reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Olapolap nie ma za co dziękować kochana
ja myśle ze on znaczy Twój M przywyknie i przestanie mówic z ciaża to nie choroba mysle że potrzebuje jeszcze troche czasu a moze mu powiedz ze w takim stanie trzeba sie oszczędzaći uważać na siebie bo nasze poolenie nie jest takie silne jak pokolenie naszych babć które często w ciaży pracowały jak i przed

co do mnie to wróciliśmy do staranek w tym cyklu mam monitoring ale jestem załamana bo w poniedziałek pęcherzyk dominujący miał 10mm ( 8dc ) a wczoraj miał tylko 10,5 ( 11dc) i widać ze słaby przyrost jest i pewnie dupa z tego będzie
moj kochany M zrobil badania wczoraj i czekamy teraz na wyniki a jak wszystko będzie z plemniczkami ok to mnie czeka HSG

Pozdrawiam cie serdecznie i dbaj o Was kochana

reklama
witajta babolki
ja tylko sie przywitam i spadam na miasto

lolitko dziekuje ci jak zwykle za informacje, jestes the best :*
olapolap witaj cięzarówko !
baernardko kochana ja widze ze zaczynasz ten sam etap co ja! ja tez bede szla na monitoring ale najpierw mi gin zalecil zbadanie sluzu a dopiero potem jak wyjdzie ze ok to HSG wiec widze ze calkiem podobnie mamy wiec pewnie razem bedziemy majóweczkami, a przyrostem sie nie denerwuj jeszcze urosna pikne pecherze zobaczysz!!

buziolki :*****

Hmm mozliwe, ze z pecherzykiem wszystko w porzadku, za jakies 5-6 dni moglabys juz miec owu (liczac +2mm/dzien), moze Twoj pecherzyk sie czai ;-) A jak tam z endometrium? Przed HSG koniecznie trzeba zrobic badanie czystosci pochwy i cytologie, wiec jesli nie mialas ostatnio robionych, to moze sobie juz teraz na wszelki wypadek zrob - zebys mogla miec ew. HSG juz w przyszlym cyklu :tak:

M jest troche jak dziecko, chyba nie chce zeby teraz wszystko spadlo na niego, a ja bede lezec do gory brzuchem. Szkoda tylko, ze faceci nigdy nie poczuja jak to jest jak kobiete non stop cos boli, jak ma wahania nastrojow itd. Przerabane byc kobieta, nie?
:confused: Pocieszam sie tylko mysla, ze sa na swiecie faceci, ktorzy swoja kobiete nosza na rekach, dmuchaja na nia i chuchaja, chca jej dogadzac w kazdym momencie i sa w nia wpatrzeni jak w obrazek... Jest sobie o czym marzyc :dry:

Hmm mozliwe, ze z pecherzykiem wszystko w porzadku, za jakies 5-6 dni moglabys juz miec owu (liczac +2mm/dzien), moze Twoj pecherzyk sie czai ;-) A jak tam z endometrium? Przed HSG koniecznie trzeba zrobic badanie czystosci pochwy i cytologie, wiec jesli nie mialas ostatnio robionych, to moze sobie juz teraz na wszelki wypadek zrob - zebys mogla miec ew. HSG juz w przyszlym cyklu :tak:

M jest troche jak dziecko, chyba nie chce zeby teraz wszystko spadlo na niego, a ja bede lezec do gory brzuchem. Szkoda tylko, ze faceci nigdy nie poczuja jak to jest jak kobiete non stop cos boli, jak ma wahania nastrojow itd. Przerabane byc kobieta, nie?
:confused: Pocieszam sie tylko mysla, ze sa na swiecie faceci, ktorzy swoja kobiete nosza na rekach, dmuchaja na nia i chuchaja, chca jej dogadzac w kazdym momencie i sa w nia wpatrzeni jak w obrazek... Jest sobie o czym marzyc :dry:
nastepne podglądanie mam w poniedziałek dopiero to mam nadzieje ze urosnie jak trzeba
cytologię miałam robioną w styczniu albo grudniu jakos tak to muszę teraz powtórzyć?? a tą czystosć pochwy to sie bada podobnie jak cytologie czy jak??

zobaczysz Twój M jeszcze cie będzie nosił na rękach :tak:

nastepne podglądanie mam w poniedziałek dopiero to mam nadzieje ze urosnie jak trzeba
cytologię miałam robioną w styczniu albo grudniu jakos tak to muszę teraz powtórzyć?? a tą czystosć pochwy to sie bada podobnie jak cytologie czy jak??

zobaczysz Twój M jeszcze cie będzie nosił na rękach :tak:

Oj nie wiem ile czasu wazna jest cytologia, mowi sie, ze sie powinno robic raz w roku, ale czy to wystarczy do HSG - nie mam pojecia :confused: Tak, czystosc bada sie podobnie
:tak:

Pewnie bedzie mnie nosic jak zaczne byc dla niego lepsza zona :dry:

czesc dziewczyny :) a teraz POMOCY . Zerknijcie na mój wykres co to kuna ma byc za tempka dzisiaj??????:szok:a mam duuużo ciągnącego się śluzu, kurde tylko nie wiem czy to po wczorajszym przytulaniu popołudniu czy naturalnie :wściekła/y:

reklama
A nie mialas jakis zaklucen? W sensie nie poszlam pozniej spac? Alkohol? Stres? Spalas odkryta? -- mnie sie zdarzyl taki spadek wlasnie jak cala noc przespalam bez koldry...

Aha i sluzu sie nie bada po przytulankach przez 24h.

Do góry