P
patrysia*
Gość
kiedy kochaniutkie powinnam sie teraz udać do
lekarza na pierwszą wizyte?![]()
hmm ja myśle że tak najszybciej w 6 tc wtedy bynajmiej już można lepiej zobaczyć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie :-) z rana
Pati skoro tak mówisz że to oznacza że bedę miała pokarm to juz się cieszę :-) chciałabym karmić piersią ;-)
Bershka, Pati cieszę się że polecacie Avent, bo też mam zamiar zaopatrzyć się w butelki i laktator tej firmya buteleczki jakie na początek? Wystarczy jedna duża i jedna mała, czy lepiej dwie małe? Biorąc pod uwagę że może trzeba będzie dokarmiac butelką albo coś, albo przyda się do herbatek lub wody
![]()
chyba nie uwierzycie bo ja sama jeszcze w szoku jestem
wstaje rano ide siusiu a tu krew
w czwartek był test z dwoma kreskami,raczej sobie nie wmówiłam bo potwierdziły to jeszcze dwie osoby,byly jak ta lala.test płytkowy Quixx.
troche popłakałam ale jest już ok.lepiej teraz takie niespodzianki,niż na przykład za trzy miesiące wtedy by bolało.:-(
a SYLWIA jednak dopadł i mnie ZONKa niech go licho
smutno mi :-(
chyba nie uwierzycie bo ja sama jeszcze w szoku jestem
wstaje rano ide siusiu a tu krew
w czwartek był test z dwoma kreskami,raczej sobie nie wmówiłam bo potwierdziły to jeszcze dwie osoby,byly jak ta lala.test płytkowy Quixx.
troche popłakałam ale jest już ok.lepiej teraz takie niespodzianki,niż na przykład za trzy miesiące wtedy by bolało.:-(
a SYLWIA jednak dopadł i mnie ZONKa niech go licho
smutno mi :-(