badaicka
Paulusia i Filipek
Bo w banku pracuje dziwni panowie ;-)Jestem. Pan w banku potraktował mnie nieco dziwnie, ale ważne, że już wszystko dobrze. Musze zabrać się za obiad, ale tak strasznie mi się nie chce...
A ja nie wiem co powiedzieć..........:-(Kochana, to ja mam odwrotny problem i na serio trudno wybrac, gorsze zlo.
Zobacz, moj m. najbardziej w swiecie pragnie miec dzieciaczka. Kiedy mowi o tym, ma lzy w oczach ( wtedy moje serce rozpada sie na milion malych czesci). Dla niego kobieta wyglada najpiekniej w ciazy, kazdej takiej (nawet obcej) babce by biegl na pomoc. I teraz problem - moj najwiekszy problem. Jak wiesz, ja (przynajmniej nie naturalnie) nie moge mu tego dziecka dac. Poki co, kazda ciaze stracilam na poczatku. Problem jest tylko i wylacznie po mojej stronie i swiadomosc tego, ze nie moge m. uszczesliwic mnie na maxa doluje. Szczegolnie teraz, kiedy on nie dopuszcza innej mysli, niz ze to, ze IVF sie uda. Dla mnie jest to mega obciazeniem psychicznym, bo wiem jak on sie zawiedzie, jezeli sie nie uda. Caly czas mam wrazenie, ze go zawodze![]()
Hej,hej,hello.Hej dziewuszki.
Kobieto na co Ty sie chciałaś porwać

Nio kochana dziekuje Ci bardzoNo to ja się Madzia chociaż odezwę - spłukalam się totalnie po raz kolejny na kolejne badania: różyczkę, cytomegelię, i wszystkie możliwe choroby weneryczne
znowu jakieś posiewy, cytologie, morfologie, cukry, mocze i inne bzdety...
350zł odpłynęło razem z krwią i innymi rzeczami o których pisać nie będę

Po 1 DZIĘKUJE BARDZOBadaicko przykro mi z powodu mamy.
To jest straszne, że podłoże psychiczne może tak bardzo paść nam na zdrowie.
Oby sytuacja się jakos pozytywnie wyklarowała.
Badania we Wrocławiu mama robi?
A ja po wizycie
Malwinka waży 1 kg. Cwaniara siedzi sobie miednicowo, że ciężko było potwierdzić płeć, ale raczej dziewczynka powiedział lekarz, na co ja, że żadne raczej tylko na pewno !!! HIHI.
Gdyby takie ułożenie zostało to będzie cesarka. na co ja do lekarza, że może niech tak lepiej zostanie.
Zaczął się śmiać „No tak cesarka znacznie ułatwia poród”
Kochanie na razie mama jest w szpitalu u nas w Kluczborku ale jesliby na tych jelitach wykryli jednak coś złego to myśle nad przeniesieniem jej do Opola,mamy stąd jakieś 40 km
po 2 Super wiadomości,a Malwinka moze sie jeszcze obróci?
Aaaaa i zamień to "chyba" na "na pewno"

Wiecie co,wstyd sie przyznac ale jeszcze nigdy nie robiłam sernika na zimnoja tez lubie piec ale tylko serniki na zimno w lodówce![]()

Ostatnia edycja: