Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ. STO LAT DLA JUBILATEKwszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla zuzi córeczki joanny zdrówka super 6 w szkole i mase śmiechu na codzień
wszystkiego najlepszego w dniu wczorajszych urodzin dla emily córeczki a&e kochana emily pierwszy roczek życia za tobą dużo zdrówka uśmiechu i miłości![]()

:-):-):-):-):-):-):-):-)DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ. STO LAT DLA JUBILATEK:-):-):-):-):-):-):-):-)

hejka :-)
my dzis pobudka o 7.00 więc nie az tak tragicznie
za to pogoda od rana do d....... leje cały czas
moje dziecię siedzi mi na kolanach i chce ze mna klikaćoj marudna dziś jest z rana
a M jak zwykle w najlepsze sobie śpi![]()

(oj coś ostatnio moje myśli kierują się w jednym kierunku hehhehe
)helo helo moje kochane))))))))))))))))
Pati kochana dziekuje za smskal
laski konbinowalam kombinowalam i cos wymyslilalm.
nie bede z wami od rana do nocy ale bede codziennie:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
mam drugi numer od siory i z reguly z niego dzownie jak jest cos na koncie.w mixplusie.i tam internet jest tanszy=pakiet 100mb jest za 10zl a w orange za 10zł jest 20mb.wiec troche sobie posiedze.nie bede sciagac filmow czy cos ale zawsze to dobre
bo normalnie 2tyg bez was to koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma z kim pogadac i z czego sie posmiac a wy jestescie lkiem na wszytskie smutki:-):-):-):-):-):-):-)
mala placze wie zaraz wracam.nie uciekajcie
Pomyślimy 
Witam wieczorowo.
AGNES GRATULUJE ZĄBKÓW I 5 TYS
) DO WYBORU

Ta zerówka to w szkole bo u nas do przedszkolnej przyjmowali tyko w przypadku gdy pracuje oboje rodziców.Mamita,dobrze z tatą troszkę lepiej.
Makunga,a ta Twoja zerówka to w szkole czy przedszkolu?Bo w naszym przedszkolu to trzeba tylko ręczniczek,kubeczek,szczoteczka do zębów i pasta, teczka z gumką na prace i zeszyt 16 kartkowy w kratkę i w 3 linie a resztę dzieci mają z przedszkola
.

kochana no więc:
bloki rysunkowe 2
bloki techniczne2
papier kolorowy2
blok techniczny kolorowy2
kredki bambino
kredki ołówkowe
kredki świecowe
pisaki
ołówki2
bibuła 5 kolorów
klej w tubece2
farby plakatowe
frby akwarele
plastelina
pędzelki duży i mały
kubek do malowania
fartuszek
2 małe ręczniczki
teczka na prace
gumka
temoerówka
nozyczki
zeszyt w kratkę
no to chyba wsio![]()

:-):-):-)Niestety takie okropne u nas realia, najgorzej mają ci co chorują albo zajmują się chorym... Współczuję kochana....Wyobraźcie sobie że pampers dla dorosłej osoby kosztuje 4zł 1sztA na recepte grosze. Więc mama poszła do przychodni po recepte i nie chcieli jej wypisac bo skoro tata jest w szpitalu to powienien miec od nich pampersy ale oni nie mają. A w aptece powiedzieli że musi byc zgoda z NFZ na darmowe pampersy,a najbliższa jednostka nfz jest 80km od nas
Masakra jakaś.
Jutro musze auto do mechanika odstawic bo coś mi dzisiaj szwankowało-aż się boję kosztów![]()

moja wina źle założyłam pampka gdyby to pietruszka to bym miała na kogo zgonić a tak no moja wina jak nic

Oj widać malutki wypadek hiihimusiałam prać dywan bo mi syn kupsko zgubił z pampersamoja wina źle założyłam pampka gdyby to pietruszka to bym miała na kogo zgonić a tak no moja wina jak nic
toni sobie znalał zabawę otwiera szafki i wywala ubrania na podłogę no wkurza mnie tym ja mu pokazuję nu nu nie wolno on kręci głową nie patzry mi w oczy a łapką z tyłu wyciąga no cwaniur mój:-)

kurcze bilety troszku drogieOj widać malutki wypadek hiihi
A co do tych ubrań to chyba wszystkie dzieci uwielbiają taką zabawę hehehe
A ja zapomniałam napisać, że był u nas cyrk i byliśmy z małymi... Bilet dla dorosłego 40 zł. Ale przynajmniej maluchy miały ubaw![]()

Z radiowegowiktoria12 jeśli można spytać to z jakiego rezygnujecie???![]()