reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tusia Super, Ogromne Gratulacje!!! Spokojnej i zdrowej ciąży ! :-D:-D:-D:-D:-D

Paula widzisz jak szybko zleciało do urlopu :-) Paula własnie dziękuję że napisalaś że może mieć żółty kolor bo u mnie teraz taki ma :sorry: i zastanawialam się dlaczego ;-) a dzisiaj rano to samo, obudziłam się, gdzieś mi się podczas snu koszulka przesunęła, co zaowocowało mokrą plamą na kołdrze :szok: :-D ojej ale te wkładki to musze sobie kupić juz teraz bo biustonosz brudzę, tak jak piszesz :tak:

reklama
Cześć dziewczynki :)

TUSIA bardzo sie cieszę , gratuluje i życzę spokojnej i szczęśliwej ciązy

Pyszczku przychylam sie do opini o avencie:)

a wózek już wybrałas??

BERSHKA super wieści ...wszystko idzie ku dobremu , bardzo się cieszę , i mocno całuje:)

TEZ sie bardzo martwię o Gosię ....:(:(:(

Sorki Dziewczynki że na raty pisze ale komputer chce mi się zaktualizować i może mi się zrestartować za kilka minut, więc nie chciałam żeby jednego wielkiego posta wcięło :sorry:

Patrysiu czy mi się wydaje czy pierwszy raz napisałaś że mój Synuś kopie, hihih :-D:-D:-) myślałam że jeszcze liczysz na to że jednak dziewczynką się okaże :) Super że kopie, mój tez wczoraj dawal czadu :) Ciesze się że będę mamusią Synusia :-)

Gosiu ja też się martwię!!! Może zajął ją remont albo netu nie ma, nie wiem, oby nic złego się nie działo! Kochana odezwij się!

Anufifi wózeczek będzie Mutsy, tylko jeszcze nie wiem czy Urban Rider czy 4 Rider - czy tylne koła skrętne czy przednie :sorry: Mnie bardziej podoba się Urban ale jeszcze chce pokazac oba modele mojemu M jak pojedziemy do hurtowni, i wtedy zdecydujemy :) I chciałabym kupić na razie stelaż i gondolę, używany, tak jak wczesniej rozmawiałysmy na ten temat, a na wiosnę to sprzedać, a kupic lekką spacerówkę :)\Buziaki dla Ciebie!

Dziewczynki idę na śniadanko z Mamą :-) Do później!

hej dziewczyny!jak wlasnie dopiero dzis mam dostep do netu...w weekend bylismy na weselu i poprawinach w niedziele a wieczorkiem postanowilismy pojechac nad morze..dopiero w nocy wrocilismy...nwet nie mialam kiedy napisac ze nie bedzie mnie pare dni:-)milusi mi ze sie o mnie martwilyscie!!A tu tyle nowych wiadomosci:-)

Bershka kochana gratuluje:-)a jaki masz laktator reczny czy elektrycny??

A ja wróciłam od kolezanki i nasz Syneczek dostał wlasnie od niej swój pierwszy prezent! :-D Nie spodziewałam się w ogóle, a dostał taki sliczny misiowy kombinezonik z kapturkiem, taka krówka :-D Biały w czarne łaty krówki, na stópkach krowie łapki, a kapturek to łepek krówki z oczkami i uszami :-D Heheh śmieszny, z firmy Early days 0-3 miesiące. Przyda się na zimowe wypady :)

a mozesz dac zdjecie tego kombinezonu??
Nasz Dziubasek:-D
sliczny bobasek:-)dostalas dupka na te swoje uplawy??
:-):-):-):-) JESTEM W CIĄŻY :-):-):-):-)
Wczoraj ujrzałam swoje dwie krechy.:tak::tak::tak::tak:
nie pisałam bo komp mi nawalił,ale bardzo przyjemnie mi było teraz czytać,że o mnie pamiętacie.;-)

GRTAULACJE!!

niestety nie jestem w stanie nadrobic tego co pisalyscie na ta chwile...buziaki dla wszsytstkich dziewczyn:)

Aha Pyszczku widzialam duzo mutsy urban ride(tego co chcesz)nad morzm i super sie prezentowaly:-)

Oj Gośka tylko w dupe Cię lać ;-);-);-) my się tu martwiłyśmy a Ty się wylegiwałaś na plaży :evil::rolleyes2: ale dobrze że wszystko u Was wporządku i że wróciłaś :tak::-):-):-)

:-):-):-):-) JESTEM W CIĄŻY :-):-):-):-)
Wczoraj ujrzałam swoje dwie krechy.:tak::tak::tak::tak:
nie pisałam bo komp mi nawalił,ale bardzo przyjemnie mi było teraz czytać,że o mnie pamiętacie.;-)
Gratulacje!!!!!:tak::tak::tak:

Któraś pytała czy Dupka dostałam na swój śluzik. Nie dostałam, przeszło samo:tak:Jest wszystko oki:tak:I prawdopodobnie było to od przeziębienia i kaszlu :tak:

Gosia kurcze wystraszyłas Nas! :szok: Ale dobrze że wszystko oki :-) Na razie nie mam aparatu to zdjęcia nie zrobię tej krówki, ale niedługo kupujemy to wtedy będę już wklejać wyprawkowe zdjęcia :tak: To fajnie że się Mutsy Urban ładnie prezentuje :-)

Paula w takim razie kupię takie buteleczki jak radzisz :tak:;-)

Agniesia cieszę się że i u Ciebie wszystko ok, plamienie przeszło :)

reklama
Do góry