie jak chrzcic bedzie

a czemua ja mam doła![]()

wiesz ze ja z mila checia sie podziele nawet troche zostalo...Tych zakupo jest cała siatka za smyka bo siora wziela sobie jedna zabawke a reszte takich rzeczy praktycznychJestem tylko ciekawa ak ja to zapakuje i zabiore ze soba
A wiec kupilam interaktywnego misia Teddy,mleko bebilon duze,dwie herbatki hipp,plyn do kapieli j&j na dobranoc,kubek niekapek lovi i czteropak chusteczek pampers:-)
Moja Wiki juz spi u mnie a Klaudia nagle wstala ,ale chyba zaraz tez padnie![]()

wiec prosze wirtualnie bede podawac Ci z widelczyka

WitamHej!
Jestem mamą 3 letniego Sebastiana, od roku jestem mamą siedzącą w domu, mieszkamy w Norwegii, nie mam tu żadnych znajomych ze względu na brak języka norweskiego i strasznie mi się nudzi. Codziennie wychodzimy na podwórko, poza tym pranie, sprzątanie, gotowanie. Mąż pracuje i cały czas go nie ma w domu bo często robi nadgodziny bo dużo pracy mają. Chętnie bym gdzieś wyszła i z kimś pogadała ale tu nawet nie ma gdzie się ruszyć, z tym jest tragedia...
Pozdro dla wszystkich nudzących sie mam.![]()

Tych zakupo jest cała siatka za smyka bo siora wziela sobie jedna zabawke a reszte takich rzeczy praktycznychJestem tylko ciekawa ak ja to zapakuje i zabiore ze soba
No to super prezent-coś do zabawy i praktyczne rzeczy

A. juz śpi, ja umyłam wózek bo jutro daje go na reklamacje-podobno ma trwac tydzień naprawa i maja wymienić stelaż. Ale dostaniemy zastępczy-aż mi kopara opadła-jak w autoryzowanym serwisie samochodowym

Apap w ciąży?wpadlam na chwile wieczorkiem-zab mnie boli jak choleraa-juz 2 apapy wzielam i ucho jeszcze od niego strasnie nawala i wogóle cała strona
łaże isie krece w kolko bo na miejscu nei potrafie usiedzec z bólu![]()
ewelinkaaa7
Fanka BB :)
A sie wyzalilam w "jak ratowac swoje małżenstwo"..
Mąz przyszedł pijany po raz "xxxx" i poległ w 2 pokoju.
wspolczuje kochaaaaaaaanawpadlam na chwile wieczorkiem-zab mnie boli jak choleraa-juz 2 apapy wzielam i ucho jeszcze od niego strasnie nawala i wogóle cała strona
łaże isie krece w kolko bo na miejscu nei potrafie usiedzec z bólu![]()
zycze przespania nocki zeby nie bolalo....
aha a tak na marginesie beda Ci jeszcze potrzebne te przepisy

hahah no popatrzWitam
No to super prezent-coś do zabawy i praktyczne rzeczy
A. juz śpi, ja umyłam wózek bo jutro daje go na reklamacje-podobno ma trwac tydzień naprawa i maja wymienić stelaż. Ale dostaniemy zastępczy-aż mi kopara opadła-jak w autoryzowanym serwisie samochodowym![]()

to zalezy od kosciolaTak się zastanawiam teraz bo Siostra tez chce żebym, była chrzestyna ale nie wiem czy mogę bo nie mamy ślubu kościelnegoNie wiecie jak to jest?

reklama
tacy sa faceciA sie wyzalilam w "jak ratowac swoje małżenstwo"..

ale ma kare bo jak spi w drugim pokoju to popamieta - ja mojemu tez tak robie

Podziel się: