reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama

Bershka... utul i Kubisia od ciotki;-)

TUSIA >>>> OGROMNE GRATULACJE !!!!!:-)
wreszcie po przerwie pojawila sie fasolecka.. moze teraz posypia sie i inne :-D
Dziewczyny .. trzymam kciuki:))
Buziaki dla WSZYSTKICH;)

Tusia gratulacje a do lekarza nie wcześniej jak w 6tc wtedy serducho posłuchasz :tak: cieszę się, ze Ci sie udało :-):-):-):-)

Laktator z Aventu mam ręczny ale dobrze mleczko leci i kosztuje nie wiele, elektryczny to koszt ok 600 zł :szok:

Pyszczku siara jest żółta, później poleci Ci normalne białe mleczko ale siara to zastrzyk witamin dla dzidziusia szybko sie kończy więc niech pije maluszek po urodzeniu jak najwięcej tego świństwa :-):-D:-D:-D mój Kubuś nie dostał siary przez ta operację ale za to mleczko będzie mam nadzieje ciągnąc na calego :-)

Kiki te wagi z usg to wiesz....nie sugeruj się nimi za bardzo, mnie dwa razy nie trzeba mówić o cesarce :-D:-D:-D:-D komfortowy poród dla matki i dziecka :tak:;-)

Dzisiaj tuliłam Kubusia, jak pięknie się uśmiechał do nas i jest taki spokojny, ssie smoczek więc odruch ssania już ma, samodzielnie oddycha i był w końcu w ubrankach bo nie lezy już w inkubatorku od dzisiaj :-):-):-) pielęgniarki przywitały nas w szpitalu słowami, ze bedzie niespodzianka no i była, Kubuś leżał na lezaczku takim szpitalnianym dla noworodków :-) ale bylam no i jestem szczęsliwa

seniorek mój jest u babci na noc więc jutro spanie do oporu !!!!!:-D

dobrej nocki

Witajcie :-) z rana :)

Pati skoro tak mówisz że to oznacza że bedę miała pokarm to juz się cieszę :-) chciałabym karmić piersią ;-)

Bershka, Pati cieszę się że polecacie Avent, bo też mam zamiar zaopatrzyć się w butelki i laktator tej firmy :) a buteleczki jakie na początek? Wystarczy jedna duża i jedna mała, czy lepiej dwie małe? Biorąc pod uwagę że może trzeba będzie dokarmiac butelką albo coś, albo przyda się do herbatek lub wody :)

jak kupilam odciagacz to w zestawia mialam 3 male buteleczkii starczyly mi w sumie tylko na miesiac bo moja dzidzia okazala sie strasznym lakomczuchem;-)wiec w sumie mialam 3 male i 3 duze i starczylo.ja czesto odciagalam pokarm wiec odkaladalam do lodowki.

Pati ja kupiłam sobie pojemniki z Aventu do przechowywania mleczka, 10 sztuk-60zł więc da się przeżyć, nie musiałam do tego używać butelek. Ja mam dwie małe, jedną na mleczko drugą na herbatkę i mnie to wystarczało ze starszym synkiem.

:szok::szok::szok::szok: chyba nie uwierzycie bo ja sama jeszcze w szoku jestem
wstaje rano ide siusiu a tu krew:szok::szok:
w czwartek był test z dwoma kreskami,raczej sobie nie wmówiłam bo potwierdziły to jeszcze dwie osoby,byly jak ta lala.test płytkowy Quixx.
troche popłakałam ale jest już ok.lepiej teraz takie niespodzianki,niż na przykład za trzy miesiące wtedy by bolało.:-(
a SYLWIA jednak dopadł i mnie ZONK:szok: a niech go licho :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
smutno mi :-(

w czwartek był test z dwoma kreskami,raczej sobie nie wmówiłam bo potwierdziły to jeszcze dwie osoby,byly jak ta lala.test płytkowy Quixx.
troche popłakałam ale jest już ok.lepiej teraz takie niespodzianki,niż na przykład za trzy miesiące wtedy by bolało.:-(
a SYLWIA jednak dopadł i mnie ZONK:szok: a niech go licho :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przykro mi Kochana..:-( ale może idź na betkę..

Poczekaj jeszcze ja przez pierwszy miesiąc ciąży miałam @, a mojej koleżance która jest lutówką nie wyszło nic na teście ani na becie a jest w ciąży i też przez pierwszy miesiąc miała @

reklama
Do góry