reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Edee fajnego masz smyka:) Widzę że Twój młody marszczy nosek tak jak moja;)

Ja jestem w pracy wiem nie mam za wiele czasu:)

oj marszczy marszczy i to bardzo :-D:-D:-D:-D, a najlepsze jest to, że jak płacze to cała broda mu się tak mocno i szybko trzęsie (tak jak gdy jest nam zimno) i to tak strasznie śmiesznie wygląda, że jak zaczyna płakać to wołam na niego "trzęsi broda ":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o i znów ten urwis siedzi pod łóżeczkiem, pewnie kurze wyciera, bo mama na bb siedzi :zawstydzona/y::sorry2::baffled::szok::szok::-D:-D:-D:-D

oj pusto, ja dziś taka senna jestem niedobrze mi teraz jem i ide szybko sie trochę przespać puki Fifi śpi gdyz nawet na klawiaturze nie mam sił pisac:-:)-(

no dziewczynki zbieram sie powoli do domu:-)
od jutra ide na urlopik a w piątek jedziemy juz do Karpacza:tak::-)
moze bedziecie łaskawe i nienaskrobiecie za duzo, choć watpie znając wasze mozliwości:tak:
buziaki

A tak Alan spędza wolny czas :-D:-D:-D:-D

I przyłapany na kradzieży pamperów :-p:-D:-D:-D

i przepraszam, że tutaj :zawstydzona/y: ale jakoś tak pusto tu dziś, że może cosik ruszy to forum z kopyta :sorry2::zawstydzona/y:
Swietny bąbelek
I Ja cię miałam na taka dobra mamusię, a Ty nadajesz się do nas, dziecko po łóżeczko wsadziła i kurze każe wycierac:szok:

no dziewczynki zbieram sie powoli do domu:-)
od jutra ide na urlopik a w piątek jedziemy juz do Karpacza:tak::-)
moze bedziecie łaskawe i nienaskrobiecie za duzo, choć watpie znając wasze mozliwości:tak:
buziaki
Miłego urlopu kochana i nie szalej za bardzo z mężem, bo jeszcze rodzeństwo Lence dorobicie:szok:

A ja dzisiaj mam masakrę w robocie:wściekła/y: i to akurat jak moja mamuśka pojechała sobie na zakupy, a mnie zawołała do Małej, ltóra sobie smacznie spała, jak tylko wstała i trzeba było dac jesc to naszło się klientów i wszysscy do pani Agnieszki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ale jestem wkuziona

reklama
ja juz sie wyspalam:-:)-:)-:)-( lilac masz mi tutaj natychmiast przyjechac zajac sie Filipem gdyz mi sie chce spac a on mi nie pozwala ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled:

Do góry