reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
MARZENKO no raczej szans nie ma..test tydzień temu robiony - negatywny..a dwa tygodnie temu lekarz powiedział że to :"raczej chyba nie napewno ciaża"..a ja czekam..i powoli sie denerwuje bo 22 sierpnia mam urodziny i idziemy na wesele a dzien pozniej jedziemy na mazury i wolalabym juz wiedziec na czym stoje i fajnie by bylo byc juz po @ bo tak to wyjazd zmarnowany :(

ale owiec mniie czemu tobie sie spozna bo nie skumalam... ja to czekam na @ po zabiegu i mnie to czekanie wkurza...

GOSIU ja pamiętam czemu u Ciebie brak @..ja myślę że lada dzień Ci przylezie i będziesz się nią cieszyć :)) a nie myślałaś żeby iść do gina i żeby cię tam w środku obejrzał?
A czemu mnie się spóźnia? A żeby to ktoś wiedział..

GOSIU ja pamiętam czemu u Ciebie brak @..ja myślę że lada dzień Ci przylezie i będziesz się nią cieszyć :)) a nie myślałaś żeby iść do gina i żeby cię tam w środku obejrzał?
A czemu mnie się spóźnia? A żeby to ktoś wiedział..
no ja bylam u gina 2 vtyg po zabiegu i bylo ok - wszystko czyste, zadnych resztek...wiec pozostaje czekanie...

reklama
Cześć Dziewczynki :-) Przyłączam się do porannej kawki i herbatki Oli :-) Oleńko, mam nadzieję, że to tylko chwilowe samopoczucie.

Do góry