reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie dziewczyny
nie mialam przez pare dni neta dzis juz mam ale to nie oznacza ze bede na biezaco :zawstydzona/y:

dokumenty wszystkie w banku zlozone, wczoraj juz byla rzeczoznawca na ogledzinach i teraz czekamy na telefon z banku o przyznaniu kredytu :tak:
a to sa chyba najgorsze chwile czekania bo zawsze jest jakie "a jak nie przyznaja..." :-( ale z tym trzeba sie zawsze liczyc... :confused2:

no a teraz jest pogoda wiec zmykam z malym na dwor bo juz zaczyna marudzic...

pozdrawiam Was cieplutko :-D
Patrysiu dostaniecie ten kredyt:tak::tak::tak:
a ty jak się czujesz kochana???? jak marudka w brzuszku????

reklama
No i mlode wstaly:tak::tak::tak:
Klaudia nie ma sladu po ugryzieniu:-):tak:

MALINUS
Ten encorton to tez jest steryd ale naprawde jest bardzo dobry:tak::tak::tak:
Moje jak maja mocne uczulenie to dostaja w pierwszy dzien zastrzyk a pozniej przez 3 encorton

Dominik wlasnei skonczyl myc sciane na korytarzu bo mi popisal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A potem stwierdzil ze chcial sobie porysowac ale nie wiedzial gdzie sa kartki:szok::szok::szok:
Dowikluś czy ktoś nam zieci sklonował:szok::szok::szok:adam wczoraj pomazał scianę i powiedział że to dlatego że mu się nie chciało kartek szukać:szok::szok::szok::szok:

witajcie dziewczyny
nie mialam przez pare dni neta dzis juz mam ale to nie oznacza ze bede na biezaco :zawstydzona/y:

dokumenty wszystkie w banku zlozone, wczoraj juz byla rzeczoznawca na ogledzinach i teraz czekamy na telefon z banku o przyznaniu kredytu :tak:
a to sa chyba najgorsze chwile czekania bo zawsze jest jakie "a jak nie przyznaja..." :-( ale z tym trzeba sie zawsze liczyc... :confused2:

A właśnie zastanawiałam się czemu Cię niema. Mam pytanko bo chyba nie doczytałam na co bierzecie kredyt?:sorry:

witajcie dziewczyny

Trzymam kciuki zebyscie dostali ten kredyt:tak::tak::tak:
Dowikluś czy ktoś nam zieci sklonował:szok::szok::szok:adam wczoraj pomazał scianę i powiedział że to dlatego że mu się nie chciało kartek szukać:szok::szok::szok::szok:
No nie gadaj:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

ANABUBKA
prosi o jeszcze jeden numer do totolotka:tak::tak::tak:

Dowiklus no serio serio namalował na korytażu ołówkiem czołg a w pokoju nad biurkiem julki buźkę (no przecież i tak będziecie malować !!!! a ja nie wiem gdzie kartki ,nie chce mi się po nie iść!!!!)no to chciało mu się myć ściany:tak::tak::tak::tak:
ja już dałam anabubce numer :tak:tak wię teraz inni:tak::tak:

Dowiklus no serio serio namalował na korytażu ołówkiem czołg a w pokoju nad biurkiem julki buźkę (no przecież i tak będziecie malować !!!! a ja nie wiem gdzie kartki ,nie chce mi się po nie iść!!!!)no to chciało mu się myć ściany:tak::tak::tak::tak:
ja już dałam anabubce numer :tak:tak wię teraz inni:tak::tak:
Niezłe te wasze dzieci...
A numerek mój to 7

Dziewczyny, znalazłam fajną stronkę dla dzieci - jak się nudzą w deszczowy dzień to mogą się pobawić i jeszcze języków obcych poduczyć! :tak: Polecam: YUMMY... baw się językami!!!

A teraz zmykam robić obiadek.
Piotruś nadal śpi :szok:
świetna ta stronka:tak:
a piotrunio no śpi musi w końcu zebrać siły do dalszej walki z całym światem:-D:-D

reklama
Do góry